16 aydır Sasa ve Hektaş satmadan ilave ederek tutuyorum.Yine de Sasa Hektaş pişmanlıktır.Daha önce niye bütün paramla almadım da en çok Ereğli ve biraz froto aldım diye pişmanlıktır benim için :)
Printable View
yrn agırlıklı ortalamadan acar yuzde 5 yaparsa tam sıkayet konusu bunuu nasıl goze aldılar
hocam bendede daha önceleri ereğli vardı ereğli emekli maaş sistemi gibi 27 olmuş 37 olmuş 47 fiyatına bakılmaz mart sonu temettüyü alırsım oysa sasa ve hektas büyüme odaklı şirketlerdir daha çok kazandırır. diğer iki hisselerimde kontr ve gesan 4 hissemde büyüme odaklı 2030 kadar çok farklı yerlere gelecektir hiç şüpem yok.
Biliyorum haklısın ama benim gibi emekliler biraz garanti arıyor o yüzden temettü hisselerini tercih ediyoruz.
Aslında geçen sene Sasa ve hektaş almaya Twitter'daki balon şişmiş gibi eleştiriler yüzünden cesaret edemiyordum.Ama kısmetim varmış ki buradaki ve hektaş forumundaki arkadaşlar sayesinde tabi önce Allah'ın nasip etmesiyle cesaret edip aldım.Yüzde 35 civarında olan Sasa+hektaş performansları ile yüzde 60 a ulaştı
İnşallah böyle veya daha iyi devam eder her ikisi de ve Ereğli ile Froto da canlanır inşallah
Şirket rafineri, liman ve amonyum nitrat yatırımları hakkındaki gelişmeleri kamuoyu ile paylaşmalı. Hangi yatırım ne aşamada bunu yatırımcı olarak bilmemiz en doğal hakkımız. Hissede ki sert yükselişler spekülatif mi yoksa yatırımların yarattığı beklenti mi. Sasa şirketinin acil olarak kap a bilgi gönder mesi şart.
Şirket yatırımlar konusunda sessiz kaldıkça sasa daki fiyat hareketleri şirkete itibar da kaybettirecek.
Abi, 2023-24-25 senelerinde şu an üretim yaptığı hattın 2 katını üretecek tesisleri açacak adamlar. 10 milyar dolarımız ülkede kalacak, cari açık azalacak diyorlar. Şirketi takip edenler için itibar kaybetmesi pek olası değil fakat her gün 10 lira artması gerçekten garip:)