Yine yorumlar silinmiş.
Bu hafta bana inam kim varsa dikkatli olsun!
GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yine yorumlar silinmiş.
Bu hafta bana inam kim varsa dikkatli olsun!
Beyler bos yapmayin, spor hissesinde 2023 hedefi nedir?? Nerde yasiyorsunuz? Yarin savasa mi gircez, darbe mi olcak, rus amerika israil ucagimi dusurcez, bize yaptirim mi gelcek, biz ajan mi tutujlucaz, halkbank veya sirketlerimiz yasaklancak mi, yarin cumhurbaskani hasta oldu deseler piyasalar neolur..biraz gercekci olun beyler..Turkiye de yasiyoruz ve doviz kuru arttikca spor hisselerinin yurtici gelir artislari uzun vadeli pekde kalici kalmiyor..
Oyle 20 tl, 30 tl olacak deyip milleti etkilemeye calismayin lutfen, bunu zamaninda bjk de cok yaptilar..
Oncelikle hersey ts icin iyi gitti ve gidiyor, zaten hisse 78 kurusu gordugunden beri 4.8x tl leri gordu 1 seneden az bir zamanda ve bu surecte %200 den sermaye artirimi yapildi, babalarda milyonlarca hisse var...bu buyuk risk ama sampiyonluk rekabeti daha bikac hafta hizla devam etcek gibi bu da olumlu haber hissenin ziplamasi icin..Pozisyonunuzu su saatten snr 2023 e gore degil kisa wadeli alin derimm..
En iyi ornek bjk 1.50 den yillar once basladi..yeni stat acti, 2 yil ustuste sampiyon oldu, sampiyonlar liginde gruplardan lider cikti, 2 yil sonunda 6.50 tl leri gordu, snr 1.50 tl ye geri geldi..forumlarda sole boyle dendi milletin eline verildi..ben de 4.96 dan aldim 3 senedir bekliyorum zararla...
Almayin demiyorum ama, kar cebe yakisir..kazanci goren ayik olsun..
Herkeze bol kazanclar..Yazdiklarim kisisel gorduklerim, yasadiklarim ve dusuncelerimdir..hic bir sekilde herhangi bir yatirim tavsiyesi degildir..
Bu arada elimde 3.24 tl maliyetli ts hissesi var..3 seneden beri zararla bekliyorum..sebebi katarlilar ts yi alcak, helikopterle sehri gezdiler arsalar belirlendi alindi dendi..ayrica devlet ts tesislerine haavalini pisti yapcak dendi..milyonlar gelcek dendi..hisseler 6-8 tl olcak dendi..kandik;)
Cok sukur suan nominal olarak kazanctayim ama reel olarak zarar icimde semsiye formasyonu..
Herkese saygilar, sevgiler..
Umarım Kemal Bey'in yazdıkları birileeinin kulağına küpe olur!
Aksi halde 2023 yılından bahsedip 30 lar 50 ler 100 ler konuşulmaya başladı ve devam edecektir.
Alim olmaya gerek yok yazılanları anlamak için.
Herkese bol kazançlar dilerim.
hisse için bence çok karamsar olmaya gerek yok ben bu hafta yükselişte olacağını ve bjk yenerse sürecin devam edeceğini düşünüyorum. benim tahminim 10 tl civarını rahat görecektir. çok şişti vs ye katılmıyorum her zaman beklenti alınır gerçekler satılır. spor hisselerinde şampiyonluğu kovaladıkça ve yerini korudukça olana kadar ufakta olsa artıyla devam edecektir taki şampiyonluk kesinleşince. beklenti bittiğinde tabiki düşecektir. YTD.
[emoji106]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşinize gelmeyince yorumuda silmisiniz😁😁
Son kalanları verdim geçtim.
Kalanlara bol kazanç.
Allaha emanet olun
hayrını görün üstadım....
16.00 - altı feneri güzel topladım.....
2,80 - altı da beşiktaşımdan topladım.......
Trabzonu bende elde kalanları geçen hafta vermiştim.....
Beşiktaş hafta sonu t.s. Yenebilirse ligde dengelenme olur......
T.s. Eğer bjk ı istanbulda yener ya da berabere kalırsa büyük ihtimalle t.s. şampiyon olabilir.....
