https://s17.directupload.net/images/190601/fgj957ul.jpg
Printable View
isgyo da bir kıpırdan mı var
96/97 den 7 milyon senet el değiştirmiş sanki
takip eden var mı acaba ..tşk
Evet dik duruyor bu aralar.2.5 yıldır hergün takipteyim
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
97 den bir miktar sattım
geri alamıyorum
her gün düşerdi
benim üç beş lotumu takip ediyorlar sanki...
İsbank bu yıl için de geri alım açıklamıştı. Geçen yıl gibi eylülden sonra alımlar başlarsa güzel olur
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ondan başkası almıyordur
kim ne yapsın bu paçavrayı...ytd
üç kuruş yüksel dişimi kıracağım
gudubet kağıt....
vay be 1 lirayı gördü
mucize
dişimi o gün artsaydı kıracaktım
vazgeçtim...
noldu bu batak
Is bankasi bile 1.15 hedef fiyat vermiş :)
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 liraya gel buraya gel vatandaş geeellllll
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
0,27 defter değeri FK 3.00 amacınız ne bilmiyorum hiçte umursamıyorum aldık kabul ettik
Dataları bu olan şirketin borçlanma kağıtlarını alan var mı varsa neye göre isme göreyse bu dataların hali ne kafamda deli sorular
Benim banka hesabım gibi çok durgun
Herhalde bugün de siftahsız kapayacak
Bu hafta faizler inerse gyo furyasına bu da katılır mı acaba, bakıyorum da hiç öyle bir görüntü vermiyor biraz takibe alalım bakalım.
Dünyanın herhangi bir borsasında bu fk ve defter değerinde kaç hisse senedi vardır merak ediyorum.Portföyündeki iştirakleri göz önünde bulundurarak söylüyorum.Bence ilginç bir hisse bekleyip göreceğim ytd
İşte bunlar ekonomiyi batıran zihniyet 1 milyon lira ile marka şirketlerde piyasa değerini düşürüp ülkenin marka değerine balta sallayan yapı
Biz marka şirketlerimizin çok daha değerli olduğunu düşünüyor ve yatırım yapıyoruz böyle de devam edecek
Bilanço belli finansman giderleri nedeniyle net zarar oluşacak. Önemli olan şirket temettü politikasında bir değişikliğe gidecek mi?
Diğer yandan piyasa değeri/kira geliri rasyosu açısından kira geliri ne seviyede olacağını merak ediyorum.
Bilançoyu öğrenenler yazarsa seviniriz :)
Yine kötü yakalandık bu zıkkımın düşüşüne. satıp kurtulaydık tamamen.
abv
0.88
Battık
PD/DD = 0.24 bakalım 0.1 olacak mı? Bundan daha düşük PD /DD değeri olan hisse var mı acaba?
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Rygyo var ve kral bir hisse.. Depocu.. Hızlı büyüyor . borcu da geliride döviz . bir tür otel gibi bu depocu. Kriz zaman ı full dolu.. Favorim bu gyo .. Uykuda henüz.. 2020 uyanır bence
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.