24 yıldır borsa ile ilgileniyorum son 2 senedir de vakko yu izliyorum yahu gerçekten bukadar sığır tahta yapanı görmedim
Printable View
24 yıldır borsa ile ilgileniyorum son 2 senedir de vakko yu izliyorum yahu gerçekten bukadar sığır tahta yapanı görmedim
3 kez yukarıdan satıp aşağıdan aldım. Bu kez de 3,80 olursa yine alırım. Hiç böyle bür şeye şahit olmadım. Normalde her şey var 4 üstü giderdi ama gitmedi ve yine sattım. Biraz şans oldu benimki asıl hissem başka 10-11 bin lot üstüne korkudan çıkamıyorum , ama senet yukarı gideceğim diye bağırıyor, bugün olması gerekirdi . Beklentili olanlar Migros kervt Link jant bugün hareket etti. Dolar kredi düşük faiz için. Yine bilerek değil başka bir senete geçmek için sattım. Bazen bir kaç kişi kendini kurban vermeli mal bekliyor umarım bu az lotlar yolunu açar. 3,80 olursa yine gireriz .
Bugun satan tamami takaslara gore spegin mali.yabanci city den dusecektir yuksek ihtimal.tacirler gedik finasbank yatirimdan 420 bin gibi mal cikilmis duruyor.yukari gitmekte yada stabil durmakta zorlaniyor.
istediği kadar alavera dalavera çevirsinler demekki bu tahtadan birileri 100 binden fazla mal almış o kişiye sattırmaya çalışıyor zavallılar böyle yaparak daha fazla mal kaptıracaklarının farkında değiller bilançoyu alacaklar artık, millet salak değil thy ihalesinin kışlık paralarıda girecek kasaya turizm geliri süper bir kar gelecek kanımca:)
ytd
Benim tahminimde oyle.biri yada bir grupta 300 bin 500 bin lot mal var.o kisi cikmazsa cikarmiyorlar.gerekirse ellerindeki mali satip operasyonuda bitirirler bilemeyiz.o grup oflu61 grubu oldugu bana gor ecok yuksek...dokulmezlerse gerekirse tahtayi basladigi yere bile surer bu spekler.cok pisler.oflu61 de demisti acimasiz olduklarini...
Bu gece ruyama girdi.kitapci gibi..bir baktim 2.88 olmus.sok oldum ruyamda..
Grafiğe bakın o çanak tamamlanacak:)
ytd
Deveden büyük fil var...ne demiştik 27 si 27 si diye vurgu yaptık endex 105 bine dayandı o gün ama nerde bu leşciler 3.99 bile razı değiller aşağıdan mal topluyorlar fırsat ele geçtikçe ama maliyetler artıyor onların gün geçtikçe onlar düşünsün diğer hisselerde bankalardan yaptığımız kar hizmet ve sanayi şirketlerinde değerlendiriyoruz.onlar beklesin çok daha beklerler .tabi patron değilse 😉
Yatırımcı olarak düşünün ve malınıza sahip çıkın.
Oflu tavsiylerin icin sagol.evet dedigin gibi bekledikce onlar ocin risk artiyor.yarin kara bir haber endeksi gocertise ellerinde patlar mallar.ruyamdaki rakamdan anca verirler piyasaya
Grafikte 3.14, 3.18 de gap mi var
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oflu senin elin dilin kulagin uzun anlasilan.tabi hisse piyasasi icin diyorum.vakkodaki ortaklik hikayesi icin gelisme varmi patron tekrar bir girisimde bulinabilirmi? Bir haberi bekliyor olabilirlermi mali yukardan vermek icin?
Sayin yüzdeoncu yatırım yapıyoruz beyinle .el dille kulakla değil
Tamam yüzdeoncu tavsiyeni dinleyeceğim birdaha öyle hata yapmam
biri açıkayabılırmı neden bir aydır aynı fiyatta kaldı,endeks bir ayda yapmış olduğu yükselme kıyasladığında yerinde saydı sıkıntı ne olabilir bildiğim kadarıyla şirketin durumu iyi fiyatlama yapması gerekli, tahtacımı sıkıştı acaba ytd..
dün sattığım 400 bin lotu bugün yada yarın tarayarak yerine koyacağım,meraklanmayın :)
dann dannnn dannnnn dannnnnnnnn dannnnn
Vakit geç gemi kalkıyor artık...
Bu sefer ilelebet kalır umarım 4 üstü. Yeter bu kadar kastırdığı
Aynen yuzdeoncu kafayı kırdım bu hafta yatırım tavsiyesi olmayan fiyatlar olacak :)
Milleti döktüler 4-4.40 bandı hareketlere devam bilanço veya habere göre çok üstünde olabilir ilk etap çanak tamamlanacak 😊
Ytd
Kim döküldü sayın Keremc yarın kafasina kafasına tokmakla vuracağım
Daha dur bi 3.78 ile 3.89 daha yapalım.kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.hayal ürünü dür.
Gerçekten hayallerde yaşıyorsun...At at salla salla nereye kadar...Bıktık fiktif yazılanlardan... :he:
Gravvvv graaaavvv gravvvvvvv,savulun bre geliyorum
Siz kafasına vurmaya devam edin 4.12 geçerse görürsünüz 4.90 lara hızlı hareketi
😂😂
Bilanço yaklaştı 3.90 bekleyenler 4.90 dan sıraya girecek😂😂
Ytd
Yolunuz bahtınız açık olsun.en güzel denecek cümle
Bugunun takasini yapistirabilecek varmi?
Gedik Ak ve A1 götürecek belli oldu bugün ky satmış 100 bin ilk 3 almış güzel
ytd
Millet aya göç ediyor kalanlar bizleriz.Borsa da en büyük kural bence zıplayanı zıplatırlar.Buranın tadı yok artık sayın kitapçı olmayınca.üc büyüklerde yım.
Bu hafta 4.12 yi kırıp çanağı tamamlayacağının işareti verildi 2 gündür kısmet
Ytd
Piyasa düzeldiği an :yes:
yatırım fonlarına aldıkları malın bir kısmını daha sattılar meksa 200 bin eksi