FED 25 bps koyacak. Adamlar çok iyi bir şekilde piyasayı önceden bilgilendiriyorlar.
Printable View
Ben sadece günlük faizin getirisinin daha fazla olacağını söylemek açısından yazmıştım.Tam hesap için teşekkürler..
rxpu üstad nerdesin yaaa özledik !
Bravo dostum şimdi baktım senin yazdığın rakammış bugün 79.98 olmuş haliyle miktar artınca.
LG-K535 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MB 14 aralıkta faiz artırmazsa ki bence piyasa şu an artıracağını fiyatlıyor veya artırımı 100 baz puan altında olursa piyasa bunu negatif fiyatlar,eğer pazartesi enflasyonda belirgin bir iyileşme olmazsa ki böyle bekleyen yok yıllık bazda 12.00 üzerine çıkacağı çok belli,aralıkta fedin artışı kesinleşti,buna rağmen piyasanın arkasında kalırsa doları katiyen tutamazlar,gösterge tahvil yeniden çıkışa geçer,enflasyonda 14 lü seviyeler bile gelebilir,baz etkisi filan kalmaz.
mb için şu an manevra alanı yok glp son noktada ekstra durumlar yaşanırsa atacağı bir kurşun yok,glp üst penceresini tahminim 13.00 yapacak ve fonlamayı yine 12.25 den yapacak ve piyasa bu durumu olumlu algılamayacak.
Bunun basit formülü nasıl yapılıyor?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/643575
Yukarıdaki gedik menkula ait finansman bonosunun ikinci eli de oluyor mu?Basit oran 15.71 diyor(mevduat karşılığı 16.63)..Kap.org.tr'de bunun ihracıyla ilgili hiçbir şey yoktu..Bugün hemen sonuçlandı deyip,duyuruyu koymuşlar...
"Bankaların mal varlığının yavru şirketlere kaçırılmasının önü açıldı" - Son Dakika Türkiye Haberleri
https://www.cnnturk.com/ekonomi/turk...nin-onu-acildi
http://www.resmigazete.gov.tr/main.a...1/20171116.htm
Resmi gazeteyi okudum gerçekten anonim şirketlere devirden bahsediyor
300K TL ye kim ne verir su sira?
Nisan basina kadar TL de kalacagim.
Syg,
sayın dudu,
bugün ykb 300k 13,50 den 32 gün bağladım.
Finans 14.20 verir .burgan tanışma 14.75 var.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sekerbnkta 2000 TL boşta kalıyor mu ..syg
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayır boşta kalma diye bir hadise yok,paranın tamamı işleniyor ama açıklamalarda alt limit 2000 göstermişler.
Burgan 90 güne kadar 14.75...
Hisse.net Haftalık Hisse Yarışması kurallara uygun 3 hisse seçip katılın 1 hafta yarışalım.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...37#post1331037
Hazine bonosu Mevduat eşdegeri %14.74 200 Gün TRT200618T18 ISIN.
TL cinin hakkı %31. bunu hatırlatmaya devam edeceğim. mevduat faizinin %31 olması ekonomiyi değil ama betoncuları batırır.
Çok volatilite olmazsa dolar 4 diye kayda değer bir artış olacağını zannetmiyorum, fed faiz artışı 100de 90 fiyatlanmış olsa gerek, enflasyon+fed+Fiyatlanan tcmb faiz artışı beklentisi ile tahminim 50-75 puan civarı artış bekliyorum
Reza işinden birşey çıkacağını sanmıyorum
Muhtemelen Enflasyonda bi ayar çekilip minimal bir artış gösterilir, piyasa yer mi yemez tabi
14.75 hoşgeldin faizi ve geçen ay için ocak vadeli mevduatlara teklif edildi.Miktar 102 bin....Ben 29 aralık vade sonu 14.60'dan bağladım..
Acaba hangi banka?Çünkü aynı hazine bonosuna devlet bankaları dahil herkes farklı oran veriyor.Örneğin ziraat bu kağıda 13.22 oran veriyor...
Bir yıl
100000×14÷36600×0.85= 32.513
Bu formül en basiti
Evet
Merhabalar.
Dün itibariyle Şekerbank Gece-Gündüz birikim hesabını kullanmaya başladım. Mevduatım bankanın üst sınırı olan 250 K.
Deneyimlerimi paylaşayım.
1- Kampanya 3 aylık.
2- Şu an olduğu gibi haftasonu mevduatınız 0 TL görünüyor, acil paraya ihtiyacınız olursa çekemiyorsunuz, Pazartesiyi beklemek zorundasınız.
3- Sabah 9 itibariyle faiziyle birlikte para hesaba düşüyor, 17 itibariyle gecelik faize bağlanıyor. Bu dilimde işlem yapabiliyorsunuz.
4- Üst sınır 250 K olduğundan 250K'nın her gün getirdiği faiz tekrar sisteme dahil olmuyor. Yani 250K yatırdığınızda bileşik faiz işlemiyor. Diyelimki bir günde 80 TL faiz işledi ve para ertesi gün 250,080 TL oldu, o 80 TL işleme alınmıyor, tekrar 250K'yi bağlıyorlar. Ama mevduat mesela 200K olsaydı böyle olmayacaktı tabi. Ben her gün sistemin ürettiği getiriyi EFT ile kredi kartıma veya sağa sola aktarmayı düşünüyorum.
Şimdilik bu kadar
Şekerbank da eft ücreti ne kadar?
Mobilden 3 tl internetten 4.5 tl