Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim NYIT arkadaş sağlık ve bol kazanç
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim NYIT arkadaş sağlık ve bol kazanç
Spek amcalar hisseyi bu fiyatlarda tutmak için özel bir çaba gösteriyorlar.Zaman zaman kademe kaldırmasına muhtemelen başka bir aracı kurumdan kendi satışları.Patlayacak patlayacak da aşağıya mı yukarıya mı önümüzdeki günlerde göreceğiz.Ben ekranı kapattım saatte yada iki saatte bir göz ucuyla bakıyorum.Bakalim ne olacak .Ama kafamda hedefledigim rakama gelmeden asla satmiyacagim.On sene gecsede.Asla YTD
Bu hissenin speki yada likitide piyasa yapıcısı süper akıllı bir adam.Bu hisseyi her koşulda bu fiyatlarda tutmasını beceriyor.Bu O.Ç(Osmanlı çocuğu) spek ve piyasa yapıcısı ünlüde çalışan bütün O.Ç(Osmanlı çocuğu) adamları kutluyorum.
pasta atabilecek varmı.
Borsada ki bir sürü ottan b*ktan hisselerin grafiğine baktım en kötüsü %50 gitmiş.Makine takımda tık yok.Gerçi hissenin suçu yok Bu hissede ki en buyuk O.Ç (Osmanlı çocuğu)M.Ü ve bunu likitide saglayicisi
Damına fesleğen koyduğumun Ünlüsü 1,48 yiğidi 170 bin lot satışı.1.47 deki 190 bin alista çoğu onun yersek tabiii.YTD
1.43 den geri alabilirsem çıkışlarımı 7500 lot üzerinden maliyetim 1,24 e düşecek
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olmaz o parayla 4.74 den bakap ve 4.54 den kutpo… 1.67 den kerevitaş …1.66dan Arsan, 1.70 den Beşiktaş aldım. İkinc olarak bu hisse kendine yeni direňcler oluşturuyor sanki biraz daha takip edeceğim. 1.43 den başlayarak aşşagiya doğru bin bin alacağım. Evet.
1.30 lara gelmeden almak mantıklı değil hatta 1.20_1.30 arası alım aralığı bu takımın.1.50-1.60 larda okutma aralığı acımadan okutup geçeceksin namıssız m.ü var bunların başında dikkat edin çarpılmayın sataram köyü ha der bi bakmışsın köyü ky lere satmış bu adamlar çakal çakal çakal....kardeşlerim abilerim bu namıssızlardan para kazanayım deyip paranızı kaptırmayın...ytd
Beyefendi yazdığınız hisseler borsa istanbul dışında başka bir platformda işlem görüyor da biz mi bilmiyoruz.
Siz ilk mesajı yazdığınız 26 şubat akşamından, bu mesajı yazdığınız 27 şubat gün ve saat itibari ile KERVT 1.75 altını, BAKAB 4.86 altını, ARSAN 1.70 altını görmedi.
Siz daha ucuzdan aldığınızı ne amaçla buraya yazıyorsunuz.
Anladığım kadar ile önünüzde derinlikli ekranınız yok.
Yazdığınız fiyatlardan o hisseleri almış olamazsınız.
Sadece atmasyon ve sallama yapmışsınız.
Okuyan da sizi bi halt biliyor sanır.
Elinizde somut bir veri olmadan şu fiyata çıkar, şu fiyata düşer yazmanın yalan yanlış olmayan şeyleri yazmanın spk mevzuatına aykırı olduğundan da bi habersiniz.
Gerçi önünde ekran olan birazcık bilgi sahibi birisi şu yazdıklarınızı görünce sizin dikkate alınacak bir tarafınızın olmadığını hemen anlar ama yine de yazdığınız bilgisiz ,eksik,yalan yanlış mesajların insanları yanıltabileceğinin idrakin de olunuz..
İnsanları yanıltmayınız.Sonra spk gözünüzün yaşına bakmaz.
önümüzdeki hafta kap haberleri geldi geldi gelmezse benden bu kadar satıp kurtulurum bu ******** kağıttan
yatırım tavsiyesi değildir
Hey! Sizin Forex Mobil iniz yokmu? Makina Takım 1.52 yaptığı son hamlede malımı boşalttım ve o hisseleri aynı hafta aldım. Sadece kerevitas hatali yazmışım o da 1.74 ten aldım. Şimdi cuma 42-43 den buraya yeniden giriş yapmaya başladım ve perşembe günü muhtemel aldıklarımı ve alacaklarımi 1.46 dan satacağım
Gözde girişimin diğer işiraki kümaş manyezit şirketini satmak için de şirket yetkililerine yetki vermişti.Kümaş için bir alıcı ile gizlilik sözleşmesini 15 gün önce imzaladıklarını kap'a gönderdiler.
Bakalım makina takımın alıcısı ile görüşmelere başladık gizlilik sözleşmesi imzaladık haberini ne zaman gönderecekler.
Yeni hafta yeni umutlar
31 Mart Yerel Seçim anketimize bakmadan ve katılmadan geçmeyin derim...
Çok ilginç sonuçlar var....
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post3222246
saygılar/başarılar
MAKTK Konsolide 2018/12 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 11104086 Yıllık Değ%:61
25 milyon kâr
bol kazançlar...
onlara varda bize yokmi
Uzun vade borçlarının tümünü ödemişler.Kısa vadeli boçlarını 23.570.000 den , 9.982.000 ye düşürmüş.
Esas faaliyet karını 16.057.452 ye çıkarmış. Net karını 6.912.909 dan 11.104.000 e çıkarmış.
2018 borçlarından kaynaklı 3.528.422 tl finansman gideri oluşmuş.Borçlar düştüğü için 2019 da finansman gideri de çok düşecek..Genel yönetim giderlerini de geçen yıla göre 500 bin tl azaltmışlar
Şirketi borçsuz kar eden bir şirket haline getirmişler..İsteseler şu adan kalan borcuda ödeyip sıfır borçlu bir şirket konumuna getirirler.
Bu da gösteriyor ki şirketi satmaya kesin kararlılar.
alooooo nerde bunun speği karını artırmış.satacaklar.çoğu şeyi düzeltmiş gibiler.daha ne bekliyor.
Bunlar katıksız o.ç.
Borsa sabirsizlarin sabirlilara para kazandigi yerdir.satilacak bu meret.ytdir
Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/jga3Xr.jpg
İki yıl önce 2017 şubat ayında bist 100 endeksi 87.000 iken makina takım 3.14 ü görmüş.Şu grafik Ülker ailesinin utanç belgesidir.Koskoca holdingin halka açık şirketinin durumuna bak.Küçük ortakları iki yıldır zarar da.
İyi tarafı ise şirket artık neredeyse borcu olmayan, güzel kar etmeye başlayan bir şirket haline gelmiş durum da.Bugün gelen yıl sonu bilançosu ile hissenin yukarı harekete başlaması lazımdı.
Fakat ne hikmettir teknikmi olgunlaştırıyor, baskı kurarak malmı almaya çalışıyor nedir hisseyi piyasa yapıcısı olarak atadıkları ünlü menkul değerlerin öncülüğünde bazı kurumlar aracılığıyla baskılıyorlar.Eğer bu baskı olmasa hisse yukarı sert gidecek.
Patron bilgisi olmadan bu yapılamaz.
Arkadaşlar elinde hisse taşıyan ve daha önceden zararda bekleyen varsa şirket yatırımcı ilişkilerine patrona hitaben mail atarak ünlü menkul ve bazı hesaplara hisseyi baskılatmamaları ve iki senedir yerlerde sürünen hisseye patronun sahip çıkması konusunda patrona iletilmek üzere bir uyarı maili atalım.
Sahip çıkmamaları halinde ülker ürünleri ve şok marketten alışveriş yapmayacağımızı da belirtelim.
Makina takım yatırımcı ilişkileri.
berdogan@makinatakim.com.tr
serkan,yandi@ gozdegirisim.com.tr
Makina takımın sahibi gozde girişim olduğundan gozde girişime de yönetim kurulu başkanına yazalım.
Bugun makina takim resmi facebook sayfasinda ezel civata fabrikayi gezmis
Discovery Air cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Borçları falan temizleyip, bilançoyu düzelttiklerine göre bir hazırlık olduğu bilançodan belli oluyor.Bundan sonra gelecek haber # xxx firması ile aramızda satışla ilgili gizlilik sözleşmesi imzaladık # haberi olacak.
Gözde girişimin diğer iştiraki kümaş manyezite müşteri çıktı ve ilgili haberi gönderdiler.
Dün eğer piyasa yapıcısı atadıkları ünlü menkul hissenin önünü kesmese açıklanan bilanço ile tavana bile giderdi.
Nasıl piyasa yapıcısı ise sanki ünlü menkule düzgün piyasa yapıcılığı görevi değil de, hissenin önünü kesme görevi vermişler.Ünlü menkulde ki eleman eğer bunu kasıtlı yapmıyorsa ya işi bilmiyor ya da art niyetli.
Piyasa yapıcılığından ziyade piyasa öldürücüsü konumun da hisse de.
3 günde 3 kez trade ederek bu hafta en çok kazandığım hisse oldu. Şu an sıfır lotum kaldı. Ancak neden buna müsaade ettiler şaşırdım. Seçim öncesi düşüşlere vereceği tepki çok önemli. Ama 1.40 altı bu hisse için çok saçma olur sanırım. Bol kazançlar.
Gözde girişimin yatırımcı sunumundan makina takım
https://i.hizliresim.com/XMj6Go.jpghttps://i.hizliresim.com/163Eb1.jpghttps://i.hizliresim.com/y6vqa0.jpg
Bu bilgiler de en son gelen bilanço faaliyet raporundan..https://i.hizliresim.com/P1ADL5.jpg