-
dursalar hısse toparlayacak ,denız ve ekurılerı hısse kafayı kaldırmasın dıye çalışıyor..alıcıları begenmesemde endeksten dolayı bır ümit diyorum..gedıkte yuklu malda arzdan berı aldıklarını satmamış,gedıkte topa gırıyor gıbı....hadı be gösterın kendınızı..denızde sattı ..ky den malı almak kolay..
-
%4 eksıde hıssemı kaldı..cezada bıtıyor:halay::halay:
-
Endeks aya biz yaya :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
denız,yapı kredı ve pıramıt bu üçlü hıç hesapta olmayan bır iş yaptı malesef..yuksek fıyatta vermedıklerı malı ya nakıte ulaşmak ıçın ya da başka bır sorundan dolayı verdıler..ve şimdi bız tabandan verdık malı dıyerekten ne varsa basıyorlar..karşı koyan güçlü bır kurumda yok ..en guçlu alıcı zıraat..ben kapanışı tabanda yaparlar dıye düşünüyorum..yanılmak dıleği ile..
-
Denız 248 kapatsın dıye herşeyı yaptı !!!
-
Patron sattı bizi bugün..Tabandan 500 bin lot ky ya gitti..Yarın bugünün taban alıcılarına yukarıdan satış fırsatı vermemek için 230 larda dolandırırlar..
-
arkadaşlar enerji hisselerinde bir duraklama dönemi başladı bu yüzden gesanı kontr si alfası ve bir çok enerji şirketini uyutma moduna soktular biraz dinlendirip öyle hareket edecekler gibi çünkü çok göze battı ve yukarılardan baya hisse boşalttılar onları geri düşük fiyattan almadan kıpırdatmazlar diye düşünüyorum bakıyorum ihale alan alana ama hisseler geri geliyor ve ben de bunu speklerin unutturma modu olarak düşünüyorum.
-
Toplayalım dedikçe mal kaptırıyorlar. Bugün de tabanda olanlar buydu ama baya kaptirdilar. Yarın aşağı bassalar benzer şeyler yaşanır hatta brutte olmadığı için daha çok ky girer. Ky girisn nasiplensin bunlarin aç gözlüğünden gına geldi