şu anda dayak yiyen bjk-fb ...hisselerini alttan topluyorum.....
Maraton uzun 3 puanlı ligde herşey mümkün olabilir......
Çok doğru bir karar vermişsin.
Bjk de bende de var.
TS ye göre bedava
Onuda 5 ve üzerinden çıkmayı planlıyorum.
Allah bereket versin [emoji28]GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ts niye pahalı bjk niye ucuz onuda unutmayalım[emoji848]biri altın biri gümüş[emoji1787]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Vay be bu fiyatları da görecek miydik :)
6’lara doğru yol alacağı aşikardı da inceden tırsmıyor değilim şu an satmayarak.
Yarın ola hayrola.
Biz burda bir şey yazınca bazılarının soruna gidiyor bende yarın satcam bu kadar yeter rizke girmeye gerek yok sağlık onemli hakkınızı helal edin hayırlı akşamlar
Ben dahil herkes satmak için yarını bekliyor. Hisse hergün artıp, kar hanemizin çoğaldığını gördükçe kimse trenden inmek istemiyor. Bakalım yarın ne olacak.
Yüzde 5 çıkar sonrasini bilmem cumaya kadar artarmi yoksa buralarda oynarmi spek bilir ben 6 dan vercem kendi adıma yazcam kademeye
280 hafta sonra diğer hesapta artıya geçti 😵😂
Tavanda ne kadar var, gören var ise rica ederim
Hayırlısı ben bu seneden umutluyum bakalım
neden yarın?pazar bjk bu takıma ne yapabilir, gs,fenerin durumu ortada, malatya 2 ci yarı tek kale oynadı banko trabzon diyorum, 3 liralarlardan çıkanlar şimdi dizini dövüyor, yatırım tavsiyesi içermez, işin garibi kazanan kağıdı terk eden tekrar dönüp alamıyor buda dip not olsun, risk yoksa karda yok...
Kar cebe yakışır, niye dizlerini dövsünler, en tepeden satılacak diye bir kaide yok, kar kardır. Haftasonu Beşktaş galip geldiği an bir anda pota ters düz olabilir. Her hafta risk. Sanki rakipleri eze eze geliyormuş gibi bu hafta Sivas'ın elinden zor kurtuldu, Gençlerbirliği maçında penaltı olmasa maç berabereydi, Beşiktaş İstanbul da affetmez.
Yatırım tavsiyesi değildir, sadece öngörüdür.
bu hafta seyirci trabzona akacak, bjk şansını yitirdi ist seyirci avantajını trabzon yakalar ,bu tarihi fırsatı trabzon 20 yıldan fazladır bekliyor , bjk ne iddası kaldıki acımaz ,bordo mavi ezer geçer bence , yanlız ben gibi 1.50 beri olan korkmaz,yukardan girenlere sözüm yok...
Sivas galibiyeti ve liderliği primleri ama cumaya kadar düşmeden gitse süper olur
2.888.375GM8 go cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merilly korkup satan herkesin malını gözü kapalı almış. Nasıl bir hedefi varsa artık. 25 milyon lirayı bir tuşla gömmüş kağıda. [emoji16]
https://i.hizliresim.com/OaJdr0.jpg
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yesil bölge alıcılar
Hemde yabancı
Mamamiyaaaa
1$ yarin mümkündür.
https://i.hizliresim.com/JWdERj.png
Vallahi artık en azından zararda değilim. Ama ilginç olan şu ki hala heyecan yapamıyorum... Yılların verdiği bezginlikten olsa gerek... Bazen arkadaşlar arayıp soruyor sattın mı diye... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...89a99496f1.jpg
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Senden daha guzeli yok..muhtesemsin trabzon sporum.cok bilen vokalciler duman oldu.
Hissede 3.30 civarından itibaren %30-40 arası döküldüler.
Kar satışları olacak tabiki hemde okkali gelecek.
Ama önceki 3.8* den dönüş ile şimdiki şartlar çok farklı.
Öz sermayeye toparlanma geldikce bu tren gider.
Orası hala (-450milyon )bozulursa zaten bir dkka durmam.
Takip şartları değişti!