düşünüyorum da yeni patron kim olabilir? japon mu almanmı
Printable View
düşünüyorum da yeni patron kim olabilir? japon mu almanmı
Nipponda yönetim kurulu başkanı hasan sefa doğantürk sunda cumhur bilgiç e ne kaldı geriye yine kendileri var asaleten olmasada vekaleten yönetimi atadıklarına göre ağırlık onlarda olmalı.
Sahi almanlarda vardı değilmi işin içinde belco şafak kaç oldu ne uzun geldi bana ya
343 - (1) Konulan ayni sermaye ile kuruluş sırasında devralınacak işletmelere ve ayınlara, şirket merkezinin bulunacağı yerdeki asliye ticaret mahkemesince atanan bilirkişilerce değer biçilir. Değerleme raporunda, uygulanan değerleme yönteminin somut olayın özellikleri bakımından herkes için en adil ve uygun seçim olduğu; sermaye olarak konulan alacakların gerçekliğinin, geçerliğinin ve 342 nci maddeye uygunluğunun belirlendiği, tahsil edilebilirlikleri ile tam değerleri; ayni olarak konulan her varlık karşılığında tahsis edilmesi gereken pay miktarı ile Türk Lirası karşılığı, tatmin edici gerekçelerle ve hesap verme ilkesinin icaplarına göre açıklanır. Bu rapora kurucular ve menfaat sahipleri itiraz edebilir. Mahkemenin onayladığı bilirkişi raporu kesindir. [2012/6335] burda bir ayrıntı var.
Burdada var . 2. Ödeme yeri
345 - (1) Nakdî ödemeler, 19/10/2005 tarihli ve 5411 sayılı Bankacılık Kanununa bağlı bir bankada, kurulmakta olan şirket adına açılacak özel bir hesaba, sadece şirketin kullanabileceği şekilde yatırılır. Taahhüt edilen payların, kanunda veya esas sözleşmede öngörülmüş bulunan ve kanunda yazılı olandan daha yüksek olan tutarlarının ödendiği, ticaret siciline yöneltilecek bir banka mektubu ile ispatlanır. Banka, bu tutarı, şirketin tüzel kişilik kazandığını bildiren bir sicil müdürlüğü yazısının sunulması üzerine, sadece şirkete öder.
(2) Şirket, 335 inci maddenin birinci fıkrasında öngörülen noter onayı tarihinden itibaren, üç ay içinde tüzel kişilik kazanamadığı takdirde, bu hususu doğrulayan bir sicil müdürlüğü yazısının sunulması üzerine, bedeller banka tarafından sahiplerine geri verilir.
[(1995/559 sayılı KHK ile yürürlükten kaldırılan) eTK 288/I. [d) Tevdi] Gerek taahhüt anında, gerek sonradan ödenmesi şart kılınan pay bedellerinin iştiraki taahhüt edenler tarafından T.C. Merkez Bankasına veya muteber bir bankaya tevdi edilmesi lâzımdır. Tevdi edilen bedeller, şirketin tescil ve ilân edildiğine dair idare meclisince ticaret sicil memurluğundan alınacak ilmühaberlerin ibrazı üzerine şirkete verilir. Bankaya tevdi edilen bedeller kuruculara verilemez. Şirket vücut bulmadığı takdirde tevdi edilen bedeller onları tevdi edenlere geri verilir.]
Tüm bu durumlar dahilinde iyimser bir bakış açısında ne olabileceği yönünde bir öngörünüz varmı sayın 2onur2.her hangi bir olumsuzluğu aklıma dahi getirmek istemiyorum.
Bunlar dünde kaldı .bu gün ile ilgili düşüncelerimizi sabitliyen bir mahkeme var iflas etmediğimize dair karar verdide spk nın bilgi ve belgeleri bekliyor olması biz de dahiliz buna umutsuz olmak için sebep yok beklemeye alıştık, nasıl olsa bunlarda bir tecrübe bakalım bundan sonrası nasıl olacak ve artık borsa benim gözümde göründüğü gibi yani çözümsüz değil.sonuç ortak gibi düşünmeye başladım.biz para kaptırmamaya çalışıyoruz onlarda şimdi hisse kaptırmamaya çalışıyor. Hisseleri aldığım zamandaki düşüncelerimle şimdikiler farklı. Gebzedeki eylemciler vardı onlardan haber varmı.
Eylemciler polis gelene kadar kapıları giriş çıkışa kapatmışlar daha sonra polisle görüştükden sonra eyleme son vermişler.gebze yerel gazete yazdığı buydu.ama eminin polis çbs yetkililerinden bir teminat alıp eylemcilere ilettiki herhalde onlarda vazgeçtiler.