Herkesin tüyleri diken diken , yok böyle bir borsa abi diyorum size...
Printable View
Herkesin tüyleri diken diken , yok böyle bir borsa abi diyorum size...
Yine herkesin sistemi dipten aldırmıştır [emoji122][emoji122]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hala bunların seçim yapacagını düşünen var. Artık devlet görevlileri olmadan ikili görüşmeler yapılıyor. Ne veriyor ne yapıyor bilen yok tehditmi şantajmı var bilen yok.
Büyükelçi bakın büyükelçi diyorum. Kurtlar vadisi müziği açarak operasyonu bitirdik diyor.
Bunlar ülkeyi yakar aklı başında tek bir kişi kalmadı yinede bırakmaz
LPG'ye yarın geceden itibaren geçerli olmak üzere 71 kuruş zam yapıldı.
Ankara istanbul seçimine benzemez 10 bın tane ilkokul mezunu çomarın işten atılmasına benzemez bu iş.
Biz bu ülkeyi size teslım edeceğimizimi zannediyorsunuz diye heryerde söylüyorlar mecliste bile söylediler
Şalkir... Eeee.... Borsayla ilgisi nedir? Nereden buluyorsunuz bunları. Birileri bunları yazın diye para mı veriyor?
Kaybedip kaybedip burada siyasi olarak kendinizi mi tatmin ediyorsunuz.
Bıktım siyasi yazılardan. Ekonomi tamam ama direk siyasi yazınca ve hep bunları birileri yapınca kına geliyor.
Dini burada tartışırlar, siyasi yazı yazarlar. Kardeşim aç bi topik orada yaz. Burada borsa konuşuluyor.
Bastım engeleme tuşuna. Yönetim de sağolsun.
Siyasi olarak hiç bir şey düşünmüyorum. Takip etmiyorum.
Badem grubu ile alakası seçim olmadan bu robotlar gitmez
Zekanız yetmıyorsa şuan olan siyasi olaylarla borsanın alakası ne diyorsanız gidin akp ye üye olun soğan patates alın yiyin.
Ekonomimiz düzeliyor muhtemelen, hulk kafasını kaldırdı
Milyon dolarları olan ne adamlar bunlar yüzünden borsayı bıraktı. Bu gelmıs buraya siyaset ile borsanın ne alakası var dıyor. Hatta hisse nette bile büyüklerden çok kişi ara verdi bunlar yüzünden.
Yok artık ya..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
haha..toaso tavana gidiyor, %6 artıda...toaso yu ben yazdıktan sonra %1 gevşedi diye laf sokan olmuştu, o yazdı shortlayan kazandı diye...iyi .öt olmuştur şimdi!!!
Ama güzel aldılar ha
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birinin finansal piyasaları ne kadar iyi bildiğini tespit etmek çok kolay..çok büyük mü konuşuyor, oraya gidecek, buraya gelecek mi diyor..hiç uğraşma, bir .ok bildiği yoktur...hemen uzaklaş, hiç bir görüşünün önemi yok..çartmada 0 gibi, ya da bir yanlış tüm doğruları götürür olayı...varsa o durum, gerisine bakmana gerek yok.
sabaha tom emmi 35.000 e dolares te 8.60 lara yakınsarsa diye 154.000 civarına 1/10 cort girdim... bol şanslar hepimize...
Boş ver abi eski zirve gecilince gene mallandım ben...
GENE DİYORUM YOK ÖYLE GÖRE GÖRE PARA ...
KİMSE SHORT TA OLAMAYACAK [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Estf. Bugun çok değerli bir ağabeyim kamyonun altından aldı beni, 1510 - 1503 short 1503 - 1510 long geldim 1510 tekrar shorta dönecek iken ekran tecrubeme göre bu çocuk okur dedi. Az daha tüm karı bırakıyorduk. Üstüne de uzun zamandır beklediğimiz sert yukarı dan faydalanamadik. İyimi:)
Yani her sistemin kusuru bolca var. Sistemi geçtim insanda kusurdan bol bir şey yok. Sağlık olsun.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar Kolay gelsin
Bugün yaşadığım bir olayı anlatayım.
akşama kadar dışarda işlerim vardı
bir sanayıcı arkadaşın yanına gittim
şuan hiçbirimiz iç piyasaya bakmıyoruz dedi
çinden tedarik işi zorlaşınca vede konteyner fiyatları çok artınca
Tüm avrupa Türkiyeye iş yaptırmaya çalışıyor dedi
ihracak fiyatları şuan çok iyi
ne kadar üretirsek alıcısı hazır dedi
sonra işyerine geldim
sn Deniz hoca topiğinde yazmış.
