hülooogggg
Printable View
hülooogggg
Çok sağlam borsayız varya dow 250 puan dalgalanıyor biz 150 puan bile dalgalanmıyoz.
Xau/usd ve eur/usd ye geçtim huzur buldum. Bizim borsa ile uğraşmak anladım ki beni aşıyor.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu topikte körler sağırlar birbirini ağırlar durumu var.
EREGLTUPRS hiç yazmaz oldu...baktım en son 13 martta girmiş foruma...hayret...bir şey mi oldu acaba? normalde hemen her gün yazardı bişeyler...garip...
Bugün 4.5k kaybettik. Limitim 5k idi ama muhtemel Petkm tavan kapatır yarın oradan yine kaybederiz.
Bu saglıksız fiyat hareketler usandırıcı. Karantina da olmak ayrı bir dert ve en az 1 ay daha diyorlar kafayı yiyeceğim
Daha verimli seylerle ugrasmak lazım diye düsünüyorum.
Aslında bu kayıp belki de uzun vade bir kazanc olacak. Cünkü bugün sinirlerim ayyuka cıktı.
1581,10 ons long.
5 dklık gğzel bir çift dibimiz oldu ama tutarmı bilmem rsı dada olumlu uyumsuzluk var 5 dklık.tutarsa sıfırlarız.tutmazsa hesabı sıfırlarız.ytd.
Dow hiç umut vermiyor hem de hiç...
Halbuki bir göz kırpsa bizim pala 2000 puan yukarı sürmeye hazır...
Dow 21 de tutunuyor
Eliotçılara katıldım bende
BİST 95 yada 105
Hiç açık vermiyo yön konusunda sayım var gibi .bakalım sayımda uzunmu kısamı çok çıkacak.
longlayin...sort cover yapin...palacim rahatlasin yahu...
seyredeyim az
dowda işlem yapanlar resmen kuruşa oynuyorlar
😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
PETKM biz de SASA nı ürettiğini üreteceğiz deyince PETKM tavan SASA taban oldu gibi
petkim tavanda kaç lot görünüyor?
Garip ama para kaybetmek üzmedi dünde üzmemişti. Belki de psikolojik bir bunalım
Karantina da olmak harbi zor. Evde 2 tane velet var. Hatun yeni cocukla ilgileniyor
Yemek yap ortalıgı düzenle vs. Sosyal hayat sıfır. 3 haftadır böyle.
Bir diger taraftan euro cok yükseldi. Elbette kaybetmek iyi bir sey değil ama hatunda euro cok :)
Ben gercekten sıkıldım. Maltaya geldim bir umutla bu virus patlak verdi.
tavanda alışda bekliyor.
https://i.hizliresim.com/HZ9l9e.png
Sacro nün kağıt petkim tavan serisi bekliyor
SASA yı tabana yapıştırdılar 850bin lot satışda var alcı yok.
yarına flat girecem o yüzden pasifte bekleyen cort emirlerim silindi. elimde kalan 1/10 cort flat için fırsat kolluyorum. en geç akşam seans sonu flat
6,68 oldu dolar...
1/13 hisse alttan yerine konuldu Behzat Ç Bolum 17 80 bölüm daha var anlayana
Spotta tavana bu kadar alis gireceklerine ki yükselisine inanıyorlar
O halde viopta tavanı acmak icin satıs girip oradan alsınlar.
asagi salmadigi gibi dow aldiginda da yukari goturmuyor. ya ciddi bir savas var . ya da farkli bir plan. ilginc.
Dow bu gece donerse yarın petkim şortçularını Allah yarattı demezler.
Petkim sasa gibi kağıtları bile galip kağıdı yaptılar iyice. Bi maske haberi veriyolar biri tavan diğeri tavan. Turizm gümlemiş,uçakları yerde olan pega uçuyor :D çok garip bir borsamız var. Bir gün fena patlayacak ama yakındır. Herkesin "yok ya daha düşmez artık" dediği anda çakacaklar