ihlas gayri menkul arsa alacagi iddasiyla bedelli yapti sonuc ortada
Printable View
ihlas gayri menkul arsa alacagi iddasiyla bedelli yapti sonuc ortada
Bu laflar senin gibi kültürlü birine hiç yakışıyor mu ws. Yazdığımı iyi oku ben ihlasa da giydiriyorum. Bi merkürüm dedim diye niye bu kadar küplere bindin, Merkür ne yaptı sana. Yani onunla da bir iki laf edemiyecek miyiz. Husa kulak ver diyorsun da sen kulak verdin mi?. Sat kurtul diyor daha ne bekliyorsun buralarda oyalanıyorsun. Yoksa sen de mi tokmaklanmaktan zevk mi alıyorsun.
insanin hakkini yiyenin
bu gruptan para kazananlar vardir lakin olu eti yemek gibidir binlerce insanin hakkini yiyenin
gunahina ortak olmaktir
kim olu eti yemek ister ki
dunyayi verseler
birakin paralarida onlarin olsun
sonlari da paradan olsun
Son iki mesajın çok ağır oldu,yani illa hisselerinizi satın diyorsun?!Vallahi burada yorum yazanların akıllarından zoru var.hissen yok ise neden yazarsın,hissen var ise ne diye bu kadar kendine aziyet edersin?!!Hepimiz grubun ne halt olduğunu biliyoruz,hepimiz nasıl bir iblisin eline düştüğümüzü biliyoruz.Ama gerçekten bir önerisi olan varsa onada kabulum?VARMIIII?????????!!!!!!!!!!
Elbette herkesin kendi kararıdır yada öyle olmalıdır,çünkü okadar biliçösiz ky varki sürekli tuzağa düşüyor.Yine haklısın geçmişte yapılanlar geleceğin ışığıdır yada teminatıdır ancak bence borsada bu böyle değil.10 yıl bekleyip sıfır kar ile sattığım hisseler 4 ay sonra 6 katına çıktı.eee hani o geçmişin teminatı?!!
20 Yıl önceki dolar kurunu hatırlamıyorum,ama dolar bazlı düşünürsek sanırım 50 TL .Ben zaten okadar bekleyemem,paramın değeri 10 uıl öncesine göre zaten yerlerde.Ama hiç çıkmayacak bu hisse asla çıkmaz dediğim bile şuan 10 katında.Enazından 2021 de buradayım,sonrasına bakarız.Bu arada hala zararım yok bu iblisten ama diğer yerde kaybettiğim burada arıyorum.Olur yada olmaz tamamen kendi fikrimdir..
Hala taban olmadı hayret!!Mübarek günde güzel bir haber hiç fena olmaz.
buraya umutvari yazanlara aldanmayin
bu grup dusuk fiyati ile ucuz ky icin cazip algisi
yaratir
donup dolasip muhabbet ayni yere gelir
10 tl olsa ona da raziy mis mis
gercek olan su
hisse 1 tl bile degil ustunde tutunamiyor
tutunsa bedelli yapiyor
20 yil.once 50 tl olan hisse su an 70 kurus
deger kaybini dusunun yillardir bedelli ile goturdugu cabasi
1 hafta tavan yapsa bedelli fiyatina ancak geliyor
son 2 ayda carptigi para yeni tl ile 1 milyar ile 500 milyon arasi
140 dan 70 kurusa dusme arti bedelli
sadece holdingten borsa yoluyla topladigi
bu adam is yapar mi bir dusunun
HUS kendini parçalama,Sayın Başkent 10 tl olsun demedi.20 yl önceki tl fiyatına gelse yeter dedi.Hem 1 hafta tavan yapsa tam süper olur ama nerdeeee...
bu grubu karalama gibi bir maksadim yok
sadece olanlari yaziyorum kendi karalaniyor
zaten
bazen izliyorum insta fenomenleri bile afrikada.kuyu aciyor ihlas vakfi gibi
bunun icin para da istemiyorlar bunu iyilikten bile saymiyorlar izleyenlerde bir payi oldugunu dusunup mutlu oluyor kimsenin bundan vakif kurup kar elde etmek gibi bir derdi yok gercek iyilik ortaya cikiyor gizlenemiyor kotulerin iyilikleri taklit olarak kaliyor
bu iyilik taklidi yapanlari z kusagi cok.guzel.fark ediyor umarim oren ailesi bir nesil daha kotulugunu yayamayacaktir .
