Dün ayhan başganımda kötü dedi ama yılbaşından bu yana x30 da en çok prim yapan senet yüzde 27 ile bim oldu.
Printable View
Boşuna çabalıyor vallahi millet ülkede. Bu Ali Yeşildağ ve Muhammed in anlattıklarına göre çalışanlar bize geri verilse hesapladim adam başı yaklaşık 17.500 dolar almamız gerekiyor. Bundan sonra bu garantili işlerle bir o kadar daha cebimizden alınacak.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
vıop kapanışına göre yarın pıst 100 de 4950 gözüküyor.
Ralli olucak derken ben demiyorum kk demiş
bende olursa şayet diye senetleri not aldım pisyedili abi kk seçilir şelale başlar sonra bahriyeli abinin bugün dediği gibi benim zararımı kim karşılayacak deye hesap sorma bana :kahkah:
Borsada babana bile güvenmeyeceksin
Ben çağrı abime güvenirim orası ayrı, haa büsküütcü tahtacıdan zopa yedim mi dersen yedim ama hiç cağrı abime hani zengün olacigdik diye bi günden bi güne ses etmedim ama o püskütcüden bi gün alıcam intikamımı :kahkah:
Kemal Kılıçdaroğlu naif biri, bürokratlar aracılığı ile manipule edilmiş olabilir.
Zamanında bir yakınım bakan yanımda telefon ile emir verdi şu kadar milyon liralık KAV Kibrit hissesi aldı şeklinde bana söyledi, hatta kimse duymasın diye telefonu eliyle kapatıp konuşmuş. ilk iş olarak ertesi gün hepsini sattım. Sonradan büyük işler döndüğü basında yer almıştı. Bir gün Goldman Sachs Doğan Yatırım Holding alacakmış diye söyledi, yine ertesi gün düştü. Ondan sonra artık duvardan gelen sese bile güvenmemeyi öğrendim.
Bu dünya bu şekilde işliyor, bana bir şey söyletiyor, senin başka türlü anlamanı sağlıyor.
Akşam BBHT'de konuşuyorladı, döviz önce 25-27 lira olur sonra 17,5 liralara gelebilir diye anladım.
Hani ilk yazdığında hatırlıyon mu 15 mi 20 mi neydi
Sen satarsın ben yine satmam dediydim, soona iyi bi yükseldi sen sattın ben satmadım sonra düşyü yine düştü bi da düştü sona yükseldi dayanamadım ulayn tahtacı alttan alıyon üstten satıyon bende alsat yapayım diye bi niyetlendim abowww senmisin üüüle diyen herif duman etti maliyetimi yükseltti, çok fena çook zalım oynuyo
Boşver kim nasıl algilarsa algilasin. Seffalik yoksa ülkede herşeyi konuşmak serbesttir.
Bir film izlemiştim adam programla dünyadaki hesabı olan herkesten bir cent civarı parayı asiriyordu ve yıllarca sürdürüyordu. Senin benim umurumda olmaz ve dikkat te cekmezdi. Akıllı hırsız böyle yapar. Akılsız olan on kişinin komple hesabını boşaltır sonra da yakalanir. Bakkal poşet olayı gibi 25 kuruş ne ki... Carptigin zaman anlasiliyor vurgun. Aynen o hesap.
Bence de seçime bir gün kala için fazla iddialı bi twit olmuş. Bugün borsa iyiydi Bay Kemal geliyor dendi yarın tepetaklak olursa Bay Kemal gidiyor mu denecek. Siyasetçi olsam borsanın b sini ağzıma almam, çok tehlikeli sular... Trump da pek severdi borsa şöyle borsa böyle diye twit atmayı. O zamandan beri gün yüzü görmedi dow jones.
Vadeli hisseler durum
Hacim burada da gün içi dönüyor bence
https://i.hizliresim.com/l9qdne0.jpg
Yarın büyük çarpışma olacak gibi.
https://i.hizliresim.com/rikmynw.jpg
Çok yüksek gelmiş. Sabah sert yukarı devam.
Açık pozisyonlu hesap sayısı azalmış.
https://i.hizliresim.com/lcr6e9e.jpg
Ali Ağağlu 2 hafta önce, seçimden önceki cuma ve seçim sonrası pazartesi borsada işlem yapmayın çarpılırsınız demişti, belki bir gün önceye çekti herif.
Asıl curcuna ptesi olur
Yüzde altmış kredili piyasada adam buldu mu daldaki armutları ve ısrarla short kovalayanlari yapar güzelliğini. Kim takar Kılıçdar i Tayyip i. Verir odunu verir margini. Böyle seçim arifesinde neyine güvenerek kredili girilir ki? Ya da başka bir olay mi vardır da ben bilemiyorum anlamadım.
Yabancı hesap sayısı 65 kurumsal 87 bireysel....
87...
21bin yerli..
Kasaba kadar hesap var :yes:
Sadece şunu söylerim Big inşallah kazanmıştır. Çünkü geçen vade kapanırken yukarı gideceğini söyleyen bir kaç kişi vardı. Big ben ve bir iki kişi daha. Koç kagitları tavan olmuş.
1. Seçimi kim kazanır bilmiyorum.
2. Faizler artarsa borsa düşer. Faizlerin yükselişinden kar sağlayacak şirketler gider.
3. Uzun vade de bist100 için 4300 lere yaklaştıkça al 5300 lara yükseldikçe sat stratejisini uygulamaya devam.
4. Kısa vade al sata devam.
Bunu da 10 Nisanda gece 00.20 lerde yazmışım.
Pazartesi sabaha kadar dayanabilen Salı zengin olabilir.
Günaydın.
Açılış sonrası zıpladığında kaldıraçlı kısmı verip, 60-65% ile seçim pozisyonuna geçerim.
Sonrasına pazartesi bakarız.
Bozkurt’un dediği gibi fırsatlar hiç bitmiyor, 2 hafta önce kızıyorduk şimdi uçuyoruz.
Bol kazançlar herkese.
En heyecanlı 2 iş gününe girdik. Kimler zıplayacak kimler hoplayacak kimler uçacak