Koç hem çok zengindir hemde çok cimridir ..[emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Ben yazmıyordum siz alıntılayana kadar. Sırf huysuz ihtiyarlık yapmak için q harfine taktınız ya pes. Oysa biliyorsunuz bilerek yazmadığımı. Görsem düzeltirim değil mi? Türkçe dersi verirken naçizanenin nasıl yazıldığını okunduğunu bilmeden. Bazı ihtiyarlar kızıyor sonra huysuz, bunak denilince :) Yani gerçekten laf olsun torba dolsun örneğisiniz
İzlememiş olanlara faydalı bir belgesel....Inside Job...
https://www.fullhdfilmizlesene.net/b...ltyazili-izle/
Bu ay içinde gelen/gelecek DOĞALGAZ faturalarınıza bakın da moraliniz düzelsin...:he:
bizim apartman bitişik nizam sağı solu kapalı.. ön arka cephe yalıtımlı.. alttan üstten cayır cayır yakıyorlar komşular kombiyi.. şu anda kombi kapalı ev 23 derece.. ısınma masrafım hiç yok..
Burgan büyük ihtimal siteyi güncellememiş parayı hesaplayınca %24.80 çıkıyor site içinden %27.50 yazıyor.
Bugün 32 gün için 22.75 dedi Burgan, kabul edilmedi.
Kampanyalı enparaya geçildi.
Syg
Hafta içi, hafta sonu geyiğini de geçti. Artık oran moran paylaşılmıyor. Kimi yüksekten bağlayamadığı için kızgın ve kendini rahatlatmak için yazıyor, kimi de yüksekten bağladığı için sıcak içeceklerini yudumlarken oranlar kaç olmuş diye girip bakıyor ama yazan olmadığı için buradan bile ümidini kesmiş.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Eğer burgan dijital müşteriler için web sitesinde açıkladığı oranların altında oran teklif ediyorsa bel altı vurmaya başladı demektir. Zira dijital şube oranlarında 250k-1mTL arası %23.50 (1-3ay) gözüküyor. 3 ay ve 250k üstü %23 (ki sayfa bugün güncellendi ve düzeltildi). Bugün düzeltip güncelledikleri sayfa da yanlışsa nereleri doğru onu sorgulamak lazım.
Osmanlı Menkul İnternet Şube:
TRFSKFH31915 Şeker Faktoring Hizmetleri Finansman Bonosu VKG:95 Basit Faiz:25.02 Mevduat Karşılığı:26.5
Hazinenin dolar tahvilinde faiz 4 vergi 10 muş böyle olunca normal banka faizinde vergi 18 e göre 4 faiz kaça denk geliyor
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tşk
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen ne yaptın üstad ? Aylık ,3 aylık mı yoksa dolardamısın
-forumlarda böyle geyik işi normal karsılanmalı diye düşünüyorum.Kimse kimseyi tanımıyor ama ilginç olan yolda görsek tanımayacağınız insanlar burda içlerini döküyorlar ..Ne yemiş ,ne içmiş nereye tatile gitmiş vs vs ..haklısın belki anlatınca rahatlatıyor insanı ..yinede ilginç
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Günümüzü oransız kapatmayalım o zaman.
Halkbank 20k euro 2.75% 35 gün
Garanti 250k+ TL 23% 35 gün
Garanti 500k+ TL 23.25% 35 gün
arkadaşlar bir arkadaşım arkadaşından burganın gerçektende 12-13 aya 27.50 civarı verdiğini söyledi, bu durum 12 ay sonra en aşşağı %34 faizin habercisi olabilir mi ?
Her gün tatlı yapmak lazım evde...
3-4 aile bölüşüyordur
Evet 50 kg.toz şeker.Ne kadar zamanda tuketirim bilmiyorum ama, uzun süre ihtiyacım olmayacak.
Bunun gibi,...
Çay 5 er kg lık 2 paket.Adeti 117.00 tl.
Sıvı yağ eskiden 18 kg lık alırdım.
Şimdi kullanımı daha rahat diye 5 er lt.lik 5 adet alıyorum.Önceki aldiklarimdan son adeti yeni açtım.(Eski fiyatı adeti:18.50 tl.)
Son yeni aldığım sıvı yağ Fiyatı 29.90 dan aldım.
Toz deterjan çuvalla alırım.Bir süre ihtiyacım olmaz.
Sıvı sabun, bulaşık deterjanı büyük bidonlarla alırım.
.
.
.
Anlatmak istediğim şu..
4 kişilik aileyim kalabalık değilim.
Ancak aldığım ürünleri toptan fiyatına almaya çalışırım.(bakkallara geliş fiyatından)
Aldığım ürünler dayanıklı mallar olduğu için uzun süre ihtiyacımı karşılar.
Böylelikle enflasyondan da kendimi bir nebze korumuş oluyorum.
+ bu tip ürünler için zırt pırt market ihtiyacı doğmuyor.