https://www.bloomberght.com/unicredi...atacak-2238896
Printable View
%10 hisseyı muhtemelen koça satacak. geri kalan hak getire...sıkıntı bence büyüyecek..
inşallah alıcılar bıran önce çıkarda problem ortadan kalkar.
akbank'a bak ta utan YKB..
3. Çeyrek bilançolara göre F/K oranı en az % 20 iskontolu bankacılık sektörü şirketi.
Bu şekilde kalamaz
2 seçenek var ya diğerleri fiyat olarak geri gelir yada bu ileri gider.
Yazık oldu yükselişi kaçırdık
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hep sonradan katılıyor oyuna, umarım yukarı bir hareket çeker..
kalkınma ile başlayan biri beşe ona katlama modası DENİZBANK dan sonra QNBFB ye de sıçradı gibi.
Bu bizim blue chip bankalarımızda da olur mu ki, hayali bile güzel.. YKB 10, iş C 40, akbank 50 tl..
YKB 2000 li yıllarda zaten 12 tl. civarıydı 10 taban yiye yiye 3 lere felan düşmüştü..
Bugün biraz alım yazdım sağlam gelmedi.
Satışım vardı emlakta bugün yarın pozizyon artırmayı düşünüyorum.
Bu zübüklere çok yüz verdik tepemize çıktılar.
Unicreditin 3 tl altinda hisse satacagını sanmiyorum.
tüpraş gibi katakulli yemez bunlara
*bddk başkanı akben: (5.grup düzenlemesi) aktiften silmenin kolaylaşması hedefleniyor-bloomberg ht
*bddk başkanı akben: (5.grup düzenlemesi) banka borcunun silinmesi hedeflenmiyor-bloomberg ht
*bddk başkanı akben: (5.grup düzenlemesi) takipteki alacaklar oranını etkilemez-bloomberg ht
çok beddua alacaksın YKB..
Neyi bekliyor acaba
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
beyler soyle bir sey dusunuyorum. simdi koc dedi ki cagri yukumlulugum olmasin, cogunluk payi almayacagim ancak %10a kadar pay alim dahil gorusuyoruz. bunu akilda tutalim. diger yandan diyorlar ki koc ve unicredit paylarina %41-41 dogrudan sahip olacak. bence unicredit koca bu %10a kadar olan paylari cok ucuz satmaz neden mi? cunku bunlar hisseleri 41 41 paylasirsa ve unicredit gidip birine %41 satar sonra o adam gelip borsadan da %9.01 pay alirsa artik koc ykb ustune su icebilir, gitti banka 😁 bu durumu engellemek icin koc bence kendini %50ye cikaracak hisseleri unicreditten alacak ki borsadan da 1 hisse aldigi an hakim ortak olsun, bankayi kaptirma tehlikesi gitsin. bunu bilen unito credito da bence su an dusunemedigimiz fiyatlardan bu %10 hisseyi koca kitleyebilir. demek istediklerim bu kadar 😊
bugün akinonyanın payını artırdık vatana millete hayırlı olurken tahta yapıcının neyse.
HaberTürk : Yapı Kredi Bankası’nda UniCredit ve Koç Grubu’nun ortaklığıyla ilgili 'fesih' anlaşması bugün imzalandı. İşlemlerin tamamlanmasıyla birlikte Koç Topluluğu – UniCredit iş ortaklığı sona ererken, Yapı Kredi’deki ortaklık yapısı da yeniden düzenlenecek.
UniCredit ve Koç Topluluğu’nun yüzde 50 - yüzde 50 ortak olduğu Koç Finansal Hizmetler’in tüm hisseleri Koç Topluluğu’na geçecek. Mevcut durumda Yapı Kredi’nin yüzde 81.90 hissesi Koç Finansal Hizmetler’e aitken, işlem sonrasında Koç Topluluğu; Yapı Kredi sermayesinin yüzde 9.04’üne doğrudan, yüzde 40.95’ine de Koç Finansal Hizmetler üzerinden dolaylı olarak sahip olacak. UniCredit ise Yapı Kredi sermayesinde doğrudan yüzde 31.93 pay sahibi olurken, Yapı Kredi’nin kalan yüzde 18.08 oranındaki hisseleri Borsa İstanbul’da işlem görmeye devam edecek. İşlemlerin düzenleyici otoritelerden gerekli onayların alınmasını takiben 2020’nin ilk yarısında tamamlanması bekleniyor.
Anlamı nedir üstadlar iyi mi kötü mü, zarar çok aylardır bekliyoruz her açıdan aydınlatirsaniz minnettar olurum.
dedigim oldu, koc holding payini 49.9 yapti. ben unicredit bu hakki pahaliya satar diye dusunmustum koca mutlak hakimiyetin anahtarini verecek hisseleri 2.12 liraya satmis, acikcasi 3 falan bekliyordum 😬 500 milyon da tazminat verecekmis unicredit, tazminat yerine keske fiyat daha yuksek olsaydi. haber bence asiri olumsuz, unicredit hizlandirilmis taleple payini daha da pay satabilir, kilit hissesini 2.12den koca satan, hizlandirilmis talep toplamada da fiyata bakmaz gibi geliyor.
bu arada yanlis anlasilma olmasin maliyetim 2.48 ve essek yukuyle ykb hissem var, gecmis olsun tum hissedarlara en az 2 yil bekleriz artik maliyet icin...
Battik mı yâni...
Hisse 2.80 lerde iken de bu muhabbet vardı koç yalanlamisti, o zaman resmen piyasa dolandırıcılığı var, aylardır yürüt, millete malı sat, ne ala memleket babalarının çiftliği mi? Lanet gelsin üzerlerine... Ytd.
Kaçtan satıldığı nerede yazıyor ? Link paylaşırmısınız
2001 krizinden sonra gelen unicredit çıkıyor önemli bir gelişme..
2.12 diyorlar
Kapta var rakam şimdi gördüm
2.12 fiyatı nasıl ortaya çıktı nasıl hesaplandı anlamadım. Birde şu konu var , Toptan taban fiyatı 2.12 imiş bu yaklaşım doğrulanırsa .
Şimdi bunun adı yatırım mı, aylardır gorusme yap, yalanla bunu kapada söyle, sonra aylar sonra kapa gorusme var de 3-5 gün sonra da sözleşme yayınla bu kadar hızlı mı yaptınız be ya? Arkadaşlar pazartesi zararlar kutlanmaya başlarsa acele spk ve akime yazalım, bunun adı resmen piyasa yanıltmaca? Öyle 3-5 günde bu işler yürümez, 2-3 ay önce haberi yalanladiginizda millet malını satardı, oyun oynandı resmen? Ytd.
Akinolu kentuf hocam sizin yorumunuz yok mu? Gizli pazarlık süreci 2.80 den 2.40 lara geliş ve patlatan haber devir 2.12? Şimdi şirketin değeri buymus, bunun adı ayvayi yedik mi oluyor? Heralde artik roketlemez... Ytd.