hcevik2017 Eyvallah gömdük paraları unutucağız anlaşılan.
Printable View
Birleşme olacaksa ieyho 40 kuruş ise usas en az 60 kuruş olmalı. Kesin hesaplar yapılıp ince ayar çekilmemiş. Bakalim Patronun talimatı nasıl olacak.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aslan 3800, birkaç gün önce, 0.40 altında kağıt mı var satmiyorum ieyho diyordun. Bugün değiştirdim burdayım diyorsun. Burada da usaş en az 0.60 kuruş olmalı diyorsun. Niye 0.60 kuruş olmalı bi anlatırmisin. Arkadaşlar tekrar yazıyorum. Değerlendirme oranlarına göre ieyho birleşmesi 0.41 , 0.43 arası. Usaş değişim 1.64.73.dir. Usaş fiyati talep çok olursa yukarı gider, talep olmazsa yerinde sayar. Usaş fiyati ile birleşmenin çokda bi alakası yoktur. Şu olacak bu olacak diye bir fiyat, kural ve dayatma yoktur. Bazı arkadaşlar çok hayelperest ve uç noktalarda yorum yapıyor.
Lütfen biraz sakin olun. Ortada batan matan da yok, uçup Kaçan da. Ya birleşme onaylandığında % 64.73 razı gelirsiniz yada bu orandan da olursunuz, yada 2019 bekleriz. Durum bu. Bekleyen de görür. Ytd.
Hala aynı şeyi söylüyorum. Birleşme oranına göre usas daha karli gibi göründü. Sonuçta ikisinde takibimde.
1usas =1.64ieyho ediyorsa
İeyho=0.41 kuruş ise şuan usas ne olmalı
Tabii teori böyle diyor. Uygulamada patronun dediği oluyor.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
alımlar kuvvetli hareket olacak gibi 46 gab halen boss bu canımı şikiyor
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
spekkk 52 kırığın gibime geliiooo on hazırlıklar tamam mi tek kalemden kaldıran iptal eşi cem kademedeki satışları ytd
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.