evet işimize bakalım kırmaya kırılmaya gerek yok....bana tahta yı söylecek var mı:yahoo:
Printable View
evet işimize bakalım kırmaya kırılmaya gerek yok....bana tahta yı söylecek var mı:yahoo:
Bizlerin dedeleri hatta dedelerinin babalarıda birbirini gırtlakladı..sonra çocukları.. sonra çocuklarının çocukları.. simdi de goruluyor ki onların da çocukları ilk firsatta birbirinin gırtlağını kesecek kadar aymaz durumda.. kimi kendine töre uydurdu kimi kendine lakap taktı kimi kendine devrimci kimi reis asena dedirtti..yıllar geçti üstüne abd siyonizm eliyle kaç ihtilal daha yedik ama hala değişen birşey yok.. hala bir taraf kendini vatansever karşıdakini de vatan haini zannediyor..şimdilerde buna bir de allah peygamber severler ile onlara oy vermeyenlere gavur kafir diyenler eklendi..başka bir devlet millet eliyle birbirine düşürülen birbirini katleden insanlara ben maalesef sehit demem..cehalet derim..şehidin anlamı kitabımızda yazar..oyle kafamıza göre kurallar töreler uydurup kendinde insan katletme yetkisi olduguna inanan kisi ancak katil ve cahil olur sehit olmak nedemek...yıllar değişiyor ama bu topraklarda yaşayanlarin kafası hiç değişmiyor..görünen o ki daha da değişmeyecek..çok yazık..Atatürk ve silah arkadasları nasil oldu da bu halkı bir araya geturebildi beraber çarpışıldı ve bu halktan tek bir halk yapmayı başardılar gerçekten bugünün akli ile bunu anlamak imkansız..
Kaynak Holding'in Kırgızistan'daki varlıkları TMSF'ye devredilecek
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/d...redilecek.html
+++
senle bayağı benzer düşüncelerimiz var sanırım hocam. Bak bir de kozaa dan sonra petkimi takip ediyordun benim gibi:)
Deniz Hoca ile 180 derece farklı düşüncelerimiz var ama cidden yardımsever oluşunu, mütevaziliğini takdir ediyorum. Ki onunla aynı dünya görüşüne sahip başka tanıdıklarım da oldu ve çok iyi anlaşmışımdır kendileriyle gerçek hayatta. Bu arada ben de artık bu ülkedeki politikadan tiksindim ve bir süredir oy kullanmam, politikasını takip etmem ve kafam rahat...
ytd
Deniz bey gozdeye bir teknik yorum yapabilirmisiniz rica etsem.
Doktor naptın ya, seni tanımam etmem yazdıklarını paylaştıklarını görüyorum, senin gibi gönlü geniş yardımsever adam böyle şeylere küsmez/küsmemeli. Kimse kimseyi kırmadan görüşlerini paylaşıyor burada bazen siyasi boyuta geçiyor elbet ama ana amaç birbirimize fayda sağlamak. Seni kıran olduysa yerine ben özür dilerim.