Erdoğan : Bankalardaki mevduatı TL’ye geçişini teşvik edecek adımları hızlandıracağız.
Erdoğan : Yaşanan her sıkıntının farkındayız, dillendirilen her serzenişi duyuyoruz.
Printable View
Erdoğan : Bankalardaki mevduatı TL’ye geçişini teşvik edecek adımları hızlandıracağız.
Erdoğan : Yaşanan her sıkıntının farkındayız, dillendirilen her serzenişi duyuyoruz.
günaydınlar
Şimdiye kadar, yüzlerce konuda, yüzlerce defa çark etti.
Nasılsa %52 için bu çarkların önemi yok.
Çark ediver işte.
Faiz sebep enflasyon sonuç dedim, batırdım.
Artık batırmayacağım, batırdığımı düzelteceğim de.
Şirketlere ve işadamlarına yeterince beleş kaynak aktardım.
Bundan sonra her koyun kendi bacağından asılacak de.
Serbest bırak faizleri, çıksın enflasyon üstüne.
Bak nasıl konut, araba, arsa, bilimum emtia fiyatları yerine oturuyor.
Türkiye'de hırsızlık çok normal olmuş.
Büyük hırsız elçi atanıyor, küçük hırsız savcılar tarafından salıveriliyor.
Dün bir haber vardı.
Bir gecede 3 işyerini soymuş.
Güvenlik kameraları ile polis tarafından yakalanmış.
Anında serbest kalmış.
Esnafların zoruna gitmiş. :(
Afad : Kayseri ilimizin Sarız ilçesinde saat 13.17’de meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki #deprem sonrası, an itibarıyla, olumsuz bir durum bulunmamaktadır.
Türkiye Futbol Federasyonu, Avrupa kupalarında mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un bu hafta oynayacağı maçları erteledi.
https://pbs.twimg.com/media/F4DqtudWYAARlvl.jpg
:whistling:
Adam ne diyor,emekliye zamı neden vermemişler:evil:..boşuna tedavi ol demiyoruz:he:
Yılmaz Özdil: İyi ki Tayyip Erdoğan var, yoksa Tayyip Erdoğan mahvedecek memleketi
https://www.msn.com/tr-tr/haber/gund...e0561490&ei=18
Tarım Bakanı : Çanakkale’de yaşanan yangın sebebiyle boşaltılan köylerimiz var , Çanakkale boğazı tek taraflı kapatıldı sabah saatlerinden itibaren Çanakkale boğazı tümüyle kapatılacak
Kentim 185'den 542 yaptı,kaçırdıklarım TETMT 1422-PKENT dün sattık tavan çekti kentin peşine düştü 165 tavan...ADEL beni çok şaşırttı 30 oyalanan hisse 700 üstünde,mecbur kent vs ile idare edeceğiz:(
günaydınlar
Ekonomistler 100 ila 250 puan arası artış bekliyormuş.
Bu artışlar, havanda su dövmekten başka bir şey değil.
Bu yöntemler, hiper enflasyon ortamına girmeden önce işe yarayabilirdi.
Kanserin dördüncü evresinde, hiç bir şeye yaramaz.
Bence, yabancı para falan geldiği de yok.
Beklentiyi kullanıp, hazır bist yükselirken, son kalan yabancılarda çaktırmadan tüyüyor.
Ben de Ekonomistim.
150 baz puan artış ile;
% 19 bekliyorum
https://pbs.twimg.com/media/F4KopA5WcAAe4XJ.jpg
:whistling:
En az faiz 25 olmalı,şimdi onunda bir önemi yok,çünkü değirmende su dövmek olur,hangi ülkede görülmüş enflasyonun altında faiz olduğu,normali 50 olmalı,başa geldiklerinde 40 cıvarıydı,ozaman bu zaman arasında çok fark var ekonomik olarak,devleti soydular yargılanmayalım diyede birşeyler yaptı gözüktüler,olmadı yap işlet modelide yarattılar,küllüyen hepsi zarar,ufukta tekrar erken seçim belirdi,şimdiki paraola tayyip erdoğan erdoğana karşı,zaten işaretini verdi,salak aptalya bu ülke,ama %48 çok korkutuyor onları,çünkü kendine oy verenleri umursamıyorlar sadece çantada keklik olarak görüyorlar,bekliyoruz maf olmalarını,zaten halk maf olmuş.
Ayrıca bir dinlerin uhrevi liderleri olur.
Dünyada 2 milyar insanin inandigi bir din var ve başi yok.
5-10 milyon nufuslu bir ulkede yaşayan bir ********, çıkıp, o ulkenin polisinin korumasinda Kuran yakabiliyor.
Dinin başı yok, din binlerce fırkaya bölünmüş.
