Bu ********ler üç günde
%17 Aşağı çektiler
Çok uğraştım 0.70 le kapansın diye ama ğüçüm yetmedi
Printable View
Bu ********ler üç günde
%17 Aşağı çektiler
Çok uğraştım 0.70 le kapansın diye ama ğüçüm yetmedi
İstedikleri kadar düşürsünler
Yedi Seneye Yakın elimde Satmadım satmıyorum Satmayaçağım
Hep alıyorum
TEKRAR HATIRLATMA
twittersa Mardinli denen şowmene dikkat..
1 haftadır İHYAY bayramda 1 tl diye diye milleti gazladı...
hatta gün bile verdi....güya geçen salı çarşamba İHYAY ın günü olacaktı...
ki EKSİ düşüşte evet IHYAY günü oldu...
sorsan diyecek ki ben yükselecek demedim ki..
MARTIda da son 3-4 gündür hergün TAVAN diyor ama millet ters köşe..
herkes kendi kararını kendisi versin..şowmenlere bakmayın..
dolandırıcı grubu bayramınız zehir olur inşallah jeepin içine sıkışıp geberin dua edecek zamanınız olmasın
@spkgovtr @borsaistanbul #açığasatisyasaklansin küçük yatırımcıyı sömürüyorlar. #ihyay #Marti #mrgyo #ihlas #tektu #metro #bist #spk
Paylaşın arkadaşlar
Hayırlı Cumalar..Merhamete geliyorum Enver Ören'e dua ediyorum ama bunların yaptığı alavere dalavereleri görünce dualarımı geri alasım geliyor sonra kendime geliyorum diyorumki oğlu ve borsadaki adamları (şirket hisselerini yönlendirenler)hayırsız haysiyet şeref yoksunu dolandırıcı hırsızlarsa Enver ağabey ne yapsın diye..hatırlıyorsanız ihyay 0.25 krşlaradan 0.54 krşlara soluksuz çıkmıştı o sıralar0.33-40 krş arası fiyatlardaydı.. Sonra ihyay 0.47 krş -0.52 arası epey mal dağıttı sonrada bürüt takasa aldılar daha sonrasıda malüm 0.29 lara düşürüp 0.36 krşlarda epey bir zaman millete kan kusturmuştu..Şu anki durum aşağı yukarı aynı gibi yani hisse fiyatını 0.83 krşlardan 0.67 krşlara İhlas holdin'n seviyesine düşürüyorlar ama Bist ve spk müco bizim oğlan'dır dokunmayın o serbesttir istediğini yapsın diyorlar yani sus pus oluyorlar bizde burada sabahın köründe çene patlatıyoruz onların çok umurlarında sanki..Rabbim Allah bu din islam tacirlerini vatandaşlara yaptıkları zulümden dolayı ıslah eylesin..:28: