Originally Posted by
KaraKemal
aynen, ben yurtdışında yaşayabileceğimi zannetmiyorum.. genellikle şöyle oluyor- it gibi çalışıyosun, burdakinden bi tık daha iyi bi hayat standardın olabiliyo en fazla, ama hep yabancısın genelde 2.sınıf muamelesine maruz kalabiliyosun, ama en önemlisi burdaki arkadaş çevremi eş dost grubunu oralarda kuramam diye varsayıyorum, o yüzden asla istemem yurtdışına gitmek zorunda kalmayı
short-hatun alegorisini kabul etmiyorum, istemediğin hatunla ikinci defa yapmayı asla düşünmem, ama short işi farklı, her seferinde kandırabilir beni- piyasa gitmeyecek galiba, ne gitmesi fena halde basacaklar gibi, ulan çökmeye başladı basayım shortu- falan gibi bi ruh haline sokabiliyo insanı kolaylıkla.. yağmur tipi satış geldiğinde shorta ikna oluyorum genelde, çünkü stop o durumlarda patlıyor, tabii ben short bastıktan sonra, 5-10 dakka sonra dip görülüyor, hemen kapatmazsam az sonra toparlamaya başlıyor, poz kapatmakta uyuşuk davranırsam kapatana kadar zarara geçiyorum.. akşama short bırakmak? allah yazdıysa bozsun .. shortçuluk zor zenaat