Bir bedelsiz de THYAO'ya yakışır.
Printable View
Bir bedelsiz de THYAO'ya yakışır.
Havacılık baya satış yedi bugun
Çok yüksek bir geri alım açıkladı ama henüz alım gelmedi. Böyle devam ederse piyasa bunu test etmek ister bugün bir miktar geri alım yaparak ben buradayım demesini beklerdim.
Hisse geri alımı başladı, hayırlı olsun...:yes:Alıntı:
Ortaklığımız Yönetim Kurulu 14.02.2023 tarihinde, Sermaye Piyasası Kurulu'nun Geri Alınan Paylar Tebliği (II-22.1) ve 14.02.2023 tarihli duyurusu çerçevesinde, Ortaklığımız hisse değerinin pay piyasasında sağlıklı fiyat oluşumunu desteklemek amacıyla hisse geri alım programı başlatılmasına karar vermiştir ve karar aynı tarihte Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklanmıştır.
Hisse geri alım programı kapsamında, Ortaklığımız tarafından 17.02.2023 tarihinde Borsa İstanbul'da pay başına 136,60 TL - 141,00 TL (ağırlıklı ortalama 140,16 TL) fiyat aralığından toplam 390.800 TL nominal değerli THYAO payları geri alınmıştır.
Gerçekleştirilen işlem sonucunda geri alınan payların nominal değeri 390.800 TL'ye ulaşmış olup, Ortaklık sermayesine oranı %0,0283'tür.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Taban fiyat burasini belirledi,
gerci dolar bazlı olmasi gerekn fiyati söylemisti,
kismet,
Şirketle ilgili problem nedir? Yazan da pek yok.
Hacim inanılmaz bir şekilde düştü
Dün 142, Bugün 140 sınırsız satış bölgeleri. Bir haber mi var arkadaşlar nedir bu
Kurum alsa onun da üzerine boca edecekler.
Baya yatırımcı demir çelik, çimento hisselerine kaydı ama hepside değerinin baya üzerine çıktılar. Bence orada yakinda sıkıntı olabilir. Şu bilanço açıklanınca biraz rahatlar THY hissesi, değeri daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum
Tavsiye içermez
Tahmininize teşekkürler.
30.eylül bilançosunda
"THYAO 3Ç22'de beklentilerin üzerinde 27,118mn TL net kâr açıkladı" iken.
4.çeyrekte 15 milyar kâr edip 2022 yılı tamamında 27 + 15 = en az 42 milyar kâr mı açıklayacak?
Not : Sayın borspak kâr rakamıyla ilgili bir yazı yazdı. Ben de ona tahminini sordum.
Onun tahmin cevabı topiği aydınlatacaktır.
Hadi kuş, şunun şurasında bilançoya ne kaldı. Hareket, hareket....
Yaşanan deprem, bu seneki yaz turizmini etkiler mi? çekince bu olabilir..
Bugün de 138,50 sınırsız satış bölgesi. Durum iyi değil
Yönetim Kurulumuzca Ortaklığımız ve iştiraklerimizin ana faaliyet alanı dışında kalan temizlik, güvenlik, tesis yönetimi, mali işler, uçuş ve yer hizmetleri, operasyonel ve organizasyonel işler ve süreçlerini de içeren her türlü destek hizmetleri ihtiyaçlarının yürütülmesi amacıyla %100 Türk Hava Yolları iştiraki olan "THY Destek Hizmetleri A.Ş." şirketinin kurulmasına karar verilmiştir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1115893
Yapsana kardeşim geri alımını sen almadıkça basıyor adam işte en azından ben buradayım demen lazım
Koskoca THY tahtasında 1 kademe 5,000 lot olmuş. Vallahi yazıklar olsun
Hissenize blokaj koymanızda fayda var...
Adamlar hisse düşsün diye sabah aldıklarını 50 kuruş aşağıdan satıyor 1 haftadır durum bu.
Yılbaşından bu yana kayıpta. Geçen zamanımıza yazık. Hadi vade sonu sabredelim biraz daha da. Sen bilanço açıklayacaksın, hiç mi hareket etmezsin
Vereceğini verdi heralde bu 2022'de. En kral geri alımı açıklamasına rağmen bir gıdım gidemiyor.
%6,22 yukarida kapadı.
:he:
Benim mızmızlanmamı bekliyormuş :)
Thyao
Aylık Değişim Oranı : 8,91%
Yılbaşından bugüne değişim oranı : -2,23%
Bugün bilanço günü utandırma bizi
Bilanço tahminleri tutan Antepli mahlaslı bir hissedarımız vardı. Acaba bir tahmini var mı?
Umarım durumu iyidir.
"dehrin cefasını çektik, sefasını süreceğiz"
hadi bakalim :)
Net kar: 47 milyar 434 milyon TL. Son çeyrek karı ise 9 milyar TL, ancak beklenti 4.5 milyar TL idi. Ayrıca ekranımda özsermaye değişmemiş gözüküyor, yani 181 milyar TL. Bir yanlışlık mı var?
Sanırım eksi yazdık son çeyrekte. Bunu açıklayacak biri var mı?
Bir kuruş temettü bile vermeyecekmiş. :(
Şiir gibi arkadaşlar. Fazla söze gerek yok.
THYAO 2022/12 BİLANÇO ANALİZİ
https://www.youtube.com/watch?v=z2WHd4O9rUw