Tamda dediğini yapıyorum esasen üstat. Ama speğin çetrefillisine çattık. Söve söve höpürdetiyorum çayımı kahvemi. 😀😀😀
Printable View
Tamda dediğini yapıyorum esasen üstat. Ama speğin çetrefillisine çattık. Söve söve höpürdetiyorum çayımı kahvemi. 😀😀😀
İyi o zaman biz biraz dinlenelim. Sazı sen al eline. Söv dur👍
Bizim köyün kavesi gibi olmuş [emoji23][emoji23][emoji23]
Sn iboaga59, kutpo’dan başka bir cacık olmaz. Bak etrafta sürü ile starbucks var. Sen oralara takılsana. Bizim kahvehane seni bozar😀😀😀
Kahveler kutpo fincan takımından mi iciyorsunuz yoksa boşuna bekleriz 😄😄
Bakma kahvehane olduğuna, fincanlar Kütahya Porselenden. Kağıt kullanmıyoruz biz. Bakarsın bir gün kağıt kullananlarada porselen satarız hahahaha...
Kahvede oturan kahveyi içermiş [emoji23][emoji23]ha fincanda,ha kâğıtta...Ama tarih tekerrür den ibaret....ha bu arada fakirin kahvesinide buraya koyalım[emoji23] Agaya beleş....[emoji477][emoji478][emoji16]
la olm. satin da kalksin nasil yapistiniz ya hisseye🤣🤣😂 şaka bir yana bucim doas ve kutpo yatirimcisinin drami buyuk
Yayı iyi gerdiler ok dikkat edin 😄😄
Aslında devletin Nafi’ye ödül vermesi lazım! Kutpo sayesinde çok sayıda ky uzun vadeci oldu, BİST’te hisseyi portföyde tutma süresini uzatıyor! Tabii sadece ky değil bir de emeklilik fonları var ve eğer anlaşmalı değilse niye bu kadar portföy yaparlar çok ilginç????
Bu emeklilik fonlarıda emeklileri düzmek için Kutpo alıyor herhalde. Nasıl fon yönetiyorlar merak konusu.
Emeklilik fonları haber peşinde kosmaz direk bilanço ya ve pd dd düşük şirketlere yatırım yaparlar bizim gibi 😄😄😄
Vardır bir bildikleri. 😂😂😂
Kave milleti günaydın,burada boş boş otururken kristale bir bakın hesabı çıkarırsınız [emoji23][emoji23]ytd...!!!
Sana da günaydın İboaga. Valla 1 haftadır bilgisayarın başında dediğin gibi ha gitti ha gidecek elde var sıfır. Ama ben kendi adıma boş oturmayı seviyorum. :hah:
Crfsa da gitti bu hala kalkmadi zararim yok ama takiptekiler gittikçe moral bozucu
Benim takibimdekilerde de tık yok henüz. Bundan çokta farklı değiller. CEMTS 6.00 üstünde KORDS 9.25 üstünde ve SISE 5.35 verirlerse alıcı olurum. yoksa beklemeye devam. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Şu anda birçok tahtada robot sistemleri kurulu olduğundan masa harici kazanması imkansız gibi...ytd...!!!
yılsonu karı beklentiniz nedir beyler tşkürler
10 kat bedelsiz açıklamadan kimseyi mutlu etmez....ytd...!!!
Herkese benden çayy,Nafiye yok...[emoji23][emoji23][emoji23]
Helal olsun...
Nakış gibi işliyorlar...
Bist ky elindekini ucuza alip pahalıya satıldığı bir alavere dalavere ortami...
Parmakla sayılacak kadar yatırımcı bile azdır bunların carkinda dolandirilmayan
Yakın zamanda bist ten tamamen çıkıp gr altin alacan.. en azından konjekture gore kazanir..kaybedersin..
İşlem hacmi iyiden iyiye düştü. Hareketlenmesi lazım artık. YTD
Eğlen spek eğlen. al ver bakalım. Eşşek gibi götüreceksin bu kağıdı. Mızrak çuvala sığmıyor.
Buradaki spek filan değil. Tam bir psikopat.
Üst ve alt kademeler dolu. Hacimli yükseliş için herşey uygun ama bizim uyuzdan bahsediyoruz. Çileye devam :rtfm:
Bunda spek falan yok,bunda sanırım kağıt eş dostta dağınık...onlarında paraya ihtiyacı yok...öyle kahveden eve, evden tatile yaşıyorlar, belki de torunları satar kâğıtları...ozaman hareket başlar... vizyon meselesi [emoji23][emoji23][emoji23]gelsin çaylarrr...ytd ...!!!
Nafi ağa bilir işiniiiii. Eski kurtlardan. Zamanı gelince bir el atar. Çaylarrrrr👍😂😂
O zaten çay içmiyormuş😂😂😂
Aman hocam allah korusun, Kutpo’ya bir el atsın bizi kurtarsın bu çileden sonrası takdiri ilahi.
Twtrdan falan yazıyorum arada bence tepkileri direk oraya yazın herkes görüyor belki utanır patron
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tebrik etmek lazım hisseyi burada tutup taşın suyunu çıkartan zevata..
Hiç unutmam benzer şekilde 1 yil borsa cikarken yattığı zmn yatirim isleri diye bir yeri aramıştım.. muhasebeden bir dingil bir hafta önce 3..4 kademe gitmişti ya..demisti küfreden gibi
Zaten o kadar kurumsalki yatirim iliskileri diye bir birini bile yok..mahalle comlekcisi gibi
Inat etmis kimseye 1 zindik yedirtmem diye...
Dilerim kendisine kazandığı her kuruş ilaç parası olur..
inlerken de bize burada yaptıklarını hatırlar dilerim oc