Diğer örnek de emlak piyasasından verilebilir. Dövlet ucuz kredi verdiğinde niye ev sahipleri zam yapıyor mala? Verseler ya aynı fiyattan? :kahkah:
Printable View
Diğer örnek de emlak piyasasından verilebilir. Dövlet ucuz kredi verdiğinde niye ev sahipleri zam yapıyor mala? Verseler ya aynı fiyattan? :kahkah:
Djoz at kafası aklınca benimle muhatap olmaya çalışmış
Yawrucum geçmişte bir kaç yazımdan cımbızlama yaparak yazdığım şeylerden kendine pay çıkarmayı bırak.
O yazılardan sonra ki yazılarımda ne varsa Ege'de var bölümüne gel
Yaklaşık 4 5 sene önce.. Ege'de ozelikle aydın ve Muğla civarında. Gidin ne kadar denize yakın veya deniz kenarındaki koy ve koya yakın yerlerden arsa ve tarla kapın diye yalvardik burada.
Bu birrrrr
Daha geçen senelerde bursa Görükle civarından. Marmaris'te villa ve kooop arsası ile birlikteydi sattım fiyatında yazdım. Bu para ve ekle Görükle civarından önce 10 ve 12 civarında.. devamında ise 22 adet daire alacağımı ve sonrasında alım ve toplama işleminin tamamlandigini yine yazdım..
Bu da ikiii
Adamsan ama adamsan yani
O yazılarıda cikariver.. at kafası 😂
Seni burada İstanbul depremi gündeminde rezil ettim diye tansiyonun fırladı
Beni boşver kendi kulvarlarinla muhatap ol. Mesela kahvehanedeki moruklamis kankalarinla
Para babaları ev sahiplerine bak... yiyin birbirinizi...
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://twitter.com/darkwebhaber/sta...jVyDeLD1bqGYBA
Tapatalk kullanarak iPhone 20 aracılığıyla gönderildi
durum ne
konutta ki kazanç başka konuta göre + enflasyon düştükten sonraki net kazançla ilgilidir.
arsa arsa tarla diye boşa demedik.
şimdi denize yakın bir egedeki arsa istanbuldaki bir daire fiyatını katladı geçti :))
öğreneceksiniz bunları
hayat size öğretir..
zaman zaman yazıyorum buraya tekrar tekrar hemde.
bokun bile fiyatı aynı oranda değerleniyorsa
konutta şu kadar kazandım bukadar kazandım demenin manası yoktur.
seve seve kabulleceksin bunu. hemde seve seve :)
ozamanlar egeden nereler avantajlı olur diye bir sürü dm gelmişti paylaşmıştım.
şimdi evini satsan alamazsın.
:drunk::drunk:
Kazan ölecek ölecek dedi, kazan ölmeyince iyice dellendi. :kahkah:
Alt tarafı bir iddian tutmadı diye bana yıllarca düşman olman ve bu kadar ispat çabasına girmen çok çocukça.
22 dairesi olan yetişkin bir adam gibi davran bence.
Yaptığın kar hayırlı olsun. Kimsenin gözü yok. Hiç birimiz bundan rahatsız değiliz.
Sen niye istanbuldaki evler çöp olmadı diye rahatsızsın ona da anlam veremiyoruz emin ol.
Covid zamanı birçok kişi istanbuldaki evler çöp olacak zannetti ama sonra hepsi bunun gerçekleşmeyeceğini anladı.
Bir tek sen "kazan ha ölecek, ha öldü, ha ölüyor" diye takıldın kaldın bozuk plak gibi.
Forumda kavga çıktıysa fiyatlar düşecek demektir.
Yoksa bu laf Viop başlığı için mi geçerliydi?
Karıştırdım galiba.
[emoji3]