Oturmak için alınan ev yatırım değil ihtiyaçtır.
Ancak almak için fiyatların uygun seviyeye gelmesi beklenebilir...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Oturmak için alınan ev yatırım değil ihtiyaçtır.
Ancak almak için fiyatların uygun seviyeye gelmesi beklenebilir...
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben yatırım yapmadan önce AKP li müteahhit komşumla , cami çıkışında çay ocağında biraz sohbet ederim... O' na son günlerde neler yaptığını sorarım.. Piyasayı sorarım... O bana övünerek bir şeyler anlatır.. Ben içinden cımbızlar ve yatırıma başlarım.. Bugünlerde kendisi elindeki tüm daireleri %15- 25 düşükte olsa satmaya çalıştığını, tüm parasıyla altın aldığını söyledi.... ben de çok kafama yatan bir konuttan vazgeçtim..
akpli rte yi dinliyor bunda sır yok ki rte altın alın diye sesleniyor kalabalıklara
emlak da alın diyor gerçi:)
bi döviz almayın dedi döviz patladı
demek dövize dvm
kendi adıma yuzde 50 bist
25 döviz sepeti
20 tl mevduat
5 civarı altın
referandum sonrası dövizi görmeden girmek istemedim
Fakirin garibanin ne zaman hukuku olmuş bu ülkede.
Fakir hep ayni...
Gemisini yuruten kaptan.
Ama bak zenginin bi kisminjn hukukunun kalmadigi kesin. Daha zengin olan onlari opmeye basladi , bas bas bagiriyorlar...
GT-I9500 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Avcilarda 4 kat siniri kalkti gelsin evetler. Evet icinde tek umit beton kalmis. bogazimiza kadar beton olduk. Su an pendik ido iskeesindeyim. İnsaat halindeki binalar kat sinirini patlatmis ve hepsinin uzerinde dev gibi Evet pankartlari. Beton-evet korelasyonu hat safhada..
MX5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Önemli değilki BETONLARIYLA birlikte öyle yada böyle patlayacaklar isterlerse yüzlerce defa evet deseler bu değişmeyecek .
Dev Projeyi yapan şirket iflas etti.
http://www.hurriyet.com.tr/dev-proje...-etti-40418700