Turk Traktor un is makinalari alanina girmesini begendim.Eski bir ortagi olarak elektrikli traktor isinde ne yapiyorlar bunu bilen varsa paylasabilir mi?
Printable View
Turk Traktor un is makinalari alanina girmesini begendim.Eski bir ortagi olarak elektrikli traktor isinde ne yapiyorlar bunu bilen varsa paylasabilir mi?
Mevcut bütün araştırmalarla bugune kadar üretilen elektrikli traktör henüz iş gücü yüksek kullanışlı değil ve maliyeti yüksek rantable değil.. Ama yeni teknolojik sistemler bularak cazip fşyatlara ve iş gücü yüksek traktör üren şirket traktör pazarında çok büyür. Elektrikli traktör turkiyede ve avrupabirliği ülkelerinin istediği bütün tier standartlarından daha üstün nitelikte olur zaten.
lan olum sıyırıkmısınız siz.
Elektrikli traktör için yöneticinin bloombergte konuşması vardı. Ticari olarak hem traktör üreticisine hem çiftçiye geri dönüş süresinin otomotiv kadar kısa süreli olmadığından bu yüzden henuz elektrikli traktör için uygun ortam olmadığından bahsediyordu.Gelişmeleri yakından takip ettiklerini şartların olgunlaşmasını beklediklerini ifade etmişti. Konuşmayı bulup buraya ekleyeceğim merak eden diger ortaklar 1. ağızdan dinlemiş olurlar.
https://www.youtube.com/watch?v=43vBrX37frY
benim zamaninda yaptigi. hatayi yapmayip biraz teknik ogrenin. tabik8 de temel anazli orta vadede is yapmali ama kisada teknik isler grafikler gerisi teferruat artik bana gore. cunku temele guvenip cok aci cektim zamninda. teknik bilen grafige bakinca gireceg8ni gorur
gorecegini gorur demek istedim. ben biste guveniyorum iyi oalcak sadece biraz sabir
Allah belanızı versin
sektör aynı
grup aynı
ikiside hisse senedi
bİrisi
bakır
birisi gümüş değil
aptal herifler.
Ben treaderim
yatırımcı damarımda var
yatılacak hisseyi yeterli miktarda yakalamışsam.
ttrak hisselerimi 239 tl fiyattan satarken fortföy danismanim aradi.ne yaptigimi sordu bende yüklü miktarda sattigimisöyledim.sonra arastirma biriminden aradilar ttrak in taban olarak 165 li fiyatlara düsebilecegini beklrdiklerini söylediler sanki dedikleri dogru cikacak gibi.tabiki her dedikleri dogru cikacak diye birseyok bu kesinlikle yatirim danismanligi degilfir YTD degildir.
sadece bilgi paylasimidir hayirli kazanclar
Halkdaki
zeka özürlünün malı bitti sayılır
bakalım yarın ve sonraki günlerde hangi zeka özürlü verecek.
ı, TürkTraktör’e İletişim Danışmanlığı Hizmeti Verecek**
Artı, TürkTraktör'e İletişim Danışmanlığı Hizmeti Verecek.
Artı İletişim Yönetimi, Türk otomotiv sektörünün ilk üretici kuruluşu olan ve Türkiye'nin
üretim öncülerinden TürkTraktör'ün iletişim danışmanlığını üstlendi.
Artı İletişim Yönetimi, TürkTraktör'ün iletişim stratejisinin oluşturulup, planlanmasından
ve bunların yönetiminden sorumlu olacak.
Koç Holding ve dünyanın en büyük traktör ile zirai ekipman üreticilerinden CNH Industrial
ortaklığından oluşan kurumsal yapılanmasıyla TürkTraktör, sektörde pazar
lideri konumunda bulunuyor. Gelişmiş mühendislik ve Ar-Ge kabiliyetiyle traktör
ve iş makinalarının dünya standartlarında üretimini yapan Türk Traktör, kuruluşundan
bu yana traktörlerini 130 'dan fazla ülkeye ihraç ediyor.
Artı İletişim Yönetimi'nin danışmanlığını üstlendiği markalar arasında ise, Adesso,
Alarko Carrier, Amazon Web Services, Ant Yapı, Armut, Atasun Optik, Bayer,
Bayer Tüketici Sağlığı (Bepanthol, Elenatal, Redoxon, Supradyn), Borusan Otomotiv
(BMW, Jaguar, Land Rover, MINI), Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası, Euler
Hermes, Facebook, Getac, GoDaddy, GittiGidiyor, Instagram, İTÜ Mezunlar Derneği,
Mavi, Neolokal, Nestlé, Orkid, Prima ve Yapı Kredi bulunuyor.