21. yuzyilin en buyuk gelismesi her sey goz onunde kimse uzun sure rol yapamiyor
Ben umutvari yazmadım olsa yeter dedim. Temennimi söyledim. Yoksa hissenin fiyatı ortada. Ama senin gibi olumsuzluk pompalamıyorum burada. Bir maksadım yok gizlim saklım yok. 30 kere dedim bir çay içelim diye hus :) Korkusu gizlisi saklısı olan gizlenecek veya pazarlamacı olan biri bunu demez.
Buluşuruz resim çekinir atarız buraya olur mu :)
Artık aşağı olmasın sayın oxijen,iliğimizi kuruttu.Ama bugünkü endexe rağmen dik duruşu biraz olsun umut verdi bana.Hayırlısı bakalım
Peki senin gibi uyanık açık göz birinin o bahsettiğin pazarlamacı şahsın kim olduğuna dair bir araştırması oldumu ki her gördüğüne hoşgeldin ne kadar iyisin ağabey yüzünde çiçekler açıyor nurlar viran oldu akıyor ne olacak bizim halimiz diyorsun..İhlasların ve patronlarının hali ortada sürekli yatırımcısına kaybettiriyor bu suça dolaylı olarak mercury pazarlamacısı ortak ortak oldu onlar kazandı biz kaybettik hala mercurry imdaattt diyorsun gelde kızma kardşim dahi olsa kızarım arkadaş ayrıca tokmaklanmaktan zevk alınıp alınmadığını senin tecrübelerin daha iyi açıklayacağı kanaatindeyim hele bir anlatta dinleyelim başından geçen talihsiz olayların
burada grubu elestirenleri tehdit ediyordu
tuzel kisilik mis
Yahu ws sen şimdi bu pazarlamacı diye bahsettiğin adamın lafına göre mi hareket ediyorsun ya da edeceksin. Borsa kapasitenin bunun biraz daha üzerinde olduğuna inanıyorum, boş adam değilsin çünkü. Ha başkaları için üzülüyorsan o başka. O zaman haklısın bak.
Şunun şurasında iki muhabbet ediyoruz onun da içine etme Allasen.. Yoksa seni husun öteki yüzü olarak düşüneceğim?
soke un u alamadik ama faiz.gelirimiz olacak
750 milyon para dolar aldiysa simdiden 50 milyon kazandik siketimiz iyi masallah
oh oh artida kapattik 76 kurus alicili aman
malinizi kaptirmayin
pazartesi kesin tavan soke unu almayinca nakit kasada kaldi
Söke unu alamadigini siz nerden biliyorsunuzRedmi Note 9S cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak oksijen'm mübalağa etmiyorum burada Siren kardeşimi ve seni severim inanki yani seni eleştiriyorum diye sevmediğim kin güttüğüm anlamına gelmez dedim ya kardeşim dahi olsan sırf düzenbazı buraya davet ettiğin için yine kızardım sana ama neyse büyütmeyelim evet haklısın söylememeliydim o nahoş kelimeyi sonra gerçekten üzüldüm çünkü biliyorumki kötü niyetli bir arkadaş değilsin fena tuzağa düştüm kendi sınırlı bütçeme göre yüklü kayıplarda fenalardayım o yüzden mücait'e ve şirketlerine övgüler yağdırıldımı celalleniyorum birden..Bak bu gün Siren'm de küs oldu bana benim günümde de bir cacık olmadı ihlaslar:kahkah: doğrusu mahcubum..
