ümit garibin azoğıymış :) valla aynen dediğin durumundayım. 18 yıllık bprsa tecrübem var. ve bekliyorum. Leylayı bekler gibi.. :)
Printable View
Kumar gibi satılırsa gider iptal olursa 4 olur biz Türküz riski severiz
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
işfin ne gitti be kaç gündür sayamadım. gözümün önünde gitti kağıt.
Arkadaşlar Günaydın, bu hesaplama doğru mu?, şu anki hisse değeri ile bankanın piyasa değeri 6 milyar dolar civarı, 5,5 milyar dolara satılırsa bu düşeceği anlamına mı geliyor, satıldıktan sonraki hisse değeri tahminen kaç olur? üstatlar cevap verebilirse sevinirim.
hesaplama hatalı yukarda verdiğiniz.. 2012 den sonra hisse hem bedelsiz hem bedelli-bedelsiz olmak üzere iki kez bölündü ..
dolayısıyla 4,75 fiyatını bu bolunmelere göre değerlemek gerekir. ikinci bir husus 2012 yılında para bolluğunun zirvesindeydik o zaman bu fiyata satılmış olması bu yıl ki satışta aynı katsayılara denk geleceğini ifade etmez . o zamanlar faiz 0 iken şuan dolar faizi % 1,5 seviyelerinde .. ve bu yıl %2,5 e çıkacağı öngörülüyor , o yıllarda parasal genişleme varken şuan parasal daralmaya gidiliyor.
en temel gösterge defter değeridir. şuan bu değerin üzerinde görünüyor. artı olarak 2012 yılında malı satanlar avrupalılardı , alanlar ruslardı .. şuan mal rusların elinde ve ruslarda yaptırım uygulanıyor dunya geneli .. alacak olanlar bunu illaki kullanmak isterler..
dolayısıyla yukardaki hesaplama kişisel görüşüme göre gerçek dışı ..
yeni haber göndermiş ;
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...klama-2343700/
hareketler inanılmaz..
saat 10 daki barda 280 k ile 8 tl ye çıkarıp zirvede saat 11 de 900 K lot satış yapmış sonra 180 K sona saat 2 barı 180 k satış vve fiyat 6,60
sözcü haberi ile bu defa 3 tür mal yediriyolar.. spkeler .. bu adamların ısmarlama haberi değilse bunlar ben de bişey bilmiyorum ..
gördümde böyle oynak ve yüzsüz kağıtta görmemiştim. tam kendine göre piyasayıda buldu. oohh işi iş. endexkere baksanıza denizden çokmu farklı? abd de mazallah bi vuramadı gitti. zaten sanki dünyada ne kadar rhizmetkarı var esas onu deniyor gibi dolar kuru ile.
birde bmgk dan çıkan sözcülerin haberleri 20 dk da bir tam tersi oluyor :)