Printable View
Alıntı: Originally Posted by eaw İlkkez duyuyorum google yazdım öğrendim Dooz 14000 de olur.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sormayın yahu, ben de o illetten şikayetçiyim, malesef ilâcı yokmuş, fare zehiri deneyeceğim!:kahkah: Abi kafeye kurşun dökecektin yapmadın. Bari köşelere rakı koy da susayan içsin.
Alıntı: Originally Posted by Pscyokinesis Viop pay Vadeli hisse ne isterseniz iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Evde bira da yapıyon mu?
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Sormayın yahu, ben de o illetten şikayetçiyim, malesef ilâcı yokmuş, fare zehiri deneyeceğim!:kahkah: 🧨🧨🧨⚰️⚰️⚰️ iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Dooz 14000 de olur.:he: Ilaci yanlis anlayanlar var...bu sondurmek icin...😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Abi kafeye kurşun dökecektin yapmadın. Bari köşelere rakı fila koy da susayan içsin. Valla ben burada oldugum surece, bu kafeye degil nazar, kursun dahi işlemez!:yes: Göbek adım zaten "Rakı" o konuda da, sıkıntı yok yani.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Valla ben burada oldugum surece, bu kafeye degil nazar, kursun dahi işlemez!:yes: Göbek adım zaten "Rakı" o konuda da, sıkıntı yok yani.:he: Emmi gencligimde rakiyla kahvalti yapmisligim var Hem de ac karinla mideyi bir calkalardim Sonra yemeye baslardim...
Alıntı: Originally Posted by Webster Ilaci yanlis anlayanlar var...bu sondurmek icin... Yemeklere şap koysan, ucuza gelir!:oleyo: