Migros kapanış: 22,46 Piyasa Değeri:3.998.553.800 tl
Kipa kapanış: 3,19 Piyasa Değeri: 4.251.255.580 tl.
Bakalım Ernst and Young' ın değerlendirmeleri nasıl olacak.
Printable View
Migros kapanış: 22,46 Piyasa Değeri:3.998.553.800 tl
Kipa kapanış: 3,19 Piyasa Değeri: 4.251.255.580 tl.
Bakalım Ernst and Young' ın değerlendirmeleri nasıl olacak.
27 Nisan akşam açıklanır rapor zorunlu çağrı için bu uzman kuruluş bulduğu fiyat belli
Bu adamlar zaten hiçbir kap haberini normal bir zamanda göndermediler.yalniz KY dost du piramit patrona mi çalısdı yoksa .. Kelle paça mi oldu bilgi sahibi olan dostlar paylaşım yaparlarsa iki kalem bilgimiz olur ...sayın İzmirli eğer buradaysanız sizden de son birliktelikler hakkında değişim varmı ?
Belli ise nedir
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar bay lpö
Piramit teki mal patrona çalıştı, zaten ilk zamandan beri belliydi
Finansman alıyor eleman piramite virmanlıyor özellikle akıllı ya güya [emoji13]
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burdayiz beklioz tuciyi.
Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tahtayı 1.5 yıldır hergün izleyen biri olarak hak vereceksiniz acaip bir baskı var
Neden hâlâ uğraşıyorlar acaba....
Tabikii bilemeyiz bilsek zaten kahin olurduk..
Sonuç olarak gelebilen mutlaka 27 insandaki genel kurula gelsin oyunun sonu nasıl bitecek herkes merak ediyor
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Uzun bir sure sonra isin sonuna geldik gibi gozukuyor. Oncelikle hepimize hayirli olmasini diliyorum. Yorucu ve stresli...
Sormak istedigim; bu asamadan sonra artik MGR'nin insiyatifine mi kaldik? Ne derlerse o mu olacak? KY nin hala bir etkisi olabilirmi?
Tsk
YTD
eğer piramit patrona çalışmışsa demekki birleşme oranı daha yüksek olacak yoksa patron birleşme ile alırdı hisseleri
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Genel kurula dolapları izlemeye ve ikramları yiyip içmek için gideceğim,evim kipaya 5 km .bakalım migrosları kaç oranla alacağız.her kese hayırlısı olsun.ytd
Tam tersi olmasın yanlış yazdınız galiba [emoji4]
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piramit birinin piyonu degil arkadaslar oda yatirimci bunu goremiyorsaniz isiniz zor
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piramitin satislari durdu al sati yoktu zamaninda alinmis ve satilan bisey...
Her kimse malini yeter diyip satti geri kalan tek kisi oldugunu dusunmuyorum
Belki dediginiz gibi ben takaslardaki farklara baktim, piramit satisi bugun olmadi, olabilrdi
Eğer rakam önceden sızdırıldı ve ispatlanır ise bu suç değilmidir????
YTD
Yaw ne rakamı ?
hangi rakam ?
o zaman rakamı yazın bizde bilelim!
gereksiz boş boş yazıp algı yaratmayın.
Nasılsa birleşme yakın.
Herkes kendi kararını verir.
Ben kendi payıma artık birleşmeye katılıp migros pay almaya karar verdim.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
Saygı değer arkadaşım hepimiz yatırımcıyız..sadece genel kurulda bahsi geçtiği ve KY taraf olduğu için latife yapıyoruz..gönül ister dır ki 4\4.5 dayken verseydi yatırımcı kardeşimiz kazansaydı..bist de kolay olan bir yatırım varsa ve siz bunu biliyorsaniz paylaşın..rahat bir haftamız yok boyle bir borsada işimiz zaten zorr.hamdolsun kendi adıma artik yeni yatırımın migros ..elimde cuzzi miktarda lotla 2 yıl daha burdayım.. Yatırımcı olmak zorr sanat bee
Yani arkadaşlar bu rakamlardanmı birleşme olur yoksa daha füşermi
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ahaa algı 3.51
Ahh dalgacı piramit ahh
Tavan Yapmaz mı
VKY-L29 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji6]
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
migrosun durumundan dolayi KİPA daki birlesme orani cok buyuk olabilir (YTD) Sayın izmirli ye bir teşekkür borcumuz var?
Ayrıca beklentim 2 kipaya 1 migros veya 3 kipa 1 Migors bence fazlasi ile adil...hatta patronu daha zengin yapar. İtibarıda yürür.
Küçük yatırımcınında desteğinin migrosta devam ettirir.
Ilginç tavana kitlememesi. Almak isteyene alsın der gibi
[QUOTE=2020;2044865]tabi yaaa patron da hep inandı.küçük yatırımcı migrosta devam edecek.dabi dabi.bence bu kadar gaz verdiğine göre 1 migosa yarım kipa hakkıdır.zuhahahahahah[/QU
Keşke öyle öyle olsa ..ortimisin onu tam bilmiyorum By yatırımcı arkedeş..ama o zaman muhaaaa yaparimm....gerçi sen bulursun birşey yinee:kahkah:
Ne olacak ilerde hissedarlar için tavan da yapmadı. Hemen alayım sonra migros hissem olsun demek kolay mı öyle para kazanmak
[QUOTE=2020;2045433]Algıcı yı buldum..seni algıcı seni..4/1 ne zaman dedimm..vayy .. Çamur at izi kalsın...senin düşüncelerini Keşke diyerek devam ettim...tehlikeli bir ortisin..hala örtü misin onuda anlamadım.hep bu zamanlarda çııkıyon..değerli ortiler kendimi tenzih ediyorum :vk: hicbir fiyat = oranı benim düşüncede yoktur..sadece migroslari bekliyorum..onun dişinda güzel muhabetlerinizi..allah saglimizdan etmesinn