5.03 ilk destek güzel trade ettiriyor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Printable View
5.03 ilk destek güzel trade ettiriyor.
Sent from my iPad using Tapatalk
Alan satan kim arkadaşlar pasta alabilirmiyiz
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İpegin forumu da kendisi gbi b...tan
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gençler egleniyormuyuz kafamı skym kozaa yı sat bunu al ya sabirrrr
.... zoruyla ilerliyor...
koza -2 den geldi ipeği geçti böyle dandik hisse işte bu
Merill 164 k garanti 134k seker 110 k alıcı tacirler satıcı
Alıcılar ,Şeker 226k marbass 179k merill 145 k garanti 136 k teb 100k . Satıcılar , deniz 380k global 284k y kredi 70 k tacirler 55k
Yok bende göremiyorum ama sağlam ortaklardanim hem ipek hem koza :))
Valla bende ağırlık kozadaydı, ipeğe geçtik kumar oynayıp aldık elimize. Dedim yukarı potansiyeli çok fazla yıllık dibi olan 4,22 den de çok uzak değil düşse nereye kadar düşer kendimce mantıklı bir hamleydi ama çok yanlışmış. Zararımı bir kurtarsam töbe yaklaşmam ipeğe, karaktersiz bir hisse. Uzuncu olunacak hisse de değil, parayı kozaaya yada kozala basacan onu anladım.
Kozal Formunda "Necdet Kara" arkadaş bilirkişi raporu ile ilgili şu şekilde bir paylaşım yapmış.
"A.i. Kuşlu yazdığına göre bilirkişi raporu 21.12.tarihinde 24 a.c. mahkemesi ne sunulmuş SPK bu bilir kişi raporuna istinaden yeni suç duyurusu yapacak mış
Kapa düşen habere göre de yeni davalarin açılacağı duyurulmuştu ."
Herkes şu an senin gibi düşünmekte ve bu beni dahada çok umutlandırıyor.
Ky kalmadı neredeyse ipeke de. Aracı kurum dağılımı bence şuan hikaye, paravan kullandıkları kurumlarla topladıklarını düşünüyorum. Ytd, kendi hislerim [emoji41]
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslardaki diger kismi yb kurumlardan fazla.. nasil ky kalmadi anlayamadim???
Ak,Finans, Global, Marbaş, Meksa, HSBC, Deniz sence bunların ne kadarı yerli
Ak,Finans, Global, Marbaş, Meksa, HSBC, Deniz sence bunların ne kadarı yerli.
Kozaa da yabancı alışı Citi, Merll, Dolce ile başladı sanıp maliyet hesabı yapanlar nasıl yanılıyor ise, ipekde yabancı alışı yok sananlar o kadar yanılıyor.
En çok küçük yatırımcı sı olan hisse.... Fiyatından da belli değil mi.
Kozaayi yerliler ve ky mi uçurdu diyorsun :)))
Israrla beni anlamıyor ve üzüyorsun [emoji23]
Marbaş, Ak yatırım, Finansman, Finans, Yapı kredi ile nalı 5 liralardan topladılar ve 5.78 de bu aracı kurumlardan tahta yaparak toplamaya başladılar.
6.50 den sonra citi, merill, dolce ve finansmanla çizerek topladılar.
Bi bakın bakalım hissenette, tvitter da ipeke topiğinde na kadar yazan çizen var.
Twitterda az evet koza daha fazla ama bu bize ne verir bilemedim herneyse mutlu yillar dilerim
Bizim ipegi kim aldı böyle bilen varmı arkadaşlar?
Haberi fırsat bulup malı yine kitlediler
Risk almayan kazanamaz
Kap haberine göre hareket yaptı.Fakat bu anlaşma bizim için iyimi kötümü tartışılır.Nedenine gelince bu anlaşma ile benim kanımca ipek satılması hayal oldu devir edlilir TPAO ya o kadar yandı gülüm keten helva %9.6 ya % 90.4 bizim 2 tpoa 6 kuyusu var ama üretim rakamlarını bilmiyoruz ytd
[QUOTE=ilco;3005893]İpeğin neden geride kaldığı belli oldu. Bu haberden ipeğin tasviye sürecinin başladığı anlaşılıyor.[/QUOT
Ne alaka yapılan bir iş anlaşması. Devir anlaşması değil. Anlaşmanın gayesi de çok açık düşük iletme gideri ve daha verimli bir üretim. Bu anlaşma İpeke nin 2 kuyusu ile tpo nun 6 kuyusunu kapsıyor. İlerde bulunan yeni kuyular için ise anlaşma yeniler içinde değerlendirileceği belirtiliyor. Bu mevcuttan daha iyi bir üretim geliri demek. Buradan ipeke nin tasfiye edileceği ve bunun için geri kaldığı yorumu çok anlamlı değil. Hem bu firmalar mahkeme neticelendiğinde eninde sonunda ya kamulaşacak yahuda satılacak.Kamulaştırılacak derken Şirket kapanacak değilya . Kurulu üretim yapan çok modern bir üretim tesisi var ortada. Hem Türkiye ahım şahım petrol üreten bir ülke değil. Mevcut kuyularda bunlar.
Ne alaka kardesim? İs anlasmasindan tasfiye cikardiysan sen borsada hic dolasma :)))
Adamlar 5, 65 e çıkarmış bir anda hisseyi. Olumsuz algılamadılar demek ki
Venus_V3_5570 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumsuz algilayacak birsey yok ki? Tpao ile is iliskisi baslamis. Devlet salak mi elinde harika bir satis ve hazineye gelir firsati olan şirketi tasfiye etsin. Buna kargalar bile guler.
Bugün de iyi öpülduk danasini essek kovalasın.Yeni sene bir gol bir.Bu ipek yüzünden şimdilik bir tek sağ kulağımın arkası kaldı.Yarin onunda uzatayim tam olsun gari.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
.makinalara dur denilmezse ne borsa kalacak nede borsa yatırımcısı.....devlet kumarhaneleri kapattı.....ama yanlış yapmış burası tımarhane tipi kumarhane oldu.......kumarda bile bir mantık var burada yok......orada 2*1 atan kaybediyor 4*3 atan kazanıyor.......bu tımarhanede 6*6 atsan bile karşındaki 2*1 ile kazanıyor
Aynen kardeşim.Maliyetine gelsin borsaya veda edeceğim.Artik bu saatten sonra bir cacık olmayacak.Artik babalarına satsinlar yada bir birilerini s***ilkelesinker
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar borsa böyle bişey ipek 2 gun yüzde 5 yapsa canlanirsiniz yine... Bu sefer kar ını hesaplarsın .. oyuzden canınızı sıkmayın mahkemeyi bekleyin YTD
Sabahtan beri iyi dayandı ama oda yıkıldı borsa iyi olsaydı iyi prim yapardı bugün
5,11 açtı senin gibi hissenin..