Tahtayı kendi haline bıraktılar... 10.000 Lot ile tavan olur.. Anlaşılan kartlar karılacak, yeni oyun kurulacak..
Printable View
Tahtayı kendi haline bıraktılar... 10.000 Lot ile tavan olur.. Anlaşılan kartlar karılacak, yeni oyun kurulacak..
Hareketlendi yine hacimsiz. Bunlar yakında bir şeyler kusarlar ortaya. Bakalım olumlumu olacak olumsuz mu.
Yap bir yüzde 500 bedelsiz haberi. 10 gün tavan çek.
8 in üstünü görmüş. Bu iyi olmuş.
Sayın yukselc'nin blog paylaşımından alıntılanarak hisse başlıklarında paylaşılmıştır. Kendisinin emeğine sağlık.
(05.04.2019 tarihli güncelleme)
https://i.resimyukle.xyz/IydUMf.png
Cümleten hayırlı haftalar, bol kazançlar olsun....
Son 15 - 20 dakikadır, her dakika başı alım yapan arkadaş, mesajını aldık, ne yapacaksan yap artık
Kanka selam, son durum nedir!
Dün Az bir mal 8,50 ye pasife yazmıştım, O rus.. çocukları kaptı yahu😖😖🤔🤔
Saat olmuş 15.00 bizimkinin işlem hacmi 15.000 . Ne iş kardeşim. Ortaklar sizde ayrıldınız mı. Ben mi kaldım yoksa benim satmamı mı bekliyor bu iyi aile çocukları.
beklemedeyim sessizden...yattim pusuya ne alirim ne satarimm...
eveet nerde kalmistik 8,02 den baslamisti...hadi az kaldi verin bakalimm 8,02 ye kadar bir boka yaramadi 8,50 ler ya sabir adanali...
Saat olmuş 15.00 işlem hacmi 12.000
İstikrar son seviyede
yine yapti yapacagini helal olsun...bir kere bizi sasirtip tavan falan yapsan ne olur sanki...
Kanka selam:wu:
aldım biraz 7,96 dan, yukarı döner yarın inşallah:wu:
Bugün tavan bekliyorum.
9.55 kapatır. Sebep yok.
İçimden geldi. Olsun artık.
Keşke tavan tavan olsa Adanalı01. Ama zor gibi. Şerefsizin bilançosu düzeldi, kar artmaya başladı, temettü ödeyecek daha ne olması lazım senedin çıkması için. Zarar eden şirketlerin performansı bile bu ********in senedini 10'na katlar. Sabır dileye dileye sabır taşı olduk.
Bendekileri satsam tabanda alıcı bekleyecek. Aynı miktar alsam tavanda satıcı bekleyecek. Alış satış arasında kademeler boş bekliyor. Kimsede hisse kalmadı. Neyi bekliyorsunuz artık.
Ya sabır.....
adanalı sen mi yaptın hareketi… :):)
28 nisan ilk çeyrek bilançosuna az kaldı ..
Herkese iyi haftalar,bir hareketlikik var bugün islem hacmi arttı ne tarafa gidecek bakalım...
Kanka selam, Ünlü AmIcam bu gü 5K mal almiş, devamı gelir mi acaba:(
1. ceyrek bilanco 30 Nisandaymıs
adanali saniyorum seninle benden baska kimse kalmadi... ortalik iyice karisinca saniyorum herkes satip dolara dondu.ben beklemeye devam.bakalim nasibimizde kac yil daha daha var.