İTÜ 'yü anlarım da İstanbul Erkek Lisesinin esbabı mucizesini hiç anlayamadım.
Printable View
Modern toplumlar yarattıkları kaliteli kurumların üzerinde yükselmişlerdir. Bu gerçeği göz ardı eder, olayı bad guys-good guys basitlğine hapsedersek, iyi insan yetiştirme hedefi ile imam hatipleri tarafımıza dayatırlar tabi. Kısacası mesele kaliteli insan yetiştirmektir, kaliteli insanlar ağırlıkta olursa çürükler de zamanla elenir zaten.
Yesterday two Tu 124s of Russian Air Force landed Malatya Air Base. Now a Tu124 flying from Malatya to Ankara. Likely hosting key Russian personnel coordinating the delivery of S400s.
https://twitter.com/Metin4020/status...87812809646080
Bakalim su durumdayken TL yi bollastirici, para arzini arttirici gevsek para politikasina gecis yapiyoruz topluca. Hayirlisi olsun ne diyelim.
cobe zindanlarında voltamız bitti özünde adil olmayan bir ceza olsada neyse
Neyse,zaten bunların hiçbir önemi yok.
Sherlock Holmes, Dr. Watson’la birlikte kamp yapmaktadır. Gecenin geç bir saatinde Holmes uyanır ve Dr. Watson’u dürter.
"Watson," der,
"göğe bak ve bana ne gördüğünü söyle."
"Milyonlarca yıldız görüyorum, Holmes," der Watson.
"Peki, bundan ne sonuca varıyorsun, Watson?" Watson biraz düşünür,sonunda;
"Şey," der,
"astronomik açıdan milyonlarca galaksi ve muhtemelen
milyarlarca gezegen bulunduğu sonucuna varıyorum. Astrolojik açıdan Satürn'ün Aslan burcuna girdiğini görüyorum. Zamansal açıdan saatin yaklaşık üçü çeyrek geçtiğini kestirebilirim. Meteorolojik açıdan yarının harika geçeceğini düşünüyorum. Teolojik açıdansa, Tanrı'nın her şeye gücünün yettiğini ve bizim minnacık olduğumuzu çıkarabiliyorum."
E, peki sen ne sonuca vardın?
Holmes: " Birisi çadırımızı çalmış dostum."
Sabah 8 oldumu satisa başlıyorlar...bakalım nereye kadar satacaklar...
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Günaydın...:)
Gül ve Babacan'ı kastederek, "dava arkadaşlığı terk edilemez" buyurmuş Erdoğan.
Ayrılma kararını kendisine bildiren Babacan'a, "Ümmeti (!) bölmeye hakkınız yok" buyurmuş...
Hep olduğu gibi aklımızla , zekamızla, belleğimizle alay etmekten hoşlanıyor bu adam.
Aklıma Erbakan'ın Milli Selamet'inden ayrılan Erdoğan ve Gül geldi de...
İzmir'de gene kıpırtısız sıcak bir güne uyandık.
Gece berbattı.
Yarından itibaren bir kaç gün soluk verecek gibi görünüyor havalar.
Dün gece Mülkiye gibi İTÜ gibi ODTÜ gibi iyi ve köklü eğitim kurumlarından bahsetmiştik.
Bunları diğerlerinden ayıran temel özellik, iyi öğrenciyi alıp, iyi eğitim kadroları ile branşlarında yetiştirmek.
Farkları bu.
Zamanla malzeme de malzemeyi pişiren usta da değişebiliyor.
Kalite düşüyor.
Ama iyi bir okuldan, aynı eğitimi alıp, insani nitelikleri çok farklı, farklı kabiliyette kişiler de mezun olabiliyor.
Tüm dünyada bu böyle.
Bundan sonrası, eylemlerine göre, yurtlarına ve çalıştıkları kurumlara verdikleri hizmete göre, tabii ki "iyi insan-kötü insan" konusu.
İyi bir gün dilerim herkese. :)
Arkadaşlar Buralar sizce parçalı alım için uygun yerlerden birisi mi?
5.10 dan beri toluyorum ortalamam 5.5
Bi %40 tl kaldı.
