Bence günün atlanmaması gereken hqberi bu
Atatürk ün partisine bile kayyum atayqcqklar
Kenan evrende kapatmıştı
Printable View
https://www.hisse.net/topluluk/showt...27#post7002627
Dip olmadı ..
Şimdi 10061
Bakalım seans sonu ne olacak :)
Alıntı:
Bankalar Anlaştı: Yasal Tefecilik Dönemi
Bankalar, “Borç Kapatma Kredisi” adı altında, yıllık %58 faizle ve 36 aya varan vadelerle borçları tek bir bankada topluyor. Ancak bu borç da ödenemeyeceği için döngü devam ediyor—birinden diğerine, sonra bir başkasına…
Bu, mafya ve tefeciliğin yasal ama çok daha tehlikeli bir versiyonudur! Bireysel kredi ve kredi kartı borçları, ödenemediği için icra yoluna düşüyor ve geçen ay %50 civarında artarak rekor kırdı ve bu artış düzenli olarak devam ediyor. Bankalar bunu fırsata çevirdi, ama kısa vadeli kazanç uğruna sistemi çökertiyorlar. Tavuğu keserek daha çok yumurta alabileceklerini sanıyorlar.
Sonuç? Bankacılık sektörü tam da bu yüzden krize girecek.
Bir süre sonra bu paylaşımı tekrar hatırlatacağım. Üzgünüm ama ekonomik kriz, beraberinde sosyal bir krizi de getirecek. Yaşam maliyetini karşılayamayan insanlar, hayatta kalmak için çaresizce çok kötü şeyler yapmak zorunda kalacak. Ama kimsenin umurunda değil!
Çöküş dönemi.!!!
Kendime masallar.!!!
Masallar dünyası.!!!
koyun güder gibi vatandaşı güttüler..acımadılar..Allah da onlara acımasın inşallah..hesabın bir kısmınıda bu dünyada kessin
CHP 🇹🇷
@herkesicinCHP
·
36d
Genel Başkanımız Özgür Özel:
“Pazar günü sandığı kurdurmamak için her şeyi göze alanlara karşı, biz olağanüstü kurultay kararıyla kayyım ihtimalini kesip önümüzdeki Pazar günkü seçimin yapılmasını garanti altına alıyoruz.
Esas yaptığımız iş budur.”
Hapis yatmissınizdir ondandir acilar filan. Baskasi için harcanmamak gerekir ..,, burada olay imamoglu degil anlamadiniz hala… benim hayatima doğrudan müdahale var . Trol teror orgutu benim yatak odama kadar girmek istiyor. Biktik amk.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sindo 1.5$ da sağlam bir destek varmı ???
grafik olarak çizimlerin sade ve anlaşılır :)
bşr ara çizdirip, eklersen sevinirim :ok:
Akp Bati'nin göz bebeği.Destekleniyor.
İki yararı var Avrupa için.
1. Göçmenleri tutarak
2.kendi gençlerinin umudunu yok ederek.
Bu yüzden nitelikli Gençler ülkeyi terk ediyor (ya da etme planı yapıyor.)
Bu durum yaşlanan Avrupa için bulunmaz fırsat hem genç
hem nitelikli ve
hazır yetişmiş nüfus.
Simsek: Ekonomi programını korumak için adımlar atılacak.
Demiş.
Bilmeden suçlamak,dinlemeden yargılamadan hüküm vermek kötü bir şey.Aslında burada çoğu kişi başkasında eleştirdiği bu davranışı kendisi yapıyor.Katıksız bir şekilde bir şeye taraf olan hiç kimse objektif olamaz.Burada hak ,hukuk,demokrasi dersi verilecek en son kişi benim.Ben hukuk,adalet,demokrasi diyen,bu uğurda bedel ödeyen biriyim.Şimdi hiç bedel ödemeyenlerin sesine kulak vererek ikinci kez yine bedel ödemeyi göze alacak kadar da saf/ahmak değilim.Herkes bedel ödedikten sonra tekrar sıra bana gelirse o zaman tekrar değerlendiririz.
Borsaya kurtarsa kurtarsa Şimşeğin istifa resti kurtarır. Biz o kadar bedel ödedik adım attık sizin yaptığınız ger şeyi çöpe atıyor böyle olacaksan ben yokum derse reis bu durumdan geri adım atabilir ihtimal.
https://i.hizliresim.com/fswtsyf.png
diğer takip ettiğim grafım.
Pzrtsi tepki olmali
%+5 ve ustu..
Sert dusen, sert yukselir..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
https://www.hisse.net/topluluk/showt...69#post7002769
AI ne diyor :yahoo:
10051 şimdi
Başlığa ait bilgiler
Bu başlığı şu anda 127 kişi okumaktadır. (27 üye ve 100 ziyaretçi)
mert45, ALPER+, alyel, Ayasofya 2005+, Bear_Bull, Cautionary+, cennetyolu+, D83, Denizdenizli61, el turco+, ilke63, işçi74, katırcı_bedri+, kubilayhan23+, Küçük Çiftçi+, KısaVade, Lambent+, leventa+, Maacit+, nohut+, sindoma53, snob77, Stock trader+, suheyl, tradervob, Vallis, value+
Hafta sonuna girerken bu kadar katılımcı ...çıtak dayuu bir kere daha tebrikler :)
Şok faiz artışı olursa borsa 2 ci planda kalabilir.
Ayrıca 6 nisan CHP kurultay tarihi de (kimler aday olacaklar?) önem kazandı.(bence)
YTD