sağol froto... 1 aylık kazancımızı neredeyse aldık,senden...:)
Printable View
ittifak halinde blok alışlar var..onun için short yemedi.
1600 sembolik short açtım...
bugün başka açmıcaktım ama çerez parası...
BU HAFTASONU twitter ustadlarında acayip bir ego vardı.düşüşü bilmişler.garibim hissecilere de fırça çekmeler.(onları basit gören bir anlayış).BU işi zarar ederek öğreneceksiniz ha ha ha... tarzı şımarıklık...
işte pala o balon güvenlere iğne soktu..nerede selçuk,ismailler,ademler,mehmetler.
Vade bitince eski moduna geri döndü..
Nerede ise düşün hisse yok..
Çıkanlar listesinde en az 50 60 tane hisse tavanda..
Vade biter bitmez sert aldılar..
Nisan vade de 180.000 ler gelebilir stock hoca nın hedef..
görebildiğim kadarıyla xu30 grafiğinde alçalan tepelerde hedef 1625 olabilir. short açmak için risk alınabilir bir nokta.
ytd
1/10 cortlar 250 puana flat 159.750 den...160.450 ye tekrar yazıldı verirse...çekemicem bunu...
Gözlerim yaşardı, tüylerim diken diken oldu hakkaten dünyada böyle bir borsa yok ya...
Yarınlar yokmuşcasına alıyor bakalım, aselsan,türkcellve bankalar da seyrediyor
160.450 den 1/10 cortlar geldi... stop yarın belirlenecek...
4 saatlikler dahil tüm zamanlar ala döndü. yarın da pozitif olursa günlüklerde ala dönecek bende...o yüzden stop yarın...
https://i.hizliresim.com/0yaYsU.png
Haftalıkta OBO oluşumu olacak gibi dolarda...
O fiyatlara iner mi zor ama gidişat aşağıya gibi duruyor.
SABAHYILDIZI BOĞA
bıst100 de bu mu var,oluştu?
bofanın içinden geçtiler bazı tahtalarda...
Son dakikalarda bankalara da alış geldi gibi,yarına hayırlısı artık
geçen hafta 1600 kırılması zor diyerek long açıp kol gibi zarara girmiştim. bugün seans izlemedim. izlesem en iyi ihtimalle 1570 den zarara razı olurdum. şimdi kara geçmişim. seans izlemek psikolojiyi etkiliyor doğrudur ama böyle piyasayı da 15 yıldır hiç görmedim.
vix 25 in altında....
longçular için iyi haber...
kapanış sonrası 1000 daha çık pala yap 162
Allahtan hepi topu 10 kotrat açtık... :)
o değilde thy öğlen hala kapandığım yere gelemedi endeks uçtu..
zarar kes vs iyi de robotlar, algoritmalar vs bunları artık biliyor.
teknik destek direnç stoploss o yüzden hikaye oldu.
işin artık çoğunluğu psikolojik.
kredi ile borçla işlem yapmıyorsan sabrın varsa bir şekilde kazanıyorsun.
ama günlük tırtıklama modunda genelde kaybediyorsun.
Pozu hala tutuyorum iyi mi:)
Şans.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler sizi bilmiyorum ama çat çat çat götürecekler miş gibi giriştiler bugün diye düşünüyorum..
Oradan short buradan short ile anca mazot olunur gibi duruyor..
Sade bankaları çok değil 1 ay önceki zirvesine sürse 180.000 yapar zaten..
Sanayilere hiç dokunmasa bile.
Bu son düşüş bir düzeltme olarak kalacak gibi silkeledi geçti gibi vay be 1 2 günde ne mal aldı milletten buradan yukarı sürdükçe sürer ise hiç sasirmam piyasa çok zor be SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPOT kapanış (BOFA gene son saat piyasayı sildi süpürdü)
https://i.hizliresim.com/yGqlK9.png
Bir de şimdi çok cıktı diye short açanlar da gelecek daha uhuuu yol uzun gibi
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bazen piyasayı izlemicen,oluruna bırakacan, bugün öyle bir gündü. Ben de çoğu pozdan erken çıktım. Ekranı kapatsam temiz bi yüzde yirmi daha kârım vardı. Yine de güzel bir gündü
Oyunu geçen hafta okuduk ama disiplini kaybedip oyundan maliyetle erken çıktık geçen hafta.
Piyasa cezayı keser Eregl,yonca nın cezası bana oyunda kalsaydım o maliyetlerle çok güzel karım olacaktı.
Bu piyasada aç gözlü olmamayı öğrendim treder olarak ama disiplin olayını tam uygulayamadık.
Beni iyi bir 3 lü rakamlardan etti.
Biz zarar ettik ama olsun piyasa kazandı sindoma abi, adamlar bugün piyasayı çevirdi, tebrik etmek lazım. Bankalarda ki obo yu çalıştırmıyak dediler bistti ipten aldılar..stock hoca nın Nisan sonu hedefi tekrar gündeme geldi
Bozkurt yoncada şuanda 2 tane ayrı formasyon vardı .
Geçen hafta herkes OBO takip ederken ben, aylık 2 li dip takipteydim.
Oyunu teknik olarak öyle kurdum , sadece şubat ayındaki yabancı satışı oyunumuzdaki disiplini bozdu.
9.21 üzerinde kaldığı sürece yarın takip edicem.