tabi ki...
Printable View
115.275 5/10 flat kaldı 5/10 cort 175 ve 075 te 2/10 daha flatlenir...
dalgacı dow artı kaparsa anca 115 700 gecer öyle bı sans yok gece....ama zabah gap yaparsa o ayrı...ama 115 650 guzel bı bolge
115.225 tende 2/10 flat kaldı 3/10 175 ve 75 i de verirse 1/10 kalacak
Biraz film izleyip kafa dağıtalım , güzel gündü.kolay gelsin
Geceye full PGSUS long 48.50 den
49.10 bugun gecemedi. Diger tarafta 50.30 kritik idi ve tuzak yaptı
Bir 54 55 denemesi mümkün görünüyor.
Yine cok fazla hacim yaptım. Gitti bir asgari ücret.
Namızsız dolar yapıştı 7 ye.
İlla bi gezinecem diyor.
evet 115.175 1/10 flat olduk. ...derken 125 ten aldım kaldı 1/10 geceye cortum...
Nymex 5 dolar olmuş %113 prim yapmış dün 0.01 kuruştan alan şimdi harem kurmuştur
Abi bugün eksi kapatsa Dow yarın vadelisi artı olsa yine sabah artı açar. Gece toplar vadeli de artı olursa gapli artı açar. Yok kötü kapatır vadeli de eksi açarsa o vites kolu zaten palada kimin ki yumuşak sa ona yerleştirir. Ben Favoriyim senin canın açıyacağına benim ki açısın gardaş eccuk
SP bizimi takip ediyor?
şüpheleniyorum haa..
kalan 1/10 cortlar 115.025 ten flat yukarı gelirse cortlarım
İş yat 15 bin dene
Meril 3 bin üstünde
Short jetonu sallamış
Hastane çıkışı alkış işi çok yapay ve iyice saçma gözükmeye başladı.
Zorlama iyimserlik hareketleri.yapanlar bile bıkmış çok belli.
artan dolar fiyatı ve düşen petrol. petkim için ortam hazır. ama götürmüyorlar. 3,42 den petkim long pozisyon açtım. vade sonuna kadar bunda bekleyeceğim. seviyorum uyuz eşşek kağıtları
Dowa ne çakıyorlar be
Petrol yüzde yüzonbir artı görünüyor. eksi 40 lardan 4 mü oldu
Entube hasta sayısı 1000 ölüm sayısı yakında 100 ve altı olur gibi. Vaka sayısı 4500 civarı sürekli sayı aynı azar azar göstermiyorlarsa yakında o da aşağı eğilim gösterir. Bu tamamen veriler ışığındaki tahminim.
0.01 den aşası yokmuş demek ki eksi eksi olmuyormuş
Ayasofya abi sana dedim o kadar doldur diye maşrapanı, bak uçuşa geçti petrol, amaan petrol canımm petrol
Bidon ayarladım üç tane eğer Ramazan içinde yada sonuna doğru mazot 4-4,5 arasi olursa depoyu fulleyip iki depo kadar da yedek atacam ben bu kadar mazotla kışı çıkartırım. Köye git gel 200 km. 100 km 3,8 lt yakıyor uzun yolda acemiliği atarsam şuan elden aparatli fren gazli. Malum belden aşağı yok.
Dowa bakıp çöküş hayali kurmak