Günaydın. Webster üstad inşallah iyi bir sonuç çıkmıştır
Günaydın. Webster üstad inşallah iyi bir sonuç çıkmıştır
Bu da demek oluyor ki kasım ayında faiz artırımı yok.ama ters köşe de olabilir.biz başkanı görevden aldık ama faiz artırımı yaptık diye.hiç belli olmaz.
Fifty cent doyt dokcan olacak gibiRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Myfinans ustadin paylaştığı haberi okuyun bence çok önemli bilgiler var bakanin ağzından sıradan biri olmadigi için kabineden de alinma durumu da yok benceRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9 a dayanacak herhalde
Borsada dalgalanma yapmasa bari
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kekik yağı Covid19 u kesin iyileştiriyor. CNN TÜRK te yayınlandı.
https://youtu.be/cZtrQBP3wMY
Sn. Webster üstadım,
Canınızı sıkmayın, bugüne kadar eminim bircogumuz farkında bile olmadan atlattık hastalığı.
Yani düşünün o kadar tatile vs. gittik, oralarda bizden başka maske takan mi vardi?
Bu muhabbet hiç bitmeyecek ama bence şu ana kadar Covid olmamış insanların %50si Covid olmuş ve farkında bile olmadan atlatmistir....
İnşallah sonuc olumlu gelir de hiç tasa kalmaz 🙌🙌🙌
geçen bir büyüğümüz telefon açtı. sen bilirsin,
bu virüs internetten bulaşır mı. ondada çok virüs var diyolar , ne diyorsun bana de bi hele dedi.
bende aklım sıra misal vermek için, hiç olurmu amcacığım bi şey olmaz. öyle olsaydı telefon konuşmasından bile geçerdi dedim. telefonu kapattı.
dün webster ile yazıstık iyi oldugunu yazdi
2 kere corona gecirmis biri olarak inşallah kendiside sıkıntısız bir sekilde süreci gecirecektir
dün alınan kararlar ülkemiz icin hayırlı olur inşallah
bir bildikleri vardir elbet
yeni yonetimin acil kararlar almasini bekliyorum
Ustadlar
Hepinize ayri ayri tesekkur ederim
Sonucumuz negatif
Rahatladik bir sonraki temasa kadar
Destekleriniz icin tesekkurler
Çok geçmiş olsun... Çok mutlu olduk forum ailesi olarak 👏👏👏
Hadi geçmiş olsun sn webster
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hadi bakalım azim başarmanın yarısıdır ... :)
Bidon kazandı diyor tüm kanallar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ya da Baydın da olabilir :)
Webster üstad, düzenli spora başladıysan ilk iş karaciğeri ve safrayı sıfırlamak lazım.
EnginarPlus hapı var. 1 hafta boyunca aç karnına her gün 2 tane bu haptan kullan bol bol su iç öğlene kadar bir şey yeme. 1 hafta sonra karaciğer ve safra büyük oranda temizlenmiş olur. Spor yapma performansın ciddi oranda artar. Sonra bu haptan her gün herhangi bir saatte 1 adet bu haptan içerek devam et.
Karaciğer yağlı veya Safra çamurlu ise spordan fazla verim alamazsın. Aklında olsun.
https://www.hepsiburada.com/balen-en...rderman7001407
Ustadim tavsiyeniz icin tesekkurler ama ben almam gereken kan sulandiricimi dahi almiyorum
İlaca karsiyim
Avrupada sunu gordum
Adam geberiyor yine ilac almiyor
Bizde ise burnu aksa bir torba ilac veriyorlar
İlac bobreklere agir yuktur ve gitgide artan diyaliz hastaliklari bu sebepledir
Bobrek pek bilinmez basite alinir ama hayati bir organdir
Syg
Bidon cidden kazanmis
Mb baskani da degisti
P.tesi karhane hayirli olsun
Gözünüz aydın Webster üstad
Regal ustadim