sen daha bu forumda yokken.!!
2013-2014 yılında TL den cacık olmaz diye yazıyordum.!!
Ha sor yeşil parkeliye dudu agabeye.!!
enpara 13,30 dan 31/10 a kadar yararlanın diyor başka bir isteğin var mı? diye sormak lazım
Yeni rekor 8.0789
Merkez politika faizini 15'e çekmeliydi ekim ayında, şimdi 15 bile kesmeyebilir.
halkbank 10.25i 12.00 yapmış.
2018 den beri tüm rezervleri yaktılar.!!!!
Şimdi hesap masada.!!!
Giderler Benjamin..!!!
Gelirler TL.!!!
Bütçen açık
Dış ticaretin açık.!!
Cari açık.!!!
Köprüler, hastaneler, yollar, ihaleler Benjamin garantili.!!
Benjamin gördüğü yeri unutmaz.!.!!
Büyük resimde yön sürekli Yukarı.!!!
Daha bu günler iyi günlerimiz.!!!
4- aralıkta Moodys Tr raporunu açıklayacak.!!!
Bu tarihe dikkat.!!!!
Merkezden hamle gelmezse önümüzdeki 1 yıl içerisinde doların gideceği yer 11.75, doğru hamle gelirse 6.90'a geriler ve oralardan tekrar dolar pozisyonumu arttırırım. Herşey para politikasına bağlı.
Odeobank 92 güne 13,60 yapmış
Dolarda parabolik artış olursa ( günlük 5% ve üstü), ara toplantı bile yapılabilir.
Ben 2011 den beri bu forumdayım.!!
Ha buraya not düşeyim.!!!
Dua edin Benjamin sayesinde.!!
Memleket düze çıkacak.!!
Krizle gelenler krizle gidecek.!!!
Üretmeyen ekonomi batmaya mahkumdur.!!
Varsa tersini düşünen.!!
Gerekçelerini yazsın.!!
Yoksa işkembeden atmasın.!!!
Maalesef Bilgi sahibi olmadan.!!
Boş fikir sahibi olan çok.!!!
Amerika bugün dolar rezerv para olmasa bizden beter olur!!
Çin bu kadar ihracat yapmasına, dünyanın üretim merkezi olmasına rağmen şirketlerini devlet ayakta tutuyor!!
Sorun borç sorunu, finansal elitler imf'yi dünya merkez bankası yaptığı gün benjaminin de sonu gelir!!
Ciddiye alınmak istiyorsan sadece kötü günde buraya gelip milletin kafasını bulandırma!!
Tcmb'nin ne karar alacağını bilmiyorsan, işkembeden sallamış olursun!!
Değerli arkadaşım iyi diyorsun has diyorsunda kim yapacak bu işi.
Normal bir muhalefet, döviz kurunun sürekli yükseldiği bir ortamda iktidarın içinden geçerdi
Ama kripto akpli kılıçtaroğlu seçmenine hayal satıp akp nin önünü açmakla meşgul
Herif 10 yıldır ilk seçimde gidiyor masalı anlatıyor ve chpliler her seferinde o masala tutunuyor akp liler zaten malum mhp lirde aynı kime oy atacağız Hani benimde beğenmediğim AKP lilere koyun yakıştırması varya acaba onlarmı koyun 18 senedir kılıçtaroğlunun sattığı hayale inanan chp liler mi koyun bilemedim kısacası alternatif yok varsa söyleyin ona yönelelim ben şu an ülkeyi yönetecek siyasetçi veya parti göremiyorum Ölümü gösterip sıtmaya razı olacağız gibi bir durum var ortada
murat muratoğlu mantıklı düşünmenin sıkıntısını yaşadı bizde mantıklı düşünmenin sıkıntısını yaşıyoruz yoksa full dolarda olurduk robin brooks twitter da ihracatla ilgili güzel bir grafik paylaşmış ihracatta düşüşte dünya rekoru kırmışız rekabetçi kura rağmen !! tüm bu tantana sadece konut satılsın diye ! bu yüzden rekabetçi kur argümanına sığınıldı
Cuma günü yazdım kasım ayında 6 milyar dolar aralık ayında 5 milyar dolar ödemesi var Türkiye nin toplam 11 milyar dolar nerden bulacak bu parayı ?
TR 2 yıllık gösterge tahvil faizi an itibari ile 14,28 i gördü.
Bakalım bu gün ortalama faiz ne olacak
Merkez bankasının temel görevi tlnin değerini korumak ve fiyat istikrarını sağlamaktır. kur aldı başını gidiyor merkezden ses yok.
Merkez bankası temel görevi sanki faizi ayarlamak gibi duruyor. Bunu da iktidarın ağzına bakarak yapıyor.
CDS 5,35 oldu yarın ola hayrola
Merkez bankası karar alamaz anlayalım artık saray karar alır ya da almaz, şimdi de düşman yaratma çabaları Fransa ile devam ediyor 3 güne kur saldırı Akdeniz ve fransaya bağlanır yaz kenara.
2.5.10 yıllık 14.30 -14.35.
Bugün bile pencereyi açmamışlar fonlama 12.92 olmuş
AnadoluBank aylık 100K 13,75
nkolaydan halen ses yok, en az %16'ya gelmeliydi
Aktif rasyo hesabında revizyon yapılmış;
https://www.bloomberght.com/bddk-akt...-yapti-2267293
Yorumlayabilecek var mıdır?