KV göstergelerde negatif uyumsuzluk var.
KV Trader'lar bi ilgilensin derim.
Printable View
KV göstergelerde negatif uyumsuzluk var.
KV Trader'lar bi ilgilensin derim.
Bilanço için "aklınızda" olan adet lot ile o güne girmek faydalı.
20 yıllık bir söz var bir de sell in may go away.
Karar yatırımcının.
Endex de hisse de - burdan nereye gideyim ki ? duruşunda.
Herkese boş şans artık ortalardayız.
Bilanço akabinde müthiş yorumlar gelecektir, müthiş temel analiz bilgisine sahip dostlarımız var.
Bakalım......
( beklediğim döküm hareketi gerçekleşti - hepimiz şahit olduk - 4.70 lerden 4.25 oldu, bundan sonrası; belirsiz :)
daha önce defalarca yazdım fikrim değişmedi, nurol life bilançoya yansıdığı günden sonra (ülkede veya dünyada bir sosyal, ekonomik sarsıntı olmaz ise) artık hissede ciddi toparlanma olması çok muhtemeldir...
bence o vakte kadar biraz dikkatli olmakta fayda var...
Haklısın nomorebets üstadım. İşyatırım 109000 satmış. Daha elinde 2milyon var. İşimiz çok zor anlaşılan. Şeker almaya devam ediyor ama zayıf. Gedik eskisi gibi dalmıyor artık. Bilanço güzel gelecek havası veriyorlar sanki. Citi bir yerlerden virmanlatıyor kendisine. Beklemeye devam.
barları tespih tanesi dizer gibi diziyorsun ..madem bu kadar marifetlisin,4.68 üzeri kapanış neden yapmadın..haftalıkta 4.75 ve 4.81 de osym sınavın var.. pala haberin ola..geç kaldım numarası sökmez..
Nurol life teslimleri bence de çok önemli keza projeler içerisindeki tek gelir paylaşımı işi olan Life idi. Bilançoda yaratacağı etki önceki proje teslimlerinden daha radikal olacaktır.
Bu saatten sonra bu hisseyi kolayına salamazlar. Çok fazla beklenti var ve ortada mal yok. Her aşağı hareket daha fazla mal kaybetmesi demek spekülatörlerin.
Spekülatör diye bir şey olduğunu sanmıyorum patronların lotları değişmiyor.
birilerinin lotlarını birilerine satıyorlar birileri de alıp satıyor kurumlar sürekli değişiyor.
Ciddi bir mal toparlanması görünmemekte, yukarı bir hareket için gereken volüm şu an için mevcut değil.
Onu sana bunu bana bunu ona, ondan bunu ona bunu sana vere vere çiziyorlar, radikal yukarı çıkışlar ise
bir kurumun ciddi mal toplamasıyla oluşuyor, kimse nugyo'nun "potansiyel" durumunun farkında değil,
bir proje olsaydı duyulurdu mal toplanırdı yatırımcı gelirdi ama yok öyle bir durum.
önceki milyon lotların toplamalarda böyle bir haber bekledik onlar bile fos çıktı,
bir bilanço hareketi yapar elbet, ama yarından itibaren o zamana kadar salar diye düşünüyorum
bu haliyle kısa vadede 6 ları falan göremez bu hacimde, bir şeyler değişebilir belki haber/bilanço
daha bir kaç gün var..en az o da, bilançodan da pek bir şey beklemiyorum faaliyet karı ile ilgili,
istanbul'da çok ucuzlamış mış evler, ucuza mal satıyorlar, dolar maliyetine karşı tl.- fiyatıyla..
onu mesajlıyor. ama koşullar böyle diyor. patron kızdı :)
soru şu:
bu gün 5 leri bile gösterebilirlerdi, neden yapmadılar ? yapılmadı ? hacim yok ölü ölü gitti geldi
bu hissenin çıkış karakteri bu değil.
bakalım,
burdayız
trade'e devam.
kv göstergeler ayrı uv ayrı.
uzun vade bekle bekle elbet bişeyler olcak elbet :)
hisse az lotla bile acaip kar bırakacak trade olanakları veriyor senelerdir.
böyle trade imkanı başka hissede görmek enderdir. Hele ki dibi belli olan bir hissede.
borsaya bir şey oldu çakıldı diyelim hissenin dibi 4.15-20 dir artık. ( sarkıtmalar hariç )
tepesi 5.40 üstü çoooook zor ( sarkıtma olabilir )
dipler sistemindir tepeler de sistemindir ama aralarda bir yerlerde al-sat bile bir reel piyasa trader'ını ihya eder.
senelerdir niye gitmedin diyorlar... ya bundan iyi hisse hareket eden hisse bul beraber gidelim :)
boş boş konuşmak anlamsız, seneler içinde teknik analiz öğrenebilirdi her küçük yatırımcı.
bedava ekmek fare kapanında.
zor iştir orman... gecesi var gündüzü var... öğrenceksin yaşamasını.
ha unutmadan ekleyeyim.
bir gözümüz de endexte olmalı tabi.. mayıs ayı pek iyi geçmez ne bu hissede ne endexte genelde.
sn laguna iyi teknikçidir gyo ları da bilir tanırım.
o da benzeri görüşleri dile getiriyor bir zamandır.