Yarınki adayım Halk Bankası... Vakıf ve Ziraatle bir tek bu çalışıyor. Hepsi yatıyor işsizlikten...
Printable View
Bugün de tarihe geçsin, spotun %0,77 yükseldiği gün VİOP akşam seansıyla beraber %2,81 yükseldi, tüm makas işini tek günde hallettiler
Bu arada eğer yanlış görmediysem açılan 11.000 yeni pozisyon var, toplam açık pozisyonda 500 bin sınırına geldik
gece seansı işlemler
https://i.resimyukle.xyz/e7M8GR.png
Acele etme derim dostum bu yamyamlar din imanı para olmuş 2 gün önce tskb aldılar hayvan gibi milyon lotlar emeklilik fonları ile
Hesap büyük ekonomiyi ayakta tutuyorum diye milleti ömür boyu borçlandırıyorlar
Ekgyo alımlar biraz daha olur kanımca ben 12. Vadedeyim 6 ayda neler olur neler seçim hastalık 2. Dalga atamalar vs. Bunlar her zaman gündem de olacak
son 15 dk 400 puandaki işlemler
https://i.resimyukle.xyz/AUQxb1.png
Bear abi teşekkürler
10 gundur tüm uzmanlar buralardan kar satışı gelir diye diye vadeli 12 bin puan gitti. 125700 biraz short acmistim ikavw yapmicam dedim ama kapanışta 126300 den elimdekilerin 3 katı short daha açtım nerdeyse %50 full oldum. Burdan short scan zarar etmez biliyorum ama mutlaka stoplatmaya oynarlar.belkide akşam seansında stoplayan çok oldu. Yarın açılışa bakarım eksi açılışta tutarım artı açarsa stoplarim. Ne olmaz denen şeyler oldu. Tek korkum yabancının buradan geri dönmesi
Arkadaşlar BİSTi karıştıran merilinch
Bu kurumu batırmak gerekiyor
.... çocuğunun ne halt yediği belli değil
80 bin xu100 den 108 bine kadar her yerde sattı
Birtek bayram dönüşü ilk gün alıcı idi
Birde sürekli geliyor benim hisseye tübraşa saldırıyor
Şimdide hergün longlamaya başladı hem satıyor hem longluyor
Hadi geçmiş olsun bana yarın 25 lot ile alsat yapicam yakın vade ortalama düşürmek istiyorum aksam yazarım son durumu şuan ortalamam son yazdığım cümleten saygılar selamlar
valla ben de kısadayım ama dow guclu eksı acmazsa 109500 cıvarı oyalayacak......orası karar yerıdır.....110 ustune attıgında benım ıcın sort defterı kapanır gıbı...ama gunluk kapanıs...ha haftalık barımda yarın acılısta en yuksek olan noktanın haftanın en yuksegı olmalı der..110 ustu kesınlıkle stoptur....ama gunluk kapanıs
Umarım yarın attı 7000 olur diyecem ayıp olcak umarım cumlealem kazanır burası viop al sat cumley alet kazanabilir herdaim
Vakifin pisliği devletin eli işte
Yoksa kim sokar akşam akşam bu piyasaya parasını
Bas parayı yatır borsaya Eee sonra ekonomi iyi nahhhh iyiii
Başındakilerde senin adamın yavrum benim hepsi tiyatro
Kredi ver 6-12 ay geri ödeme alma neden çünkü iş yok üretim yok ödeyemezki Eee yardımda geliyor her ay
Buda seni idare edecek peki ya sonra
Kredi zamanı ödeme yapma hoop evin araban gider sonra çıkarsın sokağa omq partisi dersin sen getirdin sen yıkarsın
En fazla 1 yıl ömrün var benden söylemesi
Güzel kapatmış.
Şort pandemisine kapılanlar var.
Oysa bir kardeş olarak uyarmaya çalıştım.
Emlak ilk defa tavan çekti sanırım ben öyle hatırlıyorum 1.72 tarihte 2 defa denemiş hiç geçememiş galiba öyle not almışım belki orada da GAP ile geçecek yarın bakacağım artık duruma şimdi birkaç hissede çalışma yapacağım yarın duruma göre hisseler de poza girmeyi düşünüyorum short yönlü
8 yıldır borsadayım,ana hisseler bedava fiyatta hala short kovalayan vardı,aylardır yerli alıyor gözükebilir,o işler 1 virmana bakar,yarın bankalarla devam ederlerse shortçu çok zor duruma düşebilir,elimde banka hissesi var 1 aydır hala güzel bir ekmek yedirmedi,bende bankalarla devam etsinler diyorum vicdanen ben haklıyım 8 sene önceki dolar 1,8-2 iken ki fiyatlarda bile degil bankalar
Aynen tarihi bir durum açıldığından bu yana düşen bir kağıt insanın hem yıllarını yedi hem parasını hemde sağlığını devletin kar gösterip kredi dağıtıp zorla aldığı ihaleleri paraya çevirip ky çekip batırmak tan başka bir görevi olmayan yönetim ve zihniyet
Yakın vadede kıstırmasınlar seni dikkat et
yarın asels yanında endeksi de alır ortalık kan kırmızı olur
tek paylaşımı bana laf sokmak olan biri daha gelmiş.
bu adamlar kim acaba.?
ve neden misyonları bu.
Forumun en yararli karakteri zig zag. Ne derse tersi oluyor. Umarim atilmaz bir sure daha.
Amerikanın %2 artısına hazırlıklı olun.
sp fiçır depe yaptı ve yukarı hedefleri mevcut. 3121civarı,
biz afilli olsun diye 3131 diyoruz ki belkim bir cenabetlik bulaşır. asdas. :he:
Belki fiçırları kullanırlar spotlarda açılışla beraber verirler.
Pala zaten bunu biliyor.
Bunu bildiğimizi bilmiyor. :he:
böyle olursa;
marcine kadar gerim gerim gerecek bizi.
Net bilgi vermedi dow.
eli gapalı.
Çift depe fiçırlar bozarsa, minik tepe fıçirlar yemyeşilse.
Bu son günüdür umarım dowun. :he:
ben dowun daha çıkacağını sanmıyorum.
ama bist 109 a çıkabilir.
o da çıkarsa
Başganım,tüpçü her yerde sıkıntı,salgının ilk hızlı günleri,tüp bitti sipariş ettik kredi kartıyla ödeyeceğimizi söyledik,herif geldi,maskeyle kapıyı açtım,içeri daldı;şarzı bitmiş mobil cihazın takıvereyim fişe diye...:oleyo: bazen yapacak birşey olmayabiliyor.....:)
Birde şu açıdan düşünmek lazım.... Para çıkışı kac haftadır var... Ama inadına çıkıyor. Çıkış olan hisseler belli zaten. O hisseler bile dönmeye başladı.
Borsayı çıkaran hisseler belli zaten. Sırayla devam ediyorlar çıkışa.
Son olarak. Para çıkışı olmasına rağmen yukarı gidiyorsak bence cep to cep yapılıyor.