Katıılmayı düşündüğün var mı..
Printable View
Emlak bişi dicem.:he:
Destek kırılmasın diye Bim alıyorlar bol bol..
Al bakalım...Nereden satacaklar bakacağız.
hakkaten sıkıntı büyük..her 5-10 dk. da 3-4 şid. deprem oluyor..ulen yoksa bu çoban depremimi bekliyor..bu kadar sessizlik hayır getirmez
Altın ve gümüş abd verisini bekliyor 16.15 gibi......bunlar kimi kandırıyor.....veri ile hareket etse ons daha aşaılarda olurdu......numaradan teyyare isril ve tramp eşşeğini fiyatlıyor......yersen tabi.....buradan almk ons bazlı bana pahallı......satışlar gelecekte nereden olacak ....? orayı doğru tahmin eden çuvalla parayı götürürrrrrr......
ABD tarafından gelen İran üzerindeki yaptırımları sıkılaştırmaya yönelik haber akışı ve Gazze’ye yönelik açıklamalar değerli maden yükselişini desteklliyorrrrrrrrrrrrrrr muş muş......siz alın buradan bende şortumu doğru yerden size sallarıjm......acelem yokkkk.....kan kokusu gelsin hele............
Son Gazze çıkışıyla tartışmaların odağında yer alan Donald Trump'tan Suriye'yle ilgili kritik hamle. ABD askerlerini Suriye'den çekileceği iddia edildi. Pentagon ses getiren iddia için sessiz kalsa da 3 aşamalı bir çekilme planı hazırlandığı ve 30,60,90 gün içinde tam geri çekilme gerçekleşeceği belirtildi.
şu habere inanalım mı.......
sindoma nerdesin thy döndü mü
Sende aynı bizim mahalledeki kuyumcu yavuz abi gibisin.
hastayım bahanesi ile 2 gündür dükanı açmıyor, bugün evine geçmiş olsun ziyaretine gitmiş bi arkadaşı, samimi olduğu için ona gerçeği süüylemiş, hasta falan değilim demiş.müşteri gelir dükandaki bilezikler azalır deye açmıyormuş
Bak sabah o kadar şey anlattım hala döndümü diyorsun.:)
tradersan trade edersin yatırımcı olacaksan pıst 100 trend başlatmasını bekleyecen.
teknik olarak ne verdik 301.300 altı kapanışlarda kanal dibi üstünde kaldığı sürece bilançoda var önünde 316-301 gider gelir trade ederler makina oyuncuları
Almanlar ve bazı devletler Filistin ile ilgili açıklama yapıyor. Filistinliler ile Almanlar din kardeşi de değil aslında..
Reis de gündem farklı şu an..Gelir mi açıklama. Hayranlarından yorum da gelmiyor artık
........
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Bunlar çıkmış bize kadın haklarından bahsediyor.
Bu ülkede yıllarca kadının adı yoktu. Sırf başörtüsü giydikleri için üniversitede bile okuyamıyorlardı.
Ey CHP, üniversitelerin kapısında ikna odalarını kuran da siz değil*miydiniz?"
hala türban siyaseti... değişmez abi.
deil 20 gelecek 500 sene kalabilseler.. aynı muhabbet üzerinden. oy..
:drunk::drunk:
türbanlı açık muhabbeti yapan mı var hala şu devirde şu memlekette gelip aynı konuları açıp kutuplaştırma yapıyorlar.
durduk yere gündemi buraya getirmenin kime faydası var
millet açlık peşinde... bundan bahset.
yavaş ve be long neyim vardır ....
Ondan öncekilere de katılmıştım
Tek fisfısa katılmadım.
Şeytan dürttü
(2025 te 2.kez
bi altında almayarak,Fisfista alarak)
2.tabanda girdim.100 lot .Tabanı bozdu bir çorba parası artıda iken satmadik. İki çorba parası ütüldum.
Dün gevrek, çay parası geri aldım. Hala alacaklıyım.
Lan oğlum daha hızlı makinayı çalıştır hacim tırt .:)
tv izleyenin aklını................:kahkah:
:drunk:
tokatlı abi senin ons yorumları bana zamanında yeşil soğancıları hatırlattı.
bir ara modaydı.
yeşil soğan köpük diye cortt yazıp gidiyorlardı
sonra kayboldu onnar.
yeşil soğan cortcusu kalmadı.:oleyo:
youtub dünyada gündem olmuş bölümü var .. ülke seçebiliyon
ayarlardan ülkeyi değiştir diyorsun.
tr de bakıyorum müge anlı.. esra erol.
konular ve başlıklar..
eniştesi bacısına atlamış.. yeğeni dedesinden hamile kalmış..
bebeğin sahibi dna babasından değil amcasından çıktı.
tonla ensest hikayeler.
:drunk::drunk:
11100 altını görsek hafif long denemesi yabacam.
hala şortçunun hakkını vermeden döndürmeye çalışıyor
https://i.hizliresim.com/j44uag1.jpg
primli hisselere bakın sernt mopas pehol bigen bsoke vs hepsi yatırım fonları en cok lot sahibi :))
teknosa 40 tl falandı, ucuz diye yazan biri vardı :he:
kimdi hatırlamıyorum, 27 ye düşmüş :)