endeksin gidisine gore hisse karsilastirmasi yaparsaniz batarsiniz ...
Printable View
endeksin gidisine gore hisse karsilastirmasi yaparsaniz batarsiniz ...
Günlerdir takip ediyorum.Kızılay ve Antalya banka binalarının satışı ile ilgili bir yorum göremedim. Sağ olsun, Sn GVA bir miktar açıklayıcı yorumda bulundu.
Pörtföyümün %60 ı İŞGYO dur. Bu hisseyi pörtföyündeki gayrimenkulleri ve bunların uzun yıllar kira getirip temettü olarak dağıtılacağı için aldım, alıyorum. Bu satışların gerekli olduğu ve İŞGYO ya bir getirisinin olduğu düşüncesinde değilim. Olsa olsa grup şirketinden parçalar koparıp iş portföyü ete kemiğe büründürme operasyonu olduğu gibi geliyor bana. Yatırımcı olarak bu ve bundan sonra olabilecek benzer satışları engellemek için yapmamız gereken bir şey olup olmadığını bilmiyorum. Bu satışlardan dolayı iş gurubu hisselerine ve yöneticilerine sempatim asgariye indi. Daha detaylı bilgi sahibi olan ortaklardan yorum rica ediyorum. Umarım bu son satışdır. Saygılar.
Borsanın %50 arttığı bir dönemde bi kuruş kar yok.
Borsa 110 bin işgyo 1.45. toprağa bakıy yine bugün.
Şerefden yoksun olan bu kağıdın sahipleri endeks yukarı gittikçe bu aşağı gidiyor.lanet olsun seni aldığıma.Sanki dersin iflas ilan edecek.İt oğlu itler...
Ytd
benden de bir o kadar.
investorrelations@isgyo.com.tr ye mail atınca da iki cümle ile savuşturuyorlar.
Allah hepsinin belasını versin.
Borsamızı iyi tanıyın arkadaşlar, ismail tarman 2 hafta önce 4 milyon lot sattı 1.50 civarı, hemen alıcı çıktı, alıcılar emekli ve banka fonları, hisse 1.46 altına geldi 2 haftada, ama bu fiyatta, destreklerde bile, bir kurumsal yatırımcı gelip de hisse almıyor. Finansman sabah sabah satışta, baskıya devam. Bizim borsa düzmece. Gerçek yatırımcı çok az.
Bir senedir kötü gidiyordu. Ama hiç şu son hafta kadar kötü gitmemişti. Bu iki binanın satışı kağıdı çok olumsuz etkiledi. Bunu görmemek nasıl bir mallık? ABV.