onlari sn. batik'in daha iyi tanidigini dusunuyorum 😊
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Printable View
Haklı olabilirsin baya bi alıp vermişler zamanında😊
Ben kimseyi tanımıyorum...keşke şu forumlar a da hiç bulasmasaymisim...1 haftada 30 bin uçtu...herkes çakal.koyun postunu giymiş çakal dolu...ha sözüm sizi değil tanımam..ha sizde cakalsaniz onu da bilmem tabii.kalın sağlıcakla...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
sn. batik 1 haftada 30 bin uctu ne demek ? gercek mi bu ?
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!!
Ne yaptın batık kardeş. Allah nasip etmesin ben kendi halinde küçük bir yatirimciyim ve birçok pişmanlığım var bu borsada. Keşke bende hiç bulasmasaydim diyorum. Son 10 gün 10 binde bana girdi
Daha 2 gün önce 25 bin liralık aselsan alındı.44,5 ortalamayla.aselsanii almak için zararına sattığımız srvgy,msgyo,icbct den de zararı sayarsak 120 bin liralık 2 portföy 90 bin e indi...
Kemal kılıçdaroğlu meşhur bir sözü var ya,benim adım kemal,sözüm söz diye...benim adım batık ...21 yıldır hep ofsayt...,
Benim korkum bu günleri InsAllah mumla aramayiz sanki büyük bir fırtına kopacak ozaman kendi adıma üç beş kuruştan da olacağım kaygısı var. Allah herkese yardım etsin. Bu hissede bir pozisyonum var ama tedirginim ve heran zararina cikabilirim de. Çünkü içinde bulunduğumuz bu dönem hiç normal değil