Şayet bir ülkenin polisi, Kuran yakanı koruyorsa, o ülkenin bütün vatandaşlari hedef alinmali.
Kural gayet açık: Katli vaciptir...
Dinle, Kuran'la, camiyle hiç ilgim yok.
Fakat Kuran yakmak, bu ulkenin temel direklerinden birine saldiridir.
Dalga mi geciyorsunuz?
Cocuk oyuncagi mi bu?
Kinamaymis...Ne kinamasi?
KATLİ VACİPTİR...
ÜSTTEKİ YAZI ALINTIDIR.....!!!!!!!!!
Arkadaşlar....ayvagöbeknuri denilen meczup....foruma böyle bir yazı koymuş.....bu kişi bir daha dönmemek üzere forumdan atılmalı....bu kişiye her birimiz tepkimizi koyalım.....
iyi günler
İyi günler.
Biz bize yeteriz.Başımızda kimse olmasa dahamı iyi olurduk acaba?
TCMB politika faizini %25’e yükseltti
25 faiz önceden olmalıydı,neyse şimdilik idare eder ama yetmez,bankaların işine yaradı tavanladılar :bravo:
Hazine ve Maliye Bakanı : Kararlıyız!
Fiyat istikrarı en büyük önceliğimiz..
Tam çorba.Garip işler oluyor.
Tutmadı.
Mecbur faiz artmalı diyenler haklı çıktı.
Başka birşey bulacaklar artık.Süzmelere :party::p
Bizden akıllılar ya çabuk ikna olmuyorlar arkadaşlar.
Yaparsa akp yapar
Kendi kendinide yalanlar artı harcarda lakin anlayana.
Akıl olmayınca her çare kele ilaç olarak sunulur.YTD
Bir şey daha diyeyim.
Merkez başkanı ben olsam hemen dolarları toplarım.YTD.
Yada vatandaş toplar demedi deme!!
Enflasyon %140 larda ve faiz buralara olmasada %100 lere çekilmeliydi.
Diğer ayakda üretim
Öteki ayakda tasarruf
Yani.
Çıkış yok faizlede bir yere kadar sonra seçim .
Helal olsun diyorum.
Bütün uzmanlar 100 - 250 baz puan arası tahmin ederken,
TAM İSABET tahmin etmişsiniz.
%25 faizin şoku içindeyim şu an.
17,5 olunca, Yeni şafak, bu son olsun diye manşet atmıştı.
Bu aşşağılık yeni şafakçılara, akitçilere nanik yapmışlar ya, bunun zevki bile yeter.
KKM başlarına belaydı,örayı çözüme kavuşturucu hamleydi,bakalım tutacakmı ?
Gökhan Uskuay
@guskuay
KKM'deki para; ya dövize ya borsaya gidecekti.
TCMB'nin KKM ile ilgili attığı önemli adımlar sonrasında;
KKM'de ki para, ya faize ya borsaya gidecek.
ÖS 6:40 · 24 Ağu 2023
·
41 B
Görüntülenme
Günaydınlar
Günaydınlar size de.
Güzel bir gün olsun.
Kent hisseme internet talimat yasağı gelmiş 15 eylüle kadar,zaten hisse poipteydi şimdi oldu moip,neymiş bankayı arayacakmışız,zaten banka ile iletişim sorunu yaşıyorum yıllarca işcep yüzünden,şimdi gel bela okuma,giden hisseye takoz koymakta neyin nesi,üstelik bankadan ve atemeden çok önce işlemlere kapatılmıştı:seyt:..zaten hisse 2 yıl uyuz şekilde yerinde sayıyordu,şimdi eski seviyeye çıkıncamı uyandınız, bir TETMT var 200'den 1400 olmuş,içi boş hisseyi oraya çıkardılar,kentin 10/1 kadar etmez,önceden 600 seviyesinden 150 olmuştu,150-200 devamlı oyalandı,rekor kar açıklayınca SPK önüne takoz koymaya çalıştı,garanti 6 tl iken şimdi 54 oraya bir mok yok:bravo:
Teşekkürler.
Başka arkadaşlarda aynı tahminde bulunmuşlardı lakin ilk baştan ben bunu derdim.
Ve güven kaybı çoktan var olduğu için şu anda olması gereken faizler olsa bile bizim ülkenin çıkışı yok.
Süriyeli yada başkalarınıda en az 25 milyon kişiyi göndermeliyiz ülkelerine.
Diğer üretim ve tasarruf ayağıda olmayınca enflasyon düşemez.
artı bu kadarda para basıldı ve devamda edecek kkm de cabası burayada basmaya devam edecekler.
Her şeye katlamalı vergide koysalar bir yere kadar.
Tarikatlar ve cemaatları beslemeye gücümüz yetmez.Doymuyorlar yahu.