Zaten yarın bayağı bir oynuyacak mynette gruplar 1.sırada taşımaya başlamışlar investte reklamcılar avgyo yu söylüyor bakalım sabah ola hayrola bu giderse digerleride kipirdar
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten yarın bayağı bir oynuyacak mynette gruplar 1.sırada taşımaya başlamışlar investte reklamcılar avgyo yu söylüyor bakalım sabah ola hayrola bu giderse digerleride kipirdar
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben bilanço ile ilgili hareketlenme olacağını düşünmüyorum. Ne haberleri iç etti bu kağıt. Maksimum yüzde 4-5 yapar. O kadar.
Brüt takasa girip 3 tl den 6.30 a gittiği zamandan beri bu hissede hapsolmuş biri olarak, bu kadar zamandır sizin gibi mantıklı yorumlar yapan görmedim. Bir süredir yorumlarınızı tenhada kıyıda köşede sessizce takip ediyorum. Gerçekten tebrik ederim. 👏👏 dayanamayıp yazmak istedim.
bilanço gelmiş, ancak şimdi inceleme fırsatım oldu. dikkat etmeyenler için güzel bir ayrıntı paylaşayım
Grup’un 30 Eylül 2019 tarihi itibariyle finansal yatırımlara ilişkin bilgi;
1.3 milyon tl vadesiz hesapta
25 milyon tl borçlanma araçlarında ( hazine bonosu v.s )
15.9 milyon tl bist hisse senedi ( grup hisseleri - metro - avtur-mepet gibi dağılımı bilemiyoruz )
toplam 42 milyon tl nakit değer var. :) . şuan piyasa değerimiz 84 milyon tl. 9 aylık kar 22.5 milyon tl.
ben 2020 de bedelsiz sermaye artışı ya da temettü bekliyorum.
16 milyonluk grup hissesi yıl sonu en az 20 milyon tl değere gelir. sadece buradan 4 milyon ilave kar gelecektir. metro hisseleri yükseldikçe bize de karlılık olarak yansıyacak. 30 eylül metro yatırım fiyatı :2,02 şuan ise 2,32 % 15 artış var. 15 milyonluk hisse metro ise 4.çeyrekte şuana kadar ilave 2.2 milyon tl daha kar oluştu. yıl sonu 3 liradan kapatırsa 7.5 milyon tl hisse değer artışından ilave karımız olacak. kira gelirlerini de düşününce yıl sonu karımız 33 milyon olur. bu hisseyi de o zaman kimse tutamaz ben de illim gibi 2020 mart veya nisan a kadar buradayım. günlük hareketlere bakmıyorum.
bekleyene bol kazanç vaad ediyor.
30 eylül itibariyle ;
15.2 milyon tl lik metro yatırım holding hissesi ve 773 bin tl lik merko gıda hissesi mevcutmuş.
tşkler illim hakkımızdan hayırlısı bakalım ne olcak
Derşnlik rica etsek
1,20 açtı kısmet bakalım