Ittifak ne olur onu soyle selcuk bey 7.98 den satmadik hala bekliyoruz
Printable View
Ittifak ne olur onu soyle selcuk bey 7.98 den satmadik hala bekliyoruz
Yüzde 50 Bedelsiz spk tarafından onaylanmış.
Bedelli artırımı falan olmayacak. Yakın tarihte de yapmayacaklar. Ellerinde toplu halde bu kadat hisse varken bedelli falan yapmazlar. Kararlarınızı bu bilgiye göre alın.
Hadi bakalım ittifak .
Bakalım yarın ne yaşayacağız?
Hayırlısı .
Ben çıktım pişman oldum açıkçası 4.46 dan mallanmistim erken çıktım tekrardan girmeye çekiniyorum açıkçası ne yöne devam edecek varmı fikri olan
Senin gibi düşünüp hisseye girenlerin sayısı ne kadar fazla olursa hisseyi ele bırakırlar. Yok kimse girmezse yukarıya devam. Borsa bu işte.
Bölünmeden önceki değeriyle hisse şu anda 8 TL. Son 1,5 yılda hissenin fiyatı yaklaşık 5 kat artmış oldu. Allah bereket versin. Risk alıp hissede kalanlara bol şans diler, yeni almayı düşünenlere de "hisse 1,5 TL de iken nerdeydiniz? " Diye sormak istiyorum.
Şirketimiz,Gru***i şirketimiz Adese Alışveriş Merkezleri Ticaret A.Ş.'nin aktifinde yer alan Konya Merkez'de bulunan Kulesite AVM'nin tüm bağımsız bölümlerinin satışı ile ilgili Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.ile görüşmelere başlamıştır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
İttifak Holding, bağlı ortaklığı Selva Gıda'nın halka arz edilmesi için başvuru sürecini başlattı
BORSAGUNDEM.COM
İttifak Holding (ITTFH), gru***i şirketi Selva Gıda San.A.Ş.'nin halka arzı için çalışmalara başladı.
Halka arz süreciyle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada, İttifak Holding'in bağlı ortaklığı Selva Gıda San. A.Ş.'nin halka arz edilmesine yönelik olarak Sermaye Piyasası Mevzuatı çerçevesinde gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasına ve halka arzla ilgili işlemlerin Selva Gıda yönetimi tarafından yürütülmesine karar verildiği ifade edildi.
Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.
İttifak klasik borsa hareketini yaptı!
önce hisseleri yükselti sonra haberleri gönder ve satışa geç!!!!!!
Bu şirket yatırımcısına hiçbir şekilde korumadığını birkez daha ortaya koymuştur. Hergün adım adım yukarı gösterip Bi dakikada dib göstereceklerini bariz belli etmişlerdi, yemezler..
ikinci adese olayı başlıyor uyanık olun
Nasip bir spek var bunda herif acayip borsa 2 gundur dusiyor bu cosuyor sevdigim hisse tarzi aslinda :) Al sat tut tavsitesi degildir
aynen katılıyorum..
hissettirmeden,
göze batmadan,
devre kesmeden ,
gözlerden uzak yavaş yavaş kıyıdan kıyıdan gidiyor şimdilik..
Acaba avm satış fiyatı düşük bir rakam mı olacak!!!
Bu kadar basit olmamalı. Sabahtan beri endeks eksinin dibine vurmuşken sen prim yap son yarim saatte tabana ver. Bir Allahın kulu da çıkıp hesap sormaz mı bunlardan. Akşam tedbir kararları gelir tüm soygun yanina kar kalır. Daha geçen hafta aynı haltı yedi bu gün gene. Lanet olsun size.
Tam da dun dedigim gibi nasil bir spek var bu kagitta gecen 10 gun falan oncede 5.40 lardan yine taban yapip 4.40 yapmisti ordan alip yine eski yerine geri yukseltmisti simdi baktim yine taban yapmis donusumlu olarak adese ve bunda hareketler yapiyorlar ..bu hareketleri tutturabilen kazaniyor ama oda zor tabi..gecmiste 1.70 lerden baslamisti yukselis hareketine ..2 gundur de bist te fiyati yukarda kalmis hisseler de asagi sert duzeltmeler var ...bu tur hissler den cikip ucuz kalmislara giris var gibi ygyo yyapi tavan olmus haralde onlara girdi cikan para..Al sat tut tavsiyesi degildir
konyaspor a sponsor olup isimlerinide ittifak holding konyaspor olarak herkese söylettiriyorlar..artık gözönünde oldukları için hisselerine daha akıllı davranırlar sahip çıkarlar diye düşünmüştüm.
tabiiki hayal kurmuşum
Hisse, tekrar alım bölgesine geldi.
Geçen haftalarda seans sonuna doğru yaşanılan kademesiz sert düşüşler, mal yedirme amacıyla değil, korkutma amacıylaydı. Başarılı da oldular bence.
Orta vade için elinde tutabilecek olanlar için alınabilir. Beklenti ve hikayesi bol.
mehmet Akdere ve 10 kadar spekülatör, manipülatör hisseyi 6 yıl boyunca ve yeterince topladı. hisse acayip toplu bir halde. küçüklerin elinde kalmış bir kaç hisseye göz dikmiş durumdalar. onları da bu fiyatlardan alınca büyük bir ralli yapacaklar. 6 yıldır bu hisseyi takip ediyorum ve sürekli yazıyorum. geçmiş mesajlarıma bakınca durumu anlarsınız zaten.
hisseyi orta vadede Ralli yaptırıp tıpkı geçmişte ADESE de olduğu gibi yüksek fiyatlardan küçüklere postalayacaklar.( 3 yıl önceki ADESE rallisinmden bahsediyorum)
yorum yokmu?
Adede bedelli açıkladı
İttifak boşuna satmamış zamanında elindeki payları
https://s17.directupload.net/images/191024/xad7pir3.jpg
1- geçerli olan takastır
2- pastada gözüken globalın alışları,
yabancı olan yatırım ortaklarına virman yapılmıştır.
CEFAKS kardeş,
26.03.2014 tarihli takas dökümüne bakıp buradan yayınlayabilirmisin? :)
ittifak holdingin %18 hissesi 25.03.2014 tarihinde selva tarafından adrese teslim kime satılmış bir hatırlayalım:) o gün itibariyle toplamaya başlandı bu hisse.
(sanırsam 1,5 yıl öncede selva,SEHA, adese tarafından yine ittifakın % 25 hissesi direkt adrese teslim borsada birilerine satılmıştı.)
Küçükleri dökme operasyonu. Küçüklerin Ellerindeki son kırıntılara sahip olma operasyonu. Belki bu hareketler 1 yıl kadar da sürebilir.
İlk beş aracı kurum dışında 37 milyon adet hisse piyasaya dağıtılmış olup, bunları yabancı bir yatırımcı almadıktan sonra 3-4 arası gezinir durur gibi görünüyor. Gerisi hikaye;
Hikaye bir; Adesa bedellisi sonrası bedelliye katılmayanların hissesini güzel bir kule haberi satışına yönelik balon hikaye ile dedikodu yayılarak bedelliden kakan hisseleri satacaklar.
Hikaye iki; İttifak holding Adesa ile yabancı yatırımcı görüşüyor dedikoduları yayıp, şirket ortakları bedelliden aldığı hisseyi yukarıdan yine küçük yatırımcıya dağıtacaklar.
Bu hisseden uzak durun ve sanayi ve banka şirketlerine yönelin ve bu tuzaklardan uzak durun.
Tamamiyle yanılıyorsın.
54 milyon ADESE hisse senedi ittifak tarafından ortalama 1,4 fiyatla bu speklerle bağlantılı kişilere satıldı. Adese 17 ye doğru giderken anaç hisseyi küçüklere kakalamak değildi. Hisse 17 tl de iken hissede küçük yatırımcı falan zaten kalmış değildi. 17 TL DEN 1 TL GETİRİLİŞİN bir amacı vardı. O da şirket iflasa gidiyor görüntüsünü vermekti. Ve de amaçlarında başarılı oldular. Adesenin şubelerine bilerek nakit vermediler. Şubelerde mal kalmadı. Çalışanların maaşı ödenmedi. Amaç iflasa giden bir şirket görüntüsü verip ittifakın elindeki 54 milyon hisseyi borsada ucuza birilerine pazarlamayı sağlamaktı. Spk ve halkın tepkisini çekmeden, defter değerinin dörtte bir fiyatına adese hissesine sahip oldular.
Şu anda adese hisselerinde çok toplular. Küçükler korkularına alamadılar. Sermaye artırımı kararıyla küçüklerin elindeki kalanlara göz diktiler. Kule satılınca Adesenin borcu falan kalmayacak. Sermaye artışıyla kasası da dolmuş olacak. Şubelere mal yığıp kara gececekler. Yeni şubeler açmaya başlayacaklar. Bu olumlu havayla birlikte hisseyi yükseklere taşıyıp küçüklere pompalayacaklar. Adese nin durumu gerçekte MİGROS tan daha sağlam.
İttifak hissesine gelince, son hazirun listesine bakacak olursan akrabalarına, arkadaşlarına dahi ittifak hissesi aldırtmışlar. Murat kıvrak kasıtlı olarak yönetim kurulu değişikliği yaptırdı. Spekler şu anda adese ve ittifak hisselerindeki operasyonu beraber yönetiyorlar. İttifak hisseleri de çok toplu. Bu geriye çekiliş büyük işlem hacmiyle olmuş değil. Küçük mintarlarla kademesiz olarak geriye çektiler. Acele etmiyorlar. Çok yükseğe çıkarmadan önce mümkün olduğunca toplamak istiyorlar. Dün yüzde 20 düşerken bile küçükler tir tir titreyip ellerindekini sattılar. Bu yüzden 3,21 den 3,58 e getirdiler. Yani korkutarak topladılar.
İlk 5 aracı kuruma neden bakıyorsunki??? Adamlar 30 aracı kuruma yüzde 1 lik dilimler şekilinde dağıttılar. Akrabaları dostlarına aldırdılar. Aç hazirun cetveline bak!
Sizin gibileri kandırmak için 30 a yayarsan bsşarılı olurlar :) olmuşlar da
Sana tavsiyem 2014 te yüzde 18 ittifak hissesini borsada kime sattıklarını bulman. O zaman anlarsın hikayeyi.
Sen, ben hala yazıyorsak bu hisse için demekki kalmış. Bizlerin ellerindekini de istiyorlar. Başkasının malını neden onlu, yirmili rakamlara çıkarsınlar ki :) satsınlsr, o zaman çıkaralım diyorlar. Aceleleri de yok. Tabi bizimde yok. :) Acelesi olan varsa zaten bu tip hisselere hiç girmesin. Külliyen zarar ederler
Sayın Selçuk ege3
Kafam ve zihnim karışık maliyetim yukarıda olup, hisse düştükçe üzülüyorum. Hiç yoktan 4 TL üstüne atsa hiç yoktan 5 TL ye ulaşır diye teselli bulurum. Fakat 3 TL fiyatlara çekilmesi inanın beni çok üzdü. İnşallah bu hafta 4 TL üzeri işlem görürde bir nebze olsa içimiz sakinleşir.
Sizin fikriniz nedir? Hisse 4 TL üzerine kendini atar mı? Yoksa 2,5 - 3 TL civarında mı? Gezinir.
Selamlar,
sayın selçuk ege adese yüzde 50 bedelliye başvurdu spk onay çıkar mı.
Kanaatimce spk adesedeki bedelliyi onaylayacak. Şunu unutmayın, adese hisseleri yoplu bir şekilde bu adamlara satıldı. Maliyetleri 1,4 TL. Bedelliyle birlikte 1 TL ye adese hissesi sahibi olacaklar. Sonrada kule nin satışıyla dört köşe olabilirler. Adamların adesedeki maliyeti düşük olduğundan adese konusunda 2,5 TL nin üzerinde öneride bulunamıyorum. Adamlar 54 milyon adese hissesini 2,5 - 3 TL den satsalar dünya kadar para kazanacaklar.
Bu speklerin maliyeti dolar bazında ortalama 4,5 TL.
Sanırım bu bilgi sizi rahatlatacaktır.