GO GO GO...formasyonu devam ediyor...
Printable View
GO GO GO...formasyonu devam ediyor...
Bugün akşam pazarı ucuzluğu olur diye düşünüyordum ama pala fışkırttırıyo, enteresan bir şekilde tahminimizi bilemiycez, haklı olamıycaz ama lönkcüler olarak para kazanıcaz heralde :drunk:
Usd bazlı XBANK
Düşeni kırmak üzere
fakat bu hacimle zor gibi
yinede
yeni zirve gelecek ise
bununla gelecek
bu hafta
perşembe ve cuma
akbank ve garanti bilanco var
akılda durmasında fayda var
https://i.hizliresim.com/nr53z5o.PNG
günaydın.
sakin bir haftasonu geçirdik, forumda da tartışma olmadığına göre, 2550 üstü kapanışı beklemek hakkımız.
Biri endekste obo çiziyor öbürü viopta tobo çiziyor... Obocu fed diyor resesyon diyor tobocu dibi gördük enflasyon diyor bilanço diyor.
İnsan buna bakımca şaşırıyor
xbank usd bazlı aylık logaritmik grafik
tam 10/1 de fiyatta
hepimiz buna bakarak önümüzdeki bir kaç yıl taşıdığı muazzam potansiyeli görüyörüz
artık bir yerden sert yukarı dönmeli
Fakat yabancı satışı da aklılda soru işareti birakıyor
RSI de artık patlasam diyor
yükselen dipler
ve pozitif uyumsuzluk
Bence x100 de ağustos da yeni zirve gelir
sonrası biraz karışık
https://i.hizliresim.com/fyho647.PNG
Ocak-şubat 2023 te Bıst100 de 3.400-500 beklerim...
2-2.2 dolar arası gibi...Kim ne diyorsa %30 yukarısı benden...:)
Bugün cuma günkü en düşüğün altına gelmezse ralli başlar gibi görünüyor.
yılanoglu sessızce yıne yenıden yavas olunca kurbaga mısalı
An itibariyle bi dene lönk cetonumu daha makinadan aldım, kaldı bi dene
ocakta endex 3400'ün 2 dolar üstünde etmesi için doların 17 altında olması lazım.. faizleri %80 filan yapmayacaklarsa ocakta dolar 17 olmaz, o zaman da zaten borsa orda olmaz haliyle...
ocak vade dolar 22 civarı, bence çok daha yukarda olur da.. hadi 22 olsun... o zaman da 3400 endex anca 154 cent eder...
ben önümüzdeki aylarda artık doları tutamayacaklarını ve hızlı fırlayacağını düşünüyorum; o durumda yularını bırakıp çok sert yukarıya fırlamasını seyretmekle seçime 6-9 ay kala piyasayı çok bozucu sert mali önlemler almak arasında zor bir seçim yapmak zorunda kalacak hükümet...
her iki karar da endeksi şu anda bulunduğu yerden dolar bazlı olarak daha aşağıya götürür...
Garanti yatırımın kaçıncı gün bu üst üste 1. sırada alımda ?
Adamlar çok güzel kendi tahtalarında treda imkanı veriyor.
bunu hacim için yapıyor , en büyük handikapları bu
Bugün köprüden önceki son çıkış heralde, sonra lönkcülere verecekler zopayı gibi duruyor
Bozkurt abi daha ne kazandı ki longcular ?
Bilmiyorum, kim ne kazanır ne eder ama cuma günü fışkırtma olsaydı ralli için umudum devam edecekti, haftayı güzel kapatmadılar, artık temkinli olma zamanı, ben yavaştan şort tarafına geçmeyi planlıyorum, zalım pala lönkcülere gram kazandırmıyo, çok bariz baskı mevcut bu seviyelerde
sanki 2800 üstü bu vade yok, der gibi pala
İndir bindir , bilanço sırasına göre oyun kur .
geçişleri yakalayan para kazanır.
kolay gelsin
dayumun hatırına bende biraz hafifledim loonglarda.halkbankası longlarınıda tümüyle verdim...düşerse alırım testere bariz ..kaçarsada sorun yok 2560 üstü kapanış ralli olur...
Bear_Bull abi anlattı ya aps olayını ne kadar short o kadar long karşılıklı açılıyor. 17 bin short karşılığı 17 bin long da açıldı. Hareket 2 yöne de olabilir. 2550 kollayacağım. Üstüne atarsalar farklı bir piyasa izleyebiliriz. Belki makas yeniden 10bin üstü olur o zaman.
Bende poz azaltma yok mevcut poz ile bekliyorum
papaz her gün pilav yermi arkadeş
2 defa 2800 den 25 krş ucuzdan döndürdüler
yetiversin gayri
2800 üstü delip geçmesi lazım
2800 ve üstü olursa zevke gelmeye başlarım
ytd
Viopta 2800 üstüne çıkıp kalıcılık önemli. Bu seviyeler zaten XU100'de 2550 civarına tekabül edecek. 279x ler iki kere işaretlendi artık yıkması lazım
satış kademelerini döşemişler
resmen gel del beni diyor
Cuma günü de aynısı olmuştu, öğleden sonra löp diye verdi, bakalım yine papaz pilav yermi
Cuma en yüksek 2798 görmüşdü yanlış hatırlamadıysam
2550 üzeri için kuş lazım.