Hangi sevkiyatmış o dediğiniz "ilk" sevkiyat, link lütfen...
Printable View
Hangi sevkiyatmış o dediğiniz "ilk" sevkiyat, link lütfen...
arkadaşım,haberi buldum.görüşmeler mart da başlamış ama sevkiyat haziran sonlarında olmuş.malın gemiyle abd ye gidişi iki ay sürse ,yani mallar varış yerine ağustos ayında ulaşmış olur.ama paranın ödenmesi eylüden sonra,sizin dediğiniz gibi.ilk parti bir kaynakta 1 milyon 100 bin adet yazarken,diğer haber de 1 milyon 600 adet kavonoz yazıyor.bu ilk sipariş,sonrasında iki sipariş daha alındı.ikincisi sizin bahsettiğiniz eylül-ekim-kasım,son sipariş ise 2025-ocak,şubat,mart da gönderilecek siparişler...75 yaşında bu kadar.umarım siz daha açıklayıcı bilgiler bulursunuz.iyi geceler...
:)
Burada önemle vurgulamak istediğim şey Dünyanın en büyük gıda firmaları ile sağlanmış olan network yani bağlantı ağı...Üst üste gelen sipariş haberlerinden de anlaşılıyor ki gayet esaslı bir müşteri ağına kavuşmuş durumdalar...Alınan siparişin hazırlanması, kargoya hazır hale getirilmesi, müşteriye sevki vs süreçler çok fazla önemli değil, önemli olan sürdürülebilir talep...Adamlar belli ki malı beğenmişler çünkü sonrasında da siparişler alındı ve bu FADE gibi minnacık bir şirket için inanılmaz bir gelişme...Son sipariş 40 konteyner, dikkatinizi çekerim 40 kavanoz değil...:)
Bir önceki sipariş 30 konteyner idi yani artarak devam edegelen bir talep mevcut...İnşallah böyle devam eder, fiyatlama illaki zamanla hak ettiği noktalara gelecektir diye düşünüyorum...YTD
Walmart dediğimiz şirketin 2023 yılı cirosu 620 milyar dolar...Kroger ile birlikte TR'nin yıllık GSYH'den fazla ciroya sahipler !...Bu ne demekse işte o demek...:)Alıntı:
Türkiye, IMF'ye göre 2023 itibariyle 1,024 trilyon dolarlık GSYH'sı ile dünyanın 17'nci büyük ekonomisidir.
Yazılarınıza katılıyorum.Ben 3 yıl önce 3.88 kuruştan Selçuk Gıda almıştım.2.5 yıl aynı fiyatta kaldı.Sonrasında 6 ay içerisinde 50 liraya geldi.Sattım.Zannedersem 65 liraya kadar çıktı.Fade,mükemmel bir kağıt.Sadece yeniden değerlemesi yıl sonunda 1'e 20 'ye gelir.Ama en önemlisi Abd'ye son altı ay da üç sipariş vermesi.Kabataslak hesap ettim ,en az 50 milyon dolarlık ciro.Devamı da gelir.Ben çok çok iyi fiyatları bekliyorum.Hatta üçlü rakamlar...ytd
Üstadım, SELGD dediğiniz şirket bakkal cirosu kadar büyüklüğe sahip; esas faaliyet kârı bile üretemeyen bir şirket...Sizinkisi iyi cesaretmiş... Hayır, o değil bu haldeki kağıdın piyasa değeri neredeyse FADE kadar olmuş...Pes yani...
Gerçi son dönemde hisse fiyatının patrona güven, bilanço vs ile ilgili olmadığına yakınen şahit olmaktayız...IHLAS'taki abilerimiz yardırdı gidiyor maşallah...Demek ki neymiş: grafiği para çizermiş...Gerisi hikaye...
Değerli kardeşim, işte bunun için örneği verdim.Fade , çok çok ucuz kaldı.Bilanço süper.Özellikle 12 aylık,2025-3 ve 6 aylıklar bir yıl önceki dönemlerine göre süper gelecek.40 yıllık borsacı olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu yıl Fade de olanlar çok çok kazanacak.Grafik, teknik analiz önemli ama temel analiz en doğrusu.Eninde,sonunda...