https://twitter.com/e507/status/1110616542683762694
Printable View
Yahu birisi, her yil bilmem kac milyar dolar cari açığın ve bu paralarin anasiylan danasinin nasil döneceğini bir deyiversin?
Madem bu kadar kolay , kaptır gitsin 1 liraya . 1 dolar 1 lira . Sözlerini de tutmuş olurlar böylece.
Hatta üç beş yıl TL vermeyelim bu kafirlere, inim inim inlesinler ;İMF gelip TL dilensin bizden .
5,344 den 10k longladım..Swap faizi 90 dolar civarı günlük..Yane yarın 5,39 kafa kafayayım..Hedef 5,5 bakalım..
Hani filmlerde olur ya , kahraman öyle bir yere sıkışır ki , tamam kurtulamaz dersiniz ama bir yolunu bulur yine kurtulur yine kurtulur.
Meg Gywer gibi her yerden kurtuluyorlar, abi ben iman ettim artık, sabah gidip üye olacağım, oyum da bellidir artık. A Haber dışında tüm kanalları da sileceğim.
Yahu FX de 1 lota 6000 TL swap var bütün FX traderlari kol kesti bu akşam üstüne yarın X3 swap var yahu bu yaşa geldim böyle bir manyaklik gormedim
5.3349 vurdu çekti.
5.15'ten 5.85'e olan yükselişin daha aşağıdaki fibo seviyelerini test edip, ardından haftayı 5.45 üstünde kapatabildiği bir senaryo boğaların kısa vadede işine gelebilir diye düşünüyorum. 5.45 üstü kapatamazsa da öngörülebilirliği azalır (Kişisel görüşlerim olup yatırım tavsiyesi değildir).
Dolar/TL 5.3225
Dolar/TL ve Euro/TL’de düşüş %4’u aştı
5,3134 -0,2359 -4,25%
5'in altı mı geliyor ???
Dolar/TL 5.3124
5.3069 vurdu çekti.
Dolar/TL 5.3055
Kontratları mı patlatıyor ? 26 mart kontratları bugun mu son buluyor ?
Her ne yapıyorlarsa bilmem, 3 gun daha memleket yansa bile umurlarinda degil, secim sonrasi cikar kokusu!
Bknz: 24 Haziran 2018 ve sonrasi...
5.80 ler aşılamayınca,üstüne üstlük sosyal medyada evvelki gün,tüm ters indikatör,hatta ultra yalaka,ters köşeci yorumcular bile 7-8 konuşmaya başlayınca seçime kadar 5'in altına inme olasılığı mümkün hale geldi. Ama bu kadar oynaklıkta ve filler tepişirken işlem yapmak da her babayiğidin harcı değil.
Varya tl yi borsa gibi görüp oynayanlar yüzünden bu halde.
Ve de alayı dış oyuncuların hareketleri.
2 gün önce 7 liracılar varken şimdide 4 liracılar geldi :) hatta ptesi sabah gaplı 6 lira üzerine atarmı muhabbetinden şu an ki duruma gelmekte ayrı komedi..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir de su yönden dusunelim, secim sonuclari % 50 supriz oldu, iki uc baba ilde A.K. partisi kaybetti, ne olur?
Yarın piyasa acılınca bu fiyatlardan işlem yapılacagını sanmıyorum.
Dövize hücum olur bu fiyattan.
https://secimanketi.tv/haber/sonar_a..._acikladi-3271
Ben akp ve mhp secmeninin imkansız chp oy atcagını düşünmüyorum...Onlar gavur(!) partisine oy atmaz..
Ankaradaki tek şans mansur yavaşın önceden mhpden aday olması.
Doların bu düşüşüne pek sevinilecek bir durum yok. LINE kapamak ne demek, anlarlar yakında..Yarın bu adamlara gidip para isteyeceğiz, bunun acısını çıkarırlar. CDS'e bakın anlarsınız.
5.30 vurmuş çekmiş[emoji54][emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
5,36dan açtı..Daha yukarıdan bekliyordum..Neyse iyi geceler
Alım geldi, yukarı şaküllendi.
5.3755
nasil bir film ya bu !
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !
5.31 vurup cekiyordu, 5.37 oldu deyorlar...
Arkadaşlar bugun cok yazdım kusura bakmayın...Nisan kontratı 5,69 muydu ?