https://www.youtube.com/watch?v=vqG30NPZda0
Sayın British size ithafen yayınlıyorum.
Sakarya Türküsü
Printable View
https://www.youtube.com/watch?v=vqG30NPZda0
Sayın British size ithafen yayınlıyorum.
Sakarya Türküsü
Bu kumar değil.. Yarışmanın ödülü..
Ödül.. ödül..
Hani sizinkiler, konuşma fırsatı yaratmak için sık sık törenini düzenliyorlar ya.. ÖDÜL TÖRENİ... ondan işte.. :kahkah:
Hem... Kimbilir.. Ödül törenine bir büyüğümüzü bile davet ederiz...konuşma yapsın diye.. :Sad:
Sadece o da değil.
Cb bi sebeple görevini devam ettiremeyecek duruma düşerse ( ölüm, hastalık vs.) başkan yardımcısı yerine geçer seçime kadar diyor.
Peki hangi yardımcı?
5 yardımcı varsa böyle bir durumda hepsi birbirinin kuyusunu kazmaya çalışmaz mı kaos olmaz mı?
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyide bu değişikliği hsyk referanduma götürmedi ya Reisimiz götürdü. Ateşli ateşlide savundu. Sonra fetöden darbeyi yiyince Allah beni affetsin dedi. Burada ki önemli nokta Reisimiz kandırılabiliyor olması. Başkan olursa bu kandırılma işine kim engel olacak yanındaki yalaka şakşakçı takım mı engel olacak yoksa sen mi engel olacaksın.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Yurt dışındaki Nazilerin yurt içindeki arkadaşkarı varmış meğer;
Referandum sürecinde uğradığı saldırıların yanında salon iptalleriyle sesini duyurması engellenmeye çalışılan MHP Genel Başkan adayı Sinan Oğan’ın, Kars’ta toplantı yapmak için bulduğu iki mekan için de baskılar sonucu iptal işlemi uygulandı.
Edirne’den Ardahan’a Hayırlı Anadolu Yürüyüşü’ne çıkan Oğan'ın, önce Kars’ta zorla bulduğu otel salonu iptal edildi. Ancak baskılar durmadı ve ikinci olarak ayarlanan düğün salonu için de aynı sonuçla karşılaşıldı.
İstanbul’da kürsü saldırısına uğrayan, yine bu kentte aracının lastikleri kesilen, Yozgat’ta 150 kişilik grubun silahlı saldırısına maruz kalan Oğan’a, Bafra’daki esnaf ziyareti sırasında suikast girişiminde bulunulmuştu. Amasya’da salon toplantıları engellenen Oğan, programını Merzifon’a taşıdı, ardından, Amasya’nın sokaklarında vatandaşlara “Hayır”ı anlattı. Artvin’de ise Oğan’ın toplantısı için merkez ilçe seçim kurulunun “zabıtadan izin alın” açıklaması sonrası benzer bir skantal da Kars’ta yaşandı.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın da memleketi olan Kars’ta yaşanan bu gelişmeler, Ülkücü camianın tepkisine yol açtı. AKP Bakan Ahmet Arslan’ın, Sinan Oğan’ın toplantısının yaptırılmamasına yönelik devletin yetki ve imkanlarını kullandığı ifade ediliyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
1. Forum yöneticileri'ni karıştırma bu işe.
2. Benim kazanacağım garanti..
3. Anketi bana açtırmayacaktın. :Sad:
4. Benim kazanacağım garanti. Anketi 10 saniyeliğine açacağım.. Kendim oy kullandıktan sonra anket süresi bitecek.. Gece saat 4:30'da açacağım. :kahkah: 1-0 kazanacağım.. :kahkah:
:kahkah: :kahkah:
Ben şahsen bu kanunlar ile başkan olmak istemezdim. Heran yardımcılarımdan biri koltuğu kapmak için beni öldürmeye kalkabilir duygusu bile insanı deli etmeye yeter.
Bunların hepsi ters kolpa algı oyunu abd nin başkanlığı istediği pentegon raporlarında var Avrupa dünden razı sarraf olayından sonra bu iş çıktı aklınızı başınıza toplayın evet çıkarsa türkiye diye bişey kalmaz ...
Piyasa Pelikan'dan Leylek'ten Kel Aynak'tan geçilmez artık...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rumenigge buranın sorumlusu görevli bu onu icra ediyor sorularıza cevap veremez zaten cevabı yokki ...versin
vesayetmiş 15 senedir kim yönetiyor o zaman bu ülkeyi geçin bunları ...
Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) tıkır tıkır işliyor. Arap baharı ile kuzey Afrika daki Arap ülkelerini hallettiler. Zaten Irak'ı daha önce bitirmişlerdi. Suriye'yide halletiler sıra kimde tabiki Türkiye'de. Türkiye'yi kurtuluş savaşından beri bir türlü bölüp parçalayamadılar ama şimdi bu referandum ile başkanlığı getirip bölmek istiyorlar. Bakalım bunu başarabilecekler mi. Tabiki HAYIR.
Ne Mutlu Türküm Diyene
Beni kandılar dememek için HAYIR
Dostum rumenigge BOP nedir bilirmisin sen?
Şuna inanın hayır çıkması Tayyib bey için bile hayırlı olacaktır elinde kozları olanlara bakın kandıramadık milleti diyebilecektir en azından ben elimden geleni yaptım bu iş sanıldığındanda derin bir komplo kuyusu adam ipin uçunda sarraf öttü halk bank müdürünü niye aldılar sanıyorsunuz abd mahkemeleri hiçbir davayı on ay ileri atmaz sarraf davasını on ay sonraya attı ellerinde tayyibi uluslar arası mahkmelerde yargılayacak dosyalar var ..
Rumenigadan ne bekliyorsunuz,
Habertürkte Fatih Altaylının karşısında olan Akepeli İstanbul m.v. bile cevap veremiyor.
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Susturun Fatihi demediler şu ana kadar hayret...
Sorular güzel, cevap yok.
Aynen konu değiştir...
Yazdıklarımdan ve yorum yaptıklarımdan trakyalı ve hissenet sorumlu tutulamaz.YAZILARIM VE YORUMLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Halk kendi devletini kurucakmış cumhurbaşkanlığı baş danışmanı Mehmet uçum bu nedemek hain oğlu hain bizim devletimiz yokmu..
rumennigge abi ne devleti kuracaksınız açıklarmısın?