tahtanın dansözü topladiklarini satmis,
Printable View
tahtanın dansözü topladiklarini satmis,
Biraz reislik yapayım.. eeyyy afyonn, elinden geleni ardina koma, 4 yildir burdayim, gerekirse 40 yil daha beklerim ömrüm vefa ederse.. kafanı kaldır da bir an once yap hareketini.. 30 ları bekliyoruz.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bedelli kararı kapta yayınlandı.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nihayet, haydi hayırlısı...
5 Kasımda kayıtlı sermaye tavanı haberini takiben bugün %300 bedelli sermaye artır kararı alınmış. Onay 2 ay sürer
1 liradan bedelli güzel bölündüğü fiyata yakın zamanda geri gelir sermaye kaybından batikdan kaynaklanan bedelli değil bu.
Bakalım nasıl bir tepki vericek hurkus h gitti galiba
https://www.kap.org.tr/Bildirim/813826
Buradayım.
Şimdi bedelli sermaye artırımı işi bir adım daha kesinleşti.
SPK nın ekteki rapora göre gelecek fonun nerede kullanılacağına göre onay verme süreci var.Reddetme ihtimali sanırım daha az.
Bedelliye katılmayacak olanlardan hissede çıkış yapanlar olabilir bu onay sürecinde.
Aşağı yukarı volalite artabilir.
Bakalım ne yapacak yarın ?Bende merak ediyorum.
Açılış eksi olur. Büyük ihtimalle hisseyi yerden yere vurmaya başladılar twetir Facebook ta bakalım hayırlısı
Bende aynı fikirdeyim .0/0 300 bedelli vereceği belliydi.Extra ne varki...
Pir yanıldığımı hiç bu kadar mutlu olmam. Saygılar
afyon bu sagı solu belli olmaz. lakin süreç yeni başlıyor. bknz odaş, bedelli ruchan ları dağıttı. yavaş yvaş kağıt toplamak gerekiiyor.Tabi endex şişti düşüşler alım fırsatıdır...
Afyondan bahsediyoruz arkadaşlar tarihinde 2 kere hareket yaptı hepsinde de sermaye arttırımında hepsi de 5 yıl arayla şimdi de bi 5 yıl geçti ve yine bir sermaye artırımı endeks düzelt e yapmazsa kağıt çılgın hareketlerine başlar Ytd diyelim adettendir.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi hayırlısı... Bedelli olunca korkuluyor ama orta ve uzun vadede faydası görülür...
Diğer çimentolardan da aynı hareket gelir artık..
Valla 4 yildir bekliyorum.. 7 lir su an, x 4.. 28 i gorurse vedalasirim, yoksa bedelli bedelsiz ittim sene beklerim. Zaten foruma da yazma aliskanligim yok.. fadil takipte
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ee durumu yorumlamak isteyen var mı düşüşe izin vermiyor gibime geldi ama siz ne dersiniz???
1000 lotu olana 3000 lot verilir. Bedelliye katılanlara. 3000 tl para yatırması lazım. Toplamda 4000 lotunuz olur.
Bedelli tarihinden önce hissenizin yaklaşık 3'de 1'ini satacaksınız. Bölündükten sonra size verilen hissenizin üç katı oranındaki rüçhan hakkınızı sattığınız para ile geri alacaksınız. Sattığınız fiyatın değişmediğini varsayarsanız ne zarar ne karar.
Tabiki de hisse fiyatı bölünme sonrası düşecek. Örneğin Hissenin şu anki fiyatı ile örnekleyelim 6,61
(6,61+3) / (1+3) = 2.40 olacak.
Bu hesap doğru mu dur? Bilgi amaçlı yazdım. Bi hatam varsa... bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun düzeltelim.
Mrb arkadaşlar ben şunu çözemedim 2015 yılında hisse 22 haziranda rüçhan pazarı açılmış 15 günlüğüne ve o sırada fiyat 30 liralara gitmis anlamadigim hatırlayan varmı bilmiyorum ama eski ile yeni birleşmeden eskinin fiyatı 30 lirayı gördüyse yeni paylar değerlenmediyse inan anlamadım kısmı o günü yaşayan açıklayabilirmi
2015 yilinda 120 binden bolunurken hissedeydim.Hatirladigim 30 binleri gormedi.acilinca hisse 21000 den basladi zannimca.satiş verdim ama satamadim dip dip yapti birkac gun.En son 6600 den satabildim.5000 lere dusus devam etti sonra kademeli 1 yil sonra 9000 bini gordu.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben külliyen zarardayım. Sabancı hiç bir zaman bedelsiz vermez.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O dönemde hissedeydim hisse 50 tlden 174 lere bölünme öncesinde 123 lerde yüzde 3500 küsur bedelsiz yaptı bölündü fiyat olarak 4,57 lerden açıldı ve hiç nefes almadan art arda 2 hafta tırmanarak 31 tlyi gördü tamda rühşanların 2 haftalık bir süresi bittiği gün 31 liraya tırmanan hisse bu kez art arda taban yaparak 7,5 TLlere geldi devamında uzun bir süre 9 larda durfu derken son 3 senedirde 5 e demir attı kıpırdamadı bile yaklaşık 10 yıldır bu hisseyi incelerim bu yazdıklarım birebir deneyimdir
Sayın weska işte o 30lara çıkarken satma fırsatı olmadimi
Ruchandan sonra 9 liradan satılmış olsa bölünme öncesine göre 300 tl demek o bile iyi bir değer degilmi
Bu gün abartılı bir silkeleme yapmış tahminim bedelliye katılmak istemeyen ürkek yatırımcının mallarını ucuza kapatmak istiyorlar, sonrası mı?buralardan satanlar :vk::vk::vk: diyecekler
weska nin hafizasi iyi.Ben net hatirlayamadim.Ama net bildigim her gun satim emri verdigim halde satamadigim. ve 6 kusurden ancak verebildigim.
takas atabilecek var mi
herkes kendinden çok emin yükselecek hatta katlanacak bir bicimde..
ümit ederim aglama tahtasina dönmez ilerde...
Dvkpsh slm eskilerden birini görmek güzel acaipamca msj attı. Ama galiba hisse etti terketti
slm Cnr
acayip amca etmedigi lafı birakmiyordu
günde 10 mesaj yaziyordu :)
teknikcimiz eomer vardi :) dnlck birde mühendis birisi vardi ismini unuttum ....
gercek hisseci vardi , migrosta karsilasik onunla..
yazinca aklina geliyor inebolu vardi uzuncuyum diye yazip yazip dururdu oda kaybolmus :)
Ah eski günler ahh Afyon artık yüzümüzü güldürsün ne diyeyim.