Tepki mi yoksa haziran satışları mı sızdı dersiniz?
https://uzmanpara.milliyet.com.tr/hi...-analiz/TTRAK/
ema ile sma'nın üzerine atmakta zorlanacaktır
sabır gerek
Ttrak sermayesi sadece 53 milyon. Borsada böyle düşük sermayeli şirket nerdeyse kalmadı. Borsadaki çok daha küçük ölçekli, ciro ile kar hacmi çok daha düşük şirketlerin bile sermayesi bile Ttrak ın çok üstünde. Koç grubu hangi strateji medeniyle bazı şirketlerin sermayeyi bu kadar düşük tutuyor acaba?
Maddi duran varlıklarının değerini bilançolarda güncellese, iç kaynaklardan da büyük bedelsiz sermaye artışı potansiyeline ulaşır sanırım.
Bedelsiz sermaye artırımlarının
ne firmaya
ne yatırımcıya bi katkısı, katma değeri yoktur
boş
beleş
iş
sadece spekler vurgun yapmak için kullanırlar.
yüksek oranda bedelsiz verebilecek durumda olması elbet iyidir.
halk
emekliliik fonlarının malını satmış mış
memur kafalı adamlardan beklenen şey
Aylık traktör satışları ne zaman açıklanır? Sayın yukselc ve sn sea piste bekleniyorsunuz
https://www.turktraktor.com.tr/admin...65/Haziran.pdf
hey maşallah.. 4563 adet
artık verenler düşünsün
haberler arka arkaya düştü.
şunuda buraya ekleyelım
http://www.tarmakbir.org/haberler/ay...ktorraporu.pdf
mayıs ayı pazar payımız 56,4
nisan ayı 51,1 di
bu veriler 1 ay gecikmeli geliyor. case traktör 2.lige yukseldığinden bu yana hiç gerilemedi.
Ttrak Haziran ayı satış verilerini açıkladı
Haziran... 2021....2020
İç satış...: 2.936...1.557
Dış satış.: 1.627...1.368
Üretim.... :4.704.. 2.901
Haziranda büyük sıçrama var, mayıs ayındaki 17 günlük kapanmaya rağmen totalde ilk çeyreğe göre adet bazında düşüş olsada ürünlere gelen zamlarla ciro bazında ilk çeyreği geçeriz, ayrıca biçerdöğer ve iş makinaları da önemli bir katkı sağlayacaktır diye düşünüyorum.. Kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir
Pd/dd nin bu kadar yuksek olmasının sebebi temettü odemesi midir? Arkadaşlar bu konuda bilgilendirme yapabilir misiniz? Teşekkürler.
Redmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sene sonu kâr ve 2022 temettu beklentiniz nedir?
öncelikle şunu belirteyim özsermayedeki artış pd/dd etkiler, kar artışı ise F/K etkiler.
2020 yılı 12 aylık bilançoda 1.44 milyar özsermaye vardı firma 880 mil tl temettü dağıttı ve özsermaye 947 mil. düştü bu düşüş pd/dd yükseltti.
bu kitabi değerler son 4 çeyreğe göre hesaplandığı için baz alınmamalıdır... aslolan bu yılın tümüne ait tahmini kar ve özsermaye büyüklüğü ile yapılan hesaptır.
Teşekkürler hocam.
halka arzından beri ttrak hisselerim var.bunca yıldan beri olumlu haber sonrası hissenin yükseldigini görmedim.aksine düşer.bu hisse böyle.
Haftalardır kıçını kaldıramıyor, anladığım kadarıyla 6 aylık karı beklentilerin altında gelecek, yoksa bu kadar salmazlardı.. Kesinlikle al-sat tavsiyesi değildir
Bu hissede bı dalavere döndü ya bilançoda çıkar kokusu,ya bastılar mal çaldılar milletten yada bilmediğimiz birşey var,180 den 160 a freni patladı bir haftada satış rakamları da ortada ki bu çeyrekte yine kapanma etkisi vardı
Ak yatırım kar beklenti raporunda
Kârında önceki
çeyreğe göre önemli azalma öngördüğümüz şirketler ise Anadolu Grubu Holding, Arçelik, Ford Otosan, Migros, Tav,
THY, Türk Traktör ve Ülker olarak sıralanabilir. Yil sonu kar beklentisi 261 milyon