Pazartesi oksijen salida siren olsun madem :drunk:
Alıntı Originally Posted by small_investor_0 Yazıyı Oku
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/920701
Sermaye arttırımından elde edilen fonun kullanımı ile ilgili kap.
İnşaat projeleri ile ilgili nakit çıkışları 38.360.000 TL (Devam eden hangi projeye/projelere harcadın?)
Finansman niteliğindeki işlemler 49.697.500 (Borç mu ödedin faiz mi ödedin detay niye yok?
Ticari faaliyetlere ilişkin ödemeler ve diğer 16.704.164 (Bu diğer ne demek, diğer in TL karşılığı nedir)
3 satır yazı gönder 105 milyonu harcadım de oh mis gibi.
balık baştan kokuyor yani onu koruyup kollayanlar nereye ne harcadıklarını kime hangi yandaşa neleri peşkeş çekip ödeme yaptıkların halka,millete açıklıyorlarmı hep beraber kardeş kardeş çalıyorlar işte hemde vatandaşın gözünün içine baka baka ..Mücahit Ören ,yıllardır yatırımcılarının kanını emdiği gibi devletin kasasındanda çalıyor,alıyor,istiyor veriyorla işleri oldukça güzel ve yolunda gidiyor bu dünyada işleri tıkırında hesap soranda yok tüm kapılar açık ona tıpkı daha düne kadar hain,kalleş Fethullah gülen'e devletin para kasalarını ardına kadar açtıkları,onu koruyup kolladıkları,karşılıklı çıkar ilişkileri oldukları gibi şimdi ise Mücahit Ören onun yerini almıştır yani düşmanımın düşmanı benim dostumdur misali ama bilmiyorlarki Mücahit Ören efendide fethullah gülen kadar americana vatandaşıdır ve tehlikeli ve kalleştir..Allah'a havale ediyorum cümle hainleri ve dostlarını..
Cümle müslüman aleminin ve hisse net, forum,topik ailesinin mübarek '' Berat '' kandillerini tebrik ediyorum..Haklarımızda hayırlara vesile olur,Allah'ın affettiği bağışladığu kullarından oluruz inşallah..Amin..Ecmain.Selam ve dualarımla...
Soke un için Uluun kap yollamış
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/921110
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilmukabele sn. Wise
Maşallah sana her duruma yetişiyor, gereken mudahaleyi yapıp, içimize su serpen birkaç kişiden birisin. Aramızdaki hukuka dayanarak sana profil resmini sylwester stallonenin oynadığı yargıcı filmindeki profil daha çok yakışıcagını düşünüyorum umarım hadsizlik etmemişimdir.
Tüm ortaklarıma selam ve saygılar...
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İhlas hisselerine yatırım yapan, ahiretine yatırım yapmış olur. Bu dünyada yaptıkları yanlarına kâr kalır ama hak divanında Ören ailesinin yakasına yapışıp hak istendiğinde, o zaman kaçacak yerleri olmayacak.
Sözün özü, ihlas hisseleri bu dünyada insanı rezil eder, büyük beklentilerle alınacak şirketler olmadıklarını düşünüyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayalleriniz gercek oluyor
ihlas holding cennetten arsa satisina baslayacak
lansman fiyatlarini kacirmayin
2 talihli musterimize guzide insan insani kamil beser i ender enver oren e komsu olma sansi
ihlas holding ahirette de yatirimin tek adresi
https://www.yenisafak.com/video-gale...erm=embedvideo
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kanali.mucait yapacak etrafindaki arsalarida topladi bedelliyi bu yuzden yapti
kanal istanbulda olusacak.akintidan elektririk
enerjisi uretmeyide planliyor
kanal.bos kaldigi zamanlarda
gondol.gezintileri duzenleyip turizme katkida bulunacak
kanal istanbula yapilacak.koprulerden birine
babasinin ismini verecek gelip gecen sefaat etsin diye
muco it her zaman ulkesine nereden ne kazandiririm diye.dusunen surekli buna.kafa yoran
yeminli bir vatan aşığıdır