Takıp listem:
NUGYO
TRGYO
EKGYO
TSKB
YKBNK
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Takıp listem:
NUGYO
TRGYO
EKGYO
TSKB
YKBNK
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evde internet halen çözülmesi ni bekliyorum...Yaşamış olduğunuz internet bağlantı sorunu ile ilgili teknik birimimiz tarafından çalışmalar devam etmektedir. Aciliyetinizi ilgili birimimize ilettim. Teknik birimimiz tarafından size bilgilendirme yapılacaktır.
Aciliyet belirttik ama 3 gün oldu halen hikaye anlatıyor lar
Akşam size haftalık liste hazırlamaya çalışıcam problem çözülürse
Petkm
sise
yyapı
migros
favorilerim bu hafta içi. Ytd değildir..
Naçizane düşüncemi yazıyorum ama ustalara saygısızlık olsun istemem, lütfen yanlış anlamayın.
Bu hafta takibimde olacaklar;
Vesbe
Tektu
Kesinlikle YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İsgyo
Mpark
Aksen
Asuzu
iyi akşamlar cümleten internet işi cözülmedi ama minik bir cözüm bulduk şimdilik vakit kaybetmeden haftalık listemi paylaşayım
Zoren
tektu
afyon
mndrs
goody
aksgy halen düşük ederinin altında
ozgyo
ihlgm
pegyo ve son olarak adese merko olurmu??? Diyorum ve boll kazançlar diliyorum herkese
Teşekkürler Çelik hocam . Gsdho için düşünceniz nasıl??
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu arada rheag ..hdfgs. Devam ostim devam ytd
Fiyatı ucuz kalan Sanko için ne düşünüyorsunuz???
Teşekkür ler hocamSM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayırlı geceler Hocam. Sizden bir kez daha rica etsem Yayla nın yerine orta vadede bir hisse rica ediyorum
goody ..sanko esma nasıl anlamıyorsun o kadar hisse yazıyorum yıl sonuna 2.5 ay var illa esma sanko al mı dememi istiyorsun orta vade sabredemessin sen en fazla 1 ay ben 12 sene fmızp beklemiş biriyim 2.5 yıldır ihlgm bekliyorum 6 aydır pagyo 4 aydır ozgyo bekliyorum daha bunun gibi örnek cok hissem var yatırımcı arkadaşlarım var beraber beklediğimiz
Sanko için ben de çok umutluyum gerçekten.. haftalık listenizi de çok beğendim inceledim Çelik Hocam..
Bi de Kordsa ve Egser ilave edilebilir belki bana göre..
Herkese hayırlı bol kazançlar dilerim..
Umarım güzel bir hafta bizi bekler...
brisa daha önce paylaşmıştım sabreden kazanacak enjsa güzel sistem al konumunda ..ayen odas halen devam bu hafta biraz daha hareketli olucaklarını düşünüyorumYTD
Bankalardan tskb , şeker ve albaraka çok iyi görünüyor...
Hocam merhaba mipaz ile ilgili görüşünüz nedir bu hafta listede yer verebilirim demiştiniz
Adese bedelli yaptığından beridir takip ediyorum lakin 1.20 maliyetle tutuyoruz merko bizi geçti şimdi adese merko olurmu ? Ne dersiniz analiz ediniz ..merko 0.90 kuruşlarda analiz etmiştik
Celik Hocam yayla devammı
Cumletten Hayirli aksamlar;
Celik kardesim; karsani daha oncede paylasmistiniz, gecen hafta yazmistiniz bende olumlu goruyorum fakat geriye cekilmeler var.. sisteminizde kisa ve orta vadede nasil gorunuyor paylasabilir misiniz?
Herkese hayirli ve bereketli kazanclar.
Sayın çelik çomak dmsaş hakkında ne düşünüyorsunuz acaba
Redmi Note 6 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.