"ihracat 2021 yılı Ağustos ayında, bir önceki yılın aynı ayına göre %51,9 artarak 18 milyar 916 milyon dolar, ithalat %23,6 artarak 23 milyar 175 milyon dolar olarak gerçekleşti"
Bizim sanayı şirketleri
kar anlamında Altın yılını yaşayacak
ihracak şirketleri yanı.
Hisse fiyati anlamında olması gereken yere çok çok uzağız elbet
Fakat Yabancı geçen hafta bile satmamış
Bugün vade sonu hareketi belki
ama reelde durum böyle
Boğalara darbe SP500'den gelebilir. Shortları kapattık, spot ve vadeli pay longlarımız ile çıplak şekilde bekliyoruz gurban gibi
Bu işlerde çok iddialı olmak hiç güzel durmuyor. Her an her şey olabilir her trader da terste kalır kasmaya gerek yok abi. Bugun tavan beklentim sürüyor toaso da ama Ekim vadesi Eylül un altında gel de sbortla şimdi:) gerek yok azıcık aşım tasasız başım.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tofaş Otoda bir ev parası kaybedenler varmış , hepinize ders olsun bu olay , hisse vadeli shorttan para kazanamazsınız burası dünyanın en sağlam borsası kafanıza kazıyın bunu artık , çocuk çoluğunuzun rızkını yemeyin !!!
aylardır anlattığım konu, daha geçenlerde twitter da şişe, petkim vs dedim...iki büyük sıkıntı var, enerji ve lojistik...bizim sabit gaz kontratı nedeniyle yıl sonuna kadar elimiz güçlü enerjide...üstüne, lojistik avantajımız(avrupaya yakınlığımız ve bol bol tır şöförümüz var:))
bu nedenle sanayi son çeyrekte de çok iyi olacak bence.
01.09.2020 den bu güne
yabancıların portföy hareketleri
Bu seneki Naci satışları bile
toplamı eksiye geçirmedi
son zaman da zaten devamli alımdalar
geçen hafta tahvil satarak usd hareketi yaptılar
sıralama tarih hisse senedi tahvil
https://i.hizliresim.com/6zemec7.PNG
Rte nin özellikle son 5 yıl skandal kararları olmasa demekki bu borsa 300 binlerde olacakmış , ülkemizin şu kokuşmuş haliyle bile 140 binlerin üstüne çıkıyoruz hala hakkaten inanılmaz bir olay bu...
Aynen
siz zaten bu konuda çok iyisiniz
Malum sebeplerden dolayı
Bizim şirketler nerede ise bedava
bu duruma ne kadar fransız kalınır bilmiyorum
görünen
yabancı son zamanda
bu duruma fransız kalmamış ve almışlar
Tabii malum sebepler bizi aşağıya çekiyor
yurt dışı da her an bozmaya aday
oda tehlike
bakalım hayırlısı
Hulk kafasını aşağı büktü, ekonomimiz bozuldu yine galiba
way arkadaş iki dakka yukarda tutunamıyor.
Memedabi senin şu ejder meyveli den bi fırtta ben içiyim bağri
XU030 da XU100 de düşen trendleri kırdılar. Şu an kanal içine dönme çabası var ama umarım olmaz bir longör olarak. XU100 1399 altına gelirse tekrar shortları açarım diye hesap yapıyorum
https://www.tradingview.com/x/vkiiYklg/
https://www.tradingview.com/x/tFnj8UfR/
Dayı short iflas demektir. Mali al en kötü bizim gibi mal elinde beklersin