dayım garibana destek olacak tüyonuz var mı? bu web ustad ile onur ustad ozelden msjlasıyo bize ekmek yedirmiyeah
tahtayı kaldıracam izleyin
Ben kötü yola düşmeden önce hergün lop lop para kırkıyordum. bi taraftanda iyice şımarmıştım. ARE ile TLE ya kulum yürü demeden koşuyorlardı. ya biraz az kazanalım hakim olamıyorum diye şımarıyordum. SKBNK den devamlı her gün %2,5 net geliyordu. PETKM ise SKBNK ile para kazanmada yarışıyordu. millet siftah etmeden dükkan kapatırken. sokak kapısına kadar dolan paradan dükkanın kapısı zor kitleniyordu. yıllardır Dostum KRDMD ise 15 yıldır hiç sektirmeden para kazanıyordu. günlerimiz çok güzel geçiyordu bir gün BİST BANKA DA GEZERKEN TSKB ile tanıştım. bikaç kere çıktık. daha sonra oda bize taşındı. işte huzursuzluk o zaman başladı. web kaç kere kes şu tskb nin başını dedi kıyamadım. melül melül bakıyor. ha bu gün ha yarın derken. bi baktım SKBNK kaçmış. başka ev tutmuşlar arkadan PETKM de ayrıldı. KRDMD benimle konuşmuyor ama. evin kirasını o ödüyor. pazar harçlığını görüyor. elimede bi kaç kuruş veriyor ama RESMEN DUVAR.. TSKB hala yılışık yılışık devam ediyor. şimdi kendi derdimden kafayı kaldıramıyorum. inşallah bu günlerde geçer.
sıkıştı iyice
https://hizliresim.com/F0dpYg
dgate makinisti treni kaldırmadi, debriyajı ayarlayamadigi icin daha da geri kacirdi. :)
Yürü be oğlum, hadi be, kopta gel.:)
Emmim
La emmim
Bizi oksuz koydun gittin emmim
Agalar yeni bir amme hizmetiyle karsinizdayim
Trendyol herkese 25 ozledik ceki yuklemis
Su urun o cekle 50 tl ye geliyor
Ben aldim
Enfes
Bu fiyata bu urun kacmaz
Gomulun
https://m.trendyol.com/karlioglu/ana...tiqueId=531093
nasdak biraz daha düş kucagıma gel az kaldı
eyvaah eyvah, nereye gitsem bir dergah bir tarikat bir cemaat, tam kurtuldum müritlikten diyorum. bir sürü şeyh şıh çıkıyor.hangisi iyi hangisi kötü, bunları anlıyacağım diye gece gündüz istiare namazına mı yatıcaz ne.
ya myfinans sen üfrükçülük dersi almıyormudun. ne güzel serinliyorduk. nerden çıktı bu def zil işleri.:Sad::Sad::Sad:
nasdaə teknoloji -%1,24
Size "ŞEYHİM" diyebilirmiyim. İlk müridiniz ben olayım.
Esas para bu işlerde. Borsa falan tırı vırı.
Nasıl olsa üfürme işini çözdünüz.
İki tane daha mürit bulduk mu seni uçururuz.
İşi genişletir cin çıkarma işine gireriz.
Nasıl fikir ama
Yorgun olduğun zaman çekinme söyle,
cin çıkarma işlerine de yardım ederim
Lokus hayat lokus hayat yan gel yatta keyfine bak
Ne guzel kadife oooh ne rahat...