%20 si ile alım planlıyorum bu ay ki faiz kararından önce. Ama sanki son günlere bırakırsam geç kalıcam gibi duruyor
Yükseleceğine inanıyorsan küçük hesap yapmaya gerek yoktur.
Bu arada Kuzey Doğu Akdeniz'deki sondaj faaliyetleri konusunda AB ile de papaz olduk...:)
Bir yaptırım hazırlığı da oradan geliyormuş.
Hani derler ya.
Bir bu eksikti.
Dış ticaretimizin çok önemli bir bölümü AB ülkelerine.
Ciddi bir AB yaptırımı, öyle ABD yaptırımına da benzemez.
Boğazımızı sıkar.
Bu adamların dış politikadaki beceriksizlikleriyle dünyada izole bir devlet-bir ülke haline geleceğiz.
O zaman zaten Doğu-Batı tercihi diye bir şey de kalmayacak.
Tek istikamet Doğu. Marş marş...
günaydınlar,
aşağıdaki resim mayısta burada paylaşılmıştı. ekranı olan güncelini paylaşabilir mi
teşekkürlerEk 22764
Nasılsınız gaaraaaaaaaa gaaraaaaaa düşünen dolar longcu kardeşlerim.
5,7365 onun üstünde bugün bambaşka dünyalar var. Haydi bakalım güne güzel başladık sonuda güzel bitsin.
AB bugün yaptırımlarla ilgili ne zaman bilgi verecek
Tek ümmet, tek parti, tek tanzim.
Gerçi tanzim kaldırıldı.
Bu arada babacan seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çigdem toker bugün şehir hastaneleri sözleşmelerinde değişiklik getiren torba kanunu yazmış.Madem ilk sözleşmeler kamu çıkarına cok uygundu ak partisi niye değişiklik yapıyor? daha köprüler ve tüneller de kan alacak biyerlerden bekleyin.
Bu seviyeden "Dava arkadaşlığı terk edilemez" lafını duyunca nedense aklıma "omerta yasası" geldi. Ürperdim.
investing.com'da, Pazartesi günü görülen boşluk, Çarşamba günü buhar olup uçmuş! :)
https://resmim.net/f/574Sxl.png
Bana son 17 yıldır AKP nin Kıbrıs politikasını anlatır mısınız?
Ege'de son 10 yılda Yunan'a fiilen terk edilen adaları düşününce, aynı soruyu Ege için de sormak gerekli...
Neyse bunlar uzun ve de karmaşık, AKP nin izlediği politikalar düşünülecek olursa, sonunda deli çıkılacak konular.
bugün artık 5,73 altı kapanıs yapmaz düşüncesiyle bende azcık birşey aldım, 6 lara yolculuk başlayabilir
Terminator filmi gerçek oluyor!
Amazon and Microsoft are battling it out over a $10 billion opportunity to build the U.S. military its first “war cloud” computing system. But Amazon’s early hopes of a shock-and-awe victory may be slipping away.
Formally called the ****t Enterprise Defense Infrastructure plan, or JEDI, the military’s computing project would store and process vast amounts of classified data, allowing the Pentagon to use artificial intelligence to speed up its war planning and fighting capabilities. The Defense Department hopes to award the winner-take-all contract as soon as August. Oracle and IBM were eliminated at an earlier round of the contract competition.
https://apnews.com/3f36de42be3d45b7bee0d2c5febd2557
Most indikatörü 5.75 görürse al verecek.
Selamlar.
https://www.sozcu.com.tr/2019/ekonom...-soku-5222515/
Şu yasayı gecirsin akp. Ömrüm boyunca oyum akp'yedir
Hadi be akp.
alimimi yaptim.kaldi % 20 tl..
Düşüşe baya bir engel ve de bize destek oldunuz gibi bir his var içimde...:)
Bu arada...
Başlığa gelip Akdeniz falan diyor yeni bir yüz. Laf sokuşturuyor kendince.
yanıtı veriyoruz.
Vın...
Anladı mı? Anlaştık mı? Hak verdi mi?
Belli değil.
Sanal, bir tuhaf dünya.
Mimik, jest göremiyoruz...:)
Çekilme. Rusya hatta Çin i de yanına al enerji kaynağı aramaya devam et.
Suriyelilerin tamamini geri gönder ülkesine ve Esad ile masaya otur.
Bence tek çözüm bu.