Nerden tespit edilmiş bu 2,4 dolar.konunun detaylı derinliğini bilen biri olarak bende öğreneyim.
Printable View
Orda yazan fiyat bir adet fiyatıdır.ilk işlem lere başladığın da adet olarak işlem görüyordu Atr gibi.sonra bin adeti bir lot a dönüştü.kisacasi 1986 yılında 1.250.000 liradır.
O gun için sermayedeki oranı ile bu günkü isbankin büyüklüğü ile karşılaştırıldığında şu anki fiyatı bedavadır.
Dolar bazlı zirvesi 80.000 TL karşılığıdır şu anki kurda.
Marslı tabandan alsana 320 binde satis var. Bugun biri alsinki diger gun icin yine satis girsinler tabandan
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alındı......
yaw he he işkuleleri magduru
borsa simsarımısın nesin bir git parazit yapma.senin gibiler çok geldi geçti burdan işinüz gücünüz kötülemek.satmıyoruz kardeşim.sıkıntısı sanamı düştü bizdeki hisselerin.koleksiyon yapıcam varmı itirazın..sen neyi kötülediğnin farkında bile değilsin.
çok biliyorsan söyle bakalım
hangi hisseyi alalım ?
beklentisi ne ?
bu hisse kadar kazandırabilecek potansiyeli ne?
söz inanırsam senin için alacağım.
işatr işbtr işkur sayfalarına durmadan algı yapıp millete mal sattırmaktan başka derdi ve bilgisi olmayan tavırlar içindesin. yazdıklarından etkilenip hissesini satan arkadaşların kul hakkına giriyorsun.yarın bir gün işbank bu hisseleri toplama kararı aldığında ödeyebilecekmisin bu hakları.
daha hisse net e yeni üye olmuş ve burda işin gücün algı. amacın belli .bizde satılık mal yok.başka kapıya.
bakalım düşüş burada duracak mı? ilerleyen günler ne gösterecek? işkur 150 bin olursa 3 tane, işatr 100 bin olursa 1 tane, işbtr 25 bin olursa 5 tane alabilirim duruma göre :)
Hazine sıkıntılı devir için neyi bekliyorlar banka desen sanayiyi birleştirdi finans için neyi bekliyor 1 yıldan fazladır esamesi bile okunmuyor her iki taraftanda ve en son bu düşüşler var bi tuhaflık
Açıkçası devletin bu gündemde hazineye devir için harekete geçeceğini sanmıyorum.Malum “merkez bankasındaki 128 milyar dolar ne oldu “sorusu gündemi meşgul ederken merkeZi bitirdiniz şimdi sıra iş bankasınamı geldi suçlamalarına maruz kalabileceklerini düşünüp bu konuyu şu an gündeme getirmezler.Açıkçası 128 milyar ne oldu konusunda ben böyle bir yolsuZluk yapıldığına inanmıyorum Devletime güveniyorum.İş bankası Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ün mirası ile ilgili bu işi çözmek isterse kendisi çözer aksi halde devlet şu an bu konuda nacizane fikrim adım atamaz..Ytd değildir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu hissede 300de hikaye 500 de hikaye esas film devir veya imhada kopar tabi olursa
[QUOTE=borsa_simsari;5390831]bakalım düşüş burada duracak mı? ilerleyen günler ne gösterecek? işkur 150 bin olursa 3 tane, işatr 100 bin olursa 1 tane, işbtr 25 bin olursa 5 tane alabilirim duruma göre :)[/QUO
İnşallah her şey gönlünüzce olsun. Yalnız elinizde senet yokken senetleri bu kadar kötülüyorsunuz.. Alınca ne yapacaksınız bilmiyorum. Bu kadar kötü ve pahalı senetleri ne yapacaksınız sizin adınıza üzüldüm şimdiden...:yahoo::cool::whistling::rtfm:
Bu hissede birgün garanti bankası gibi çarşaf çarşaf haber eşliğinde güzelliğini yapacak hiç şüphe etmiyorum ama çok uzadı be
3 sene içinde 7 bin tl den 560 bin tl lere çıkan ve 80 kat artış gösterip geri dönen hissede neler oluyor? kurucu için yinede şunu söylerim anasözleşmede yüzde 10 kardan payını alır yazıyor. ama işatr ve işbtr için ne yazıyor. ha yazması önemli mi adamlar sözleşmenin üstünden geçip 1 lira gibi bir temettüyü veriyor sonuçta. buna kim engel olabiliyor? hangi mahkeme karşısına çıkabilir? bunlar tam bir muamma geleceğe yatırım çok zordur. şanş herkeste yoktur. evet 7 bınden alsaydım dünyanın en şanslıları arasında olurdum.
Sedat Peker 9. bölüm 1:11' de İşBankasından bahsediyor. İlginç..
şimdiye kadar fragman a bakıp durduk.bundan sonra film oynuyacak.sonunu kestiremeyen salondan çıkar.
Sayın Marslı10 güzel söylüyorsunuz da biz fragmandan bir şey anlamadıkki yıllardır süren bir uzun hava benim gördüğüm. Siz daha evvelde bu iş bitti dediniz şimdi böyle düşünmenize sebep olan acaba nedir? Biraz özet de olsa bilgi verirseniz bizler de sevinmiş oluruz. Bu şekilde düşüğe satacak birkaç kişiye de engel olmuş olursunuz. Teşekkürler
Marsli kendisi bilse cvp verir. Marsli gecen satir arasinda şunu söyledi yeni davalar yolda diye. Arkadaslar davalar hikaye bu temettu kisitlamasi turk ticaret kanununa uygun bir sekilde alinmistir. Burada sorun yok. Ben sizin yerinizde olsam hazineye devir istemem ayrica. Bu yonetimde burada ki kimseye zırnık kalmaz. Bunu art niyetli degil gerceklere uygun soylüyorum. Bu dava acanlar arasinda gecmiste 1924ten elinde bu hisse olanlar vardi hicbiri sonuc alamadi.
Sayın Marslı10'nun boş konuşacağına kesinlikle inanmam ama nedense aklındaki bazı şeyleri paylaşmak istemiyor. Yapılan uygulamanın da çok hukuki olacağını inanmıyorum o dönem için şirket işleyişi olarak kılıfına uydurulmuş olabilir, belli bir dönem için kurtulabilirler ama belli dönemden itibaren ttk'ya göre kurtulamayacakları bir geri ödeme rakamı çıkacaktır.
Yahu kardesim burada kisilere bu kadar derin manalar yüklemeyin. Bir durum varsa marsliya gelene kadar kac kişi duyardi. Hic bir durum yok. Gelisme yok. Onlari balli huzur haklari var sadece. Buradakii yatirimci hukumet spk banka yönetimi chp dahil kimsenin umrunda degil. Ttk ve tdk nin da temettuler umrunda degil desem inanirmisin? Bi gun e bi gun ttk veya tdk baskani temettumuzu vermiyorlar kurucu hisselerimizin yuzde 10 temettusu ne oldu dedi mi duydunuz mu?SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu her hafta bu hafta diye diye yılları yediniz iyimi,ne imhası ne el koyması ne 3 milyon doları ne 5 milyon doları,bir hisse ile bugün otomatik vites clio yu zor alırsınız,paranın değeri hergün eriyor daha da erimeye devam edecek.Derin hisse sayesinde spekülasyon ve manipülasyon dan dolayı hisselerin değeri arttı artık anlayın kafanıza sokun bu gerçeği.Birbirinizi kandırmayı bırakın,vuran vurdu.
Elinde hisse olmayan elinde hissesi olana akıl veriyor.iyilik meleği mübarek
Burada benim "iş btr nin ve iş atr nin imtiyazı nedir?" Sorumun cevabini verebilecek var mi? İnandirici bir cvp veren olursa bir daha yazmayacagim ve diger yazdiklarim icin özür dileyecegim. Ana sözlesmedekini kopyala yapistir yapmayin ama :) işkur için ana sözleşmede yazan rakam belli yüzde 10 diyor ama hukuka uygun bir şekilde bunun önüne geçilmiş durumda. bana kurucu hariç imtayzlılar için adam akıllı açıklama yapabilecek var mı?
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olan ne çok insan var.her bildiğimi burda yazacak değilim.ben yatırımcıyım.uyanıklar dinlesin.doğru yerde yatırım yaptık.meyvesini toplıyacağız.kimseye bir şeyler anlatma derdim yok.alana satana hayırlı olsun.elması denize taş diye atan saflardan olmayın.
Zenginlik hayalleri kurulmaya başlandıysa da bilin ki piyasa (ya da mal) tepededir.
Bana da birileri sürekli kötülüyorsa ya malsız kalmış mal kapma derdindedir ya da iş nihayete eriyordur son lokma alma derdindedir gibi geliyor. Bu dünyada kimsenin iyilik meleği olmadığını sabah akşam çıkıp karsız faydasız mal kötülemeyeceğini öğreneli